Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 347 sonuç

Konu: Takımımız ne durumda?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    3 buçuk sene oldu kariyerimde çok güzel oynuyor takım oyundan edindiğim tecrübelerle yenilmek bilmiyorum CL Kupasını FM 2010 da daha alamadım,bu geçen 2 sezonda yarı finalde Barcelonaya ve finalde Real Madride elendim.Bu seferde şuan çeyrek finaldeyim Bayerni eledim rakibimi bekliyorum bu sene alacağım inşllh yeter

Lugano'yu bende aynı bonservis ile sattım. Benimki Sevilla forması giyiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

İspanyayı seviyor anlaşılan lugano Guizayı o fiyata taksitle mi sattın peşin mi çok iyi satmışsın ben 5.50 den fazla peşinde stamıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Bence çok iyi bir takım kurmuşsun ve Şl finali gerçekten inanılmaz bir başarı.Bentley'nin yerine bir Türk oyuncu alıp, Umut'un yerine de daha kaliteli bir yabancı forvet alsan daha iyi olmaz mı?Giray'ın yerine bir Ömer Toprak, Serdar Taşçı yada Sertaç Erenden birini alsan defans hattın daha kaliteli olurdu diye düşünüyorum.Ömer Aysan'ın özelliklerini hatırlayamadım ama pek iyi değildi sanırım o da.Bounanotte yetmiyorsa Dudu yada Zezinho'yu öneririm.Şampiyonlukların ve aldığın başarılarını göz önünde bulundurunca bundan sonra en çok zevk alacağın şey kadroda sürekli değişiklikler yapmak olur sanırım.
    Ömer iyi değil ama istediğim bir sağ bek bulamadım.mecburen onunla gidiyorum.Bentley çok yararlı oluyor.Umut2u satmaya çalıştım hemde 2 kere mi ne gol kralı oldu ama yine de alan yok anlamadım.Defans'a Ömer'i alıyordum Tottenham'dan Braca geldi tekerime çomak sokup aldı Ömer'i Serdar'da gelmek isteöiyor bize Diego iyi oyuncu belki değiştiririm ama bakalım yeni sezon için transferşler yaptım onuda eklerim birazdan.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Takımın bu sezonki dizlişi.

Bu yılki Transferler.

Buna biraz ara verdim ama devam edecek.Real karıyerıne devam.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Yabancıların hepsi birbirinden kaliteli böyle de başarı gelmezse artık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ligde son 6 haftaya girdik.. 1.yiz ama gerçekten koltuğumuz tehlikede Beşiktaş bu sezon çok iyi işler çıkarıyor.. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan 2. olarak çıktım ve Barça'yla eşleştim. İlk maçta ilk başta 1-0 öne geçtikten sonra skoru koruyamadık daha sonra yine 2-1 öne geçtik ama Barça kendini topladı ve Türk Telekom Arena'daki maçı 3-2 kazandı. Nou Camp'ta 1-0lık galibiyet de bize yetmedi şanssız bir şekilde elendik Şampiyonlar Ligi'nden.. İşte tüm detaylar :

Oynadığımız maçlar:

Taktiğimiz (AMR ve AML'ler Gizli forvet görevinde) :

Lig Puan Durumu:

Gelen ve Giden oyuncuların son durumu (sezon sonu Vanden Borre aramıza katılacak 750K€ karşılığında) :

Şimdilik bu kadar.. Sezon sonu büyük ihtimal Galatasaray'dan istifa edeceğim takım iskeletini oluşturdum ve hedeflerime ulaşamadığımı düşünüyorum bu yüzden biraz da hayal kırıklığı var. Sezon bitsin herşey netleşir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son hafta Beşiktaş'a kaybettik şampiyonluğu ve istifamı verdim bakalım yeni kulübüm kim olacak??

Son 4 maç kaldı.

Teknik ekip vasat düzeyde bir sakat en az 1 ay bekliyordu Bank Asya'ya yükselince ilk işim teknik ekibi yenilemek olacak o yüzden hiçbirisiyle sözleşme yenilemedim.
    Last edited by Skyr3x : 23.Mayıs.2010 at 23:08

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by Skyr3x View Post
    Son 4 maç kaldı.

Şampiyonlar Liginde müthiş gidiyorsun.Ligde Chelsea şampiyonluktaki en büyük rakibin.Sene sonu sola Messi stopere Vidic'i alırsan çok iyi olur.Dünya kupasında da favorim Brezilya.Böyle paylaşıma böyle yorumBu ne yahu?Kadrondan, maçlardan, transferlerden bahsetseydinya biraz.Direk puan durumunu koymuşsun

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Dur yeni ekliyordum. 4 haftanın geçmesini bekledim son durumla birlikte koyacağım şimdi.

Son Durumu koydum. + Ekleme olarak Transferlerin yarısını koyuyorum.

Son Dakika ve Bomba.

