1 ile 30 arası toplam 112 sonuç

Konu: Alex de Souza

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tearkan View Post
    bariz bir hata değerlendirmesi 'istatistiklerle' ortaya konumuş.. istatistiklerle kısmını özellikle belirttim ki boş eleştiri yapmadığımız, kötü niyetli olmadığımız anlaşılsın.. oyundaki diğer oyuncularla ilgili karşılaştırmalar da yapılmış ki elimizdeki verileri en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştığımız, hesap sormak değil değerlendirme kriterlerini bilmek görmek öğrenmek istediğimiz bilinsin.. (ki ben bir beşiktaşlı olarak gsliler çok abartı bzm alex kötü diyen durumunda da değilim)

bütün bunlar ortadayken halen çok basit bir soruyu kötü niyetli görmekte, açıklama yapmak istememekte ısrar ediyorsun.. iyi niyetli olma kriterin nedir?? çok basit bir soru sorulmuş 18den 10a indiren ne diye?? buna sebep bir yanlışlık mı yoksa elde edilen veriler doğrultusunda yapılan bir değerlendirme mi?? bunu belirtmek çok zor olmasa gerek.. kusura bakma ama böyle bir konumdaysan övgü olduğu kadar yergi de olacaktır buna tahammül edebilmelisin.. ki burada yergi değil sdc sorgu ve merak var..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

açıklama için teşekkür ederim.. ben aynı samimiyet ve açıklama lütfunu ABOOO adlı arkadaştan da beklerdim.. iyi niyetli olduğumu ve eleştirmek değil öğrenmek istediğimi necip başlığında da burada da anlayabildiğin için de ayrıca teşekkür ederim.. iyi çalışmalar...
    Görüşünüzün beni değil, başka bir kişiyi eleştirme amacı taşıdığı için bu şekilde yazdım.Daha önce şefimiz için yazdıklarınız eleştiri değil, yargılama amacı taşıyordu.Israrla ikinci defa konuyu gündeme getirmenizden dolayı söylenmiştir.

Böyle bir hata yapılamaz cümlesi ile görüş bildirmek yerine hatalı/eksik bulduğunuz bir yorumu düzeltilmesi için sebepleri ile birlikte dile getirmelisiniz.Üslup her zaman çok önemlidir, yanlış anlaşılmaya mahal verebilir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Görüşünüzün beni değil, başka bir kişiyi eleştirme amacı taşıdığı için bu şekilde yazdım.Daha önce şefimiz için yazdıklarınız eleştiri değil, yargılama amacı taşıyordu.Israrla ikinci defa konuyu gündeme getirmenizden dolayı söylenmiştir.

Böyle bir hata yapılamaz cümlesi ile görüş bildirmek yerine hatalı/eksik bulduğunuz bir yorumu düzeltilmesi için sebepleri ile birlikte dile getirmelisiniz.Üslup her zaman çok önemlidir, yanlış anlaşılmaya mahal verebilir.
    ben böyle bir hata yapılamaz demedim.. ki böyle bişey söylemem mümkün değil çünkü hata yapıldığı sonradan belirtildi.. başta hata olduğunu bilmediğim için ztn böyle birşey söylemem mümkün değil.. sdc. hataysa daha dikkatli olunması gerekmez mi dedim.. bu yanlışsa kusura bakmayın artık..

değer düşüşünün hata mı yoksa gözlem sonucu elde edilmiş bir değerlendirme mi olduğunu sormuştum ztn ki kendisi sonradan hata olduğunu belirtti.. büyüklük hata yapmamakla değil yapılan hatayı geç olmadan görüp, kabul edip, bundan dönebilmekle olur.. beşer şaşar diye boşuna dememişler.. neyse.. kötü niyetli olmadığımı, kötülemek değil doğruyu bulmak adına eleştirdiğimi yada tartıştığımı anlatabildiysem ne mutlu.. iyi çalışmalar..

Mesaj Yetkileri