Muhammet' i bugün alıcı gözle izledim. Driblingli değil ama tekniği fena değil. Fizik gücü de iyi. Sol ayağıyla da topa sert vuruyor. Hızlanma ve hızı da fena değil.
Muhammet' i bugün alıcı gözle izledim. Driblingli değil ama tekniği fena değil. Fizik gücü de iyi. Sol ayağıyla da topa sert vuruyor. Hızlanma ve hızı da fena değil.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Bence de. Zaten son maçta sonlara doğru o da düştü fiziken. Ve hiç top tutamamaya başladı. Ekstra özellikleri yok. Daha çok fiziğiyle oynuyor. Ondan daha yetenekli oyuncularımız varo yaş grubunda. Mesela Fenerbahçe PAF' ta Recep Berk var. Fiziken zayıf ama teknik olarak Muhammet' ten hatırı sayılır derecede üstün. İzlemek isteyenler Fenerbahçe' nin PAF maçlarına gidebilir.
Yeri gelmişken benim son u17 maçıyla ilgili hafızamda kalan bir şey var. 90 Dakika biitiğinde Viafara (Kolombiya hocası) çocuklara tek tek kalem kağıtla ne yapacaklarını anlatırken bizim hocamız sağolsun sadece tempo yapıyolarsa siz de tempo yapın bu maçı kazanacaksınız diyordu. Sonuçta maç penaltılara kaldı. Biz de kazanabilirdik ama Ercan' ın bu çaresizliğini unutturamazdı.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]