Last edited by Skyr3x : 24.Mayıs.2010 at 19:46

Nesil
    2006

İspanyayı seviyor anlaşılan lugano Guizayı o fiyata taksitle mi sattın peşin mi çok iyi satmışsın ben 5.50 den fazla peşinde stamıyorum
    Ben peşin satar peşin alırım. Sadece çok gitmesi istediğim oyuncu olur onu taksitle. Mesala Mert Günok'u sattım. Erzurum satın aldı; paraları yok taksit yaptırdım. Gitsin kurtulayım diye. PA'sı düşük oyuncuları tutmuyorum takımda.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Anladım bende aynı kafa yapısına sahibim transfer konusunda peşin alır satarım iyi fiyata gitmiş tebrik ederim Mert gibi az para alan oyuncuları ben satmak için uğraşmıorm direk sözleşmesini fesh ediyorum çok az para veriyorum sorun olmuyor yeterki gitsin bazen de mesla mehmet topuzu 9 M Euroya satılık listesine koydum sadece anderlect teklif yaptı allhtan peşin verdi kabul ettim maaşının yarısını benim ödememi talep etti mehmet bende iyidir 9 M die kabul ettım 2 yıl ödedim parasını sonra benle anlaşması bitti zaten.Çok maaaşlıları bazen mecruben öyle yapıyorum Deivid,Guizayıda öyle satmıştım

Nesil
    2006

Anladım bende aynı kafa yapısına sahibim transfer konusunda peşin alır satarım iyi fiyata gitmiş tebrik ederim Mert gibi az para alan oyuncuları ben satmak için uğraşmıorm direk sözleşmesini fesh ediyorum çok az para veriyorum sorun olmuyor yeterki gitsin bazen de mesla mehmet topuzu 9 M Euroya satılık listesine koydum sadece anderlect teklif yaptı allhtan peşin verdi kabul ettim maaşının yarısını benim ödememi talep etti mehmet bende iyidir 9 M die kabul ettım 2 yıl ödedim parasını sonra benle anlaşması bitti zaten.Çok maaaşlıları bazen mecruben öyle yapıyorum Deivid,Guizayıda öyle satmıştım
    Yok bir kaç maç şans ver, düşük seviye olsun. Makul bir ücret öner 100bin € mutlaka alıyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbuL

Merhaba arkadaşlar.
    Manchester city'i yönetiyorum.ilk sezon 4. bitirdim, bu sezon 15 puan geriden gelip son maçta chelseanın puan kaybıyla sampiyon oldum
    Kadrom gerçekten çok iyi ve oturmaya başadı , pato dzeko tevez forvetim. Genç olarak da Neymar Lukaku Kadlec Sanogo var
    Orta Sahaya Adam ihtiyacım var ama..
    Dmc olarak De Jong ve CattermoLe, Mc oLarak Barry ve Gago var. Amc pozisyonunda Veratti var. Bide Emre Çolak Ligi götürüolar bi şekilde ama FA cup ve League cup için yetersiz oluo çünkü şampiyonlar ligi de var.
    Altyapıya çok önem veririm yetişen adamlarım var ama hedefimi yükselltim. Kaliteli bi isim almak istiyorum.
    Gourcuff'u düşündüm ? sizce nası olur.
    Kanatlarda ise Wright phillips cazorla robinho arda turan gibi isimler var, buraya da ek olarak Alexis Sanchez'i düşündüm?
    Mesut özil ve Badelj de alternatiflerim..
    Sizin Önerileriniz neler ? Yardım istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gourcuff'u al bence çok ekmeğini yersin..

Çok güzel bir konu olmuş, bilgilerinizden yararlanacağım. Kendi takımımı da eve gidince ekleyeceğim. Bu arada Guizayı ne şekilde oynatsam faydalanabilirim biri bir öneri sunabilirmi =)
    Adam gerçekte neyse oyundada o karşı karşıya kaçırıyor habire

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Yakocewic View Post
    Merhaba arkadaşlar.
    Manchester city'i yönetiyorum.ilk sezon 4. bitirdim, bu sezon 15 puan geriden gelip son maçta chelseanın puan kaybıyla sampiyon oldum
    Kadrom gerçekten çok iyi ve oturmaya başadı , pato dzeko tevez forvetim. Genç olarak da Neymar Lukaku Kadlec Sanogo var
    Orta Sahaya Adam ihtiyacım var ama..
    Dmc olarak De Jong ve CattermoLe, Mc oLarak Barry ve Gago var. Amc pozisyonunda Veratti var. Bide Emre Çolak Ligi götürüolar bi şekilde ama FA cup ve League cup için yetersiz oluo çünkü şampiyonlar ligi de var.
    Altyapıya çok önem veririm yetişen adamlarım var ama hedefimi yükselltim. Kaliteli bi isim almak istiyorum.
    Gourcuff'u düşündüm ? sizce nası olur.
    Kanatlarda ise Wright phillips cazorla robinho arda turan gibi isimler var, buraya da ek olarak Alexis Sanchez'i düşündüm?
    Mesut özil ve Badelj de alternatiflerim..
    Sizin Önerileriniz neler ? Yardım istiyorum
    Madem "THE" Galacticos kurmuşun Dmc'ye Sandro'yu, Mc'ye Marek Hamsik'i kesin almanı öneririm. Amc olarak Gourcuff gayet iyi tabi ki ama Eden Hazard'ı alma şansın varsa çok daha iyi bir seçim olur. Cazorla bu kadroda gereksiz bence, onun yerine Sanchez çok daha iyi olacaktır.

Forvet hattını çok şişirmişsin ama. Eğer bu 6 forveti sorunsuz, takımda huzursuzluk çıkarmamalarını sağlayarak kullanabiliyorsan helal olsun ne diyeyim
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Büyük ihtimalle yorumsuz denecek .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Takım zaten Bayern olm tabi yorumsuz

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bayern'e yapılabilecek en kötü transferleri yapmışsın...tebrikler
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eksiklerim sizce neler?

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Kadro hilesizdir..Yorumlarınızı bekliyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Eksiklerim sizce neler?

Aşırı ofansif geldi bana ama iyi gidiyorsa takım sıkıntı yok sadece sol beke takıldım . Yanılmıyorsam Fabio sağ ayaklıydı. Bir Evra daha iyi gider diyeceğim ama

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Artık oyunun bir zevki kalmadı Ronaldinho , Aimar , Walter Samuel falan hep beğendiğim adamlar diye fantezisine aldım 1 senelik kontratlarla. Şampiyonlar Ligi Şampiyonu falanda oldum artık hedefim 5 sene üst üste şampiyon yapıp başka takıma gitmek.

ben ligde üst sıralardayım. ancak takımın formunda aşırı bir düşüş var. nedenini anlayamadım. takım kendi baskılı oyununu oynamıyor. sürekli rakip takım oynuyor. nedeni ne olabilir acaba? ardarda puan kaybetmeye başladım. (

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by bungees View Post
    ben ligde üst sıralardayım. ancak takımın formunda aşırı bir düşüş var. nedenini anlayamadım. takım kendi baskılı oyununu oynamıyor. sürekli rakip takım oynuyor. nedeni ne olabilir acaba? ardarda puan kaybetmeye başladım. (

Sezonun orta kısmında (Ocak-Şubat) bazen bu tip düşüşler yaşanabiliyor.Benim takımım bu duruma geldiği zaman maç içerisinde taktiksel değişiklikler, rakibe taktiğine göre diziliş, kenar talimatları ile bu durumda yaşanabilecek kayıpları en aza indiriyorum, indirmeye çalışıyorum.Madem işler iyi gidiyordu, taktiğini değiştirme derim.Takım tepetaklak olabilir böyle bir hamlede.Kadronu ve dizilişini de paylaşabilirsen daha net fikirler sunabiliriz.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

çok geç aziz'ciğim şutladı.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

İlk sezonum , 11'im bence kaliteli kupa hedefliyorum .

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post

İlk sezonum , 11'im bence kaliteli kupa hedefliyorum .

Taktik sanırım Center_TR arkadaşımızın taktiği.Ben paylaşım alanında yorum yapmamıştım ama burda tutamayacağım kendimi.2 Forvet- {Atak}, 2Amr-l, ki ikiside inside forward olarak oynayabilecek oyuncu - {Atak} Orta sahada hadi Kuzmanovic'in teknik özellikleri kurtarır o da {Atak} üstüne üstlük Kehl'de atak.E bu takımda kim savunma yapacak?

Diziliş olarak güzel bir diziliş, kendi sistemimde maç içinde bende arada kullanırdım.Ama kusura bakmayında Mc'lerin her ikisinide {Atak} oynatmak, tabir-i caizse "İşin suyunu çıkartmak oluyor".Bu taktikle gerçekten başarılı olabileceğini sanmıyorum, en azından kısa vadede.Bu taktik gerçekten başarılı olsa bile ben böyle bir taktikle oynamam.Gerçekçi olalım.Var mı böyle bir dizilişle oynayan bir takım.Örnek Sevilla 2 sene üst üste UEFA kupasını alırken Capel-Navas-Kanoute-Fabiano ileri 4 lü, orta sahada 2 savaşçı isim Keita-Poulsen'den oluşuyordu.Kaldıki Kehl tamda orta sahadaki pis işleri yapabilecek tipte bir oyuncu.Üstelik yanında bu işte ona yardımcı olabilecek yapıda bir oyuncu var: Kuzmanovic.Bence Kehl'e defansif rolü vermen takımın selameti için daha iyi olurJaissle'nin profilini koyabilir misin?Sanırım Serdar iyileştiğinde onu 11e koyacaksın.Albin ve Lukaku, hem genç, hem sistemine uyabilecek, hemde ileride iyi para kazanma adına çok iyi transferler.Bu arada kadro çok mu şişmiş ne?

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Taktik sanırım Center_TR arkadaşımızın taktiği.Ben paylaşım alanında yorum yapmamıştım ama burda tutamayacağım kendimi.2 Forvet- {Atak}, 2Amr-l, ki ikiside inside forward olarak oynayabilecek oyuncu - {Atak} Orta sahada hadi Kuzmanovic'in teknik özