1 ile 30 arası toplam 117 sonuç

Konu: Nannar's Mentality for FM 2010

Hybrid View

Taktiği denemeden konuşuyorum ama o profillere sahip oyuncuları orta büyüklükteki bir takım 3-4 sene sonunda anca elde edebilir diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by serwan View Post
    hocam yalnız retain possession pozisyonunu koru değil topa sahip ol anlamına geliyor benim bildiğim.. ukalalık etmişim gibi olmasın da millet yanlış yönlenmesin diye söylemek istedim..
    "Retain possesion" pozisyonu korumaktan ziyade oyun temposunu yavaşlatarak risksiz oyun anlayışı Yani önde oldugumuz maçlarda ya da hararetli derbilerde bu komut baya işe yarıyor Ukalalık olur mu canım? Bizlerin de yanıldığı şeyler vardır mutlaka

Quote Originally Posted by magirus View Post
    Evet,"Retain Possession"datopu kaybetmemek için oyunu daha geride kuruyor takım.

Taktiği denemedim Hüseyin abi,fakat ne kadar iyi olduğunu tahmin edebiliyorum tebrikler.
    Kullanmadan yorum yapmayın yaww Belki bende tutmuştur fakat şunu açıkca belirteyim, gerçekten sahada skoru alamasam da oyun olarak istediğimi oynuyor takım sağol

Quote Originally Posted by ForeverFener View Post
    Taktiği denemeden konuşuyorum ama o profillere sahip oyuncuları orta büyüklükteki bir takım 3-4 sene sonunda anca elde edebilir diye düşünüyorum.
    Demek istediğini anlamadım tam olarak iyi birşey mi dedin, yoksa kötü birşey mi?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Demek istediğini anlamadım tam olarak iyi birşey mi dedin, yoksa kötü birşey mi? [/QUOTE]

Ya aslında denemediğim için taktikle ilgili bir yorum yapmadım ama oyuncular için gerekli özellikler vermişsiniz başta,bu tip özellikteki oyuncuların kolay elde edilemeyeceğini söyledim.

Mesaj Yetkileri