1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: Muhammet Demir

Hybrid View

Muhammet'in CA değerinin artmasını şiddetle öneriyorum. Kendi yaşıtlarına baktığımda en düşük CA değeri neredeyse Muhammet'te var. Necip, Serdar Eyilik, Semih Kaya bunlar kendini gösterebildiler mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Muhammet'in CA değerinin artmasını şiddetle öneriyorum. Kendi yaşıtlarına baktığımda en düşük CA değeri neredeyse Muhammet'te var. Necip, Serdar Eyilik, Semih Kaya bunlar kendini gösterebildiler mi ?
    Necip Muhammet' ten 1 yaş büyük ve ümit milli takımın ilk 11 oyuncusu. Bunun haricinde Milli takımın o yaş grubunda Ali Helvacı ile birlikte en yetenekli oyuncusu. İki ayağını da iyi kullanıyor. Bu yüzden ca' sı yüksek. Serdar Eylik haz. maçlarında klasını konuşturdu. UEFA maçında ilk 11 oynadı. O da çift ayak kullanıyor bu yüzden ca biraz çıkmak durumunda kaldı ki biraz daha düşebilir. Semihle ilgili durumu Ömer abi daha iyi bilir ben pek izlemedim Semih' i.

Muhammet, için araştırmacımız coşkun gerekli açıklamayı yapmıştır. Fifa sever öyle yıldız, kahraman çıkarmayı. O takımda yazılacak adam varsa o da Engin' dir.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Mesaj Yetkileri