1 ile 30 arası toplam 112 sonuç

Konu: Alex de Souza

Threaded View

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    İyi niyetli olunmadığını yazılanlardan görebildiğim için daha fazla açıklama yapmayacağım.Daha önce yazdıklarınızı lütfen tekrar okuyunuz.Yazdıklarınız hesap sorma anlamına gelmemesi için üslubunuza dikkat edilmesi gerekiyor.Bu konuda yeterli bir görüş alışverişi oldu, ilk resmi data güncellemesi ile durumunu görebileceksiniz.

bariz bir hata değerlendirmesi 'istatistiklerle' ortaya konumuş.. istatistiklerle kısmını özellikle belirttim ki boş eleştiri yapmadığımız, kötü niyetli olmadığımız anlaşılsın.. oyundaki diğer oyuncularla ilgili karşılaştırmalar da yapılmış ki elimizdeki verileri en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştığımız, hesap sormak değil değerlendirme kriterlerini bilmek görmek öğrenmek istediğimiz bilinsin.. (ki ben bir beşiktaşlı olarak gsliler çok abartı bzm alex kötü diyen durumunda da değilim)

bütün bunlar ortadayken halen çok basit bir soruyu kötü niyetli görmekte, açıklama yapmak istememekte ısrar ediyorsun.. iyi niyetli olma kriterin nedir?? çok basit bir soru sorulmuş 18den 10a indiren ne diye?? buna sebep bir yanlışlık mı yoksa elde edilen veriler doğrultusunda yapılan bir değerlendirme mi?? bunu belirtmek çok zor olmasa gerek.. kusura bakma ama böyle bir konumdaysan övgü olduğu kadar yergi de olacaktır buna tahammül edebilmelisin.. ki burada yergi değil sdc sorgu ve merak var..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Veritabaninda Alex ile Lincoln alt alta oldugu icin Lincoln icin bu degeri 8'e indirecegime yanlislikla Alex'in indirmisim. Bu vesile ile bu degerin ciddi bir tartismasi yapilip en dogru degerin yansitilacagini dusunuyorum/umuyorum.
    açıklama için teşekkür ederim.. ben aynı samimiyet ve açıklama lütfunu ABOOO adlı arkadaştan da beklerdim.. iyi niyetli olduğumu ve eleştirmek değil öğrenmek istediğimi necip başlığında da burada da anlayabildiğin için de ayrıca teşekkür ederim.. iyi çalışmalar...
    Last edited by tearkan : 02.Kasım.2009 at 06:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri