Quote Originally Posted by nessus View Post
korner taktiği herkesi içeri çekip dışarda adam bulundurma mı?

öyleyse denedim, gol oluyor hakkaten ama çok aptalca ve oyun hatası gibi duruyor. bedava galibiyet.
Quote Originally Posted by nessus View Post

yok başka bişeyse sizden kopyalamam lazım

evet korner taktiği o, yani yeni ve benim meydana getirdiğim birşey değil

Quote Originally Posted by blackwhiter View Post
Hocam taktiği indirip denedim(yenilenmiş halini) müthiş pas yüzdesi oyun hakimiyeti oyunu açma becerisi ve tabi ki taktik deha her şeyden var bu taktikte zaten bu taktiği yapsa yapsa bu oyunu uzun süre oynamış oyunu okuma becerisi olan biri yapardı ama herkes gibi benim de takıldığım noktalar var tabi:
Quote Originally Posted by blackwhiter View Post

-Hocam sunderland de taktiği denedim ve şunu gözlemledim büyük takımlar karşısında mümkün olduğunca topa sahip olma oranı var nitekim man. city gibi bir takımı zorlanmadan yendim ama sorun küçük takımlarda pas yüzdesi düşüyo hakimiyet azalıyo ve rakip rahatça pas yapıyo sanırım bu rakibin defansı geride tutmasından kaynaklanıyo. bu durumda ne gibi önlemler almamız gerekir topa hakim olmak için?
-Topu oyuna sokan defans oyuncularım yok bu yüzden direk toplarda başarısızlık var bunu nasıl kapatabilirim?
-bu diziliş için önerdiğiniz 3-5 tane bek oyuncusu var mı sunderland için?
-Amc oyuncum Van Der Vaart olmasına rağmen etkili olamıyo ne yapmalıyım?
Her şey için şimdiden teşekkürler... Kanatlı dizilişi dört gözle bekliyoruz

Şimdi bu taktik bir sistemdir.Sistemin doğru işlemesini sağlamak için de doğru oyuncuları seçmemiz lazım Sistem için gereken 3-4 önemli noktayı ben yazayım da, bunları sağladıktan sonra taktiğin eksilerini konuşalım:

1- Savunma hattınız hızlı olmalı, ayrıca defanslardan biri oyunu geriden kurabilecek yeteneklere sahip olmalı.

2- Orta alanda oynayan 2 oyuncunuz mutlaka çift yönlü ve yüksek kondisyonlu olmalı.

3- Bekleriniz mutlaka hücumu da becerebilmeli.

4- Takımınızda yer alan tüm oyuncularınızın iyi pas yetenekleri olmalı

Bu gereksinimlerin hepsini sağladıktan sonra zaten çoğu maçta arkanıza yaslanarak maçı izlersiniz.

pas yüzdeniz düşükse pas stilini değiştirin, rakip çok pas yapıyorsa pres ayarını ve top kapmayı arttırın, savunmayı ileriye sürün. Çok yakında yeni taktik gelecek. Hoffenheim ile turnuvaya katılıyorum. Turnuvada deneyeceğim taktiği. eğer başarılı olursam yayınlarım

Yorumlar için teşekkürler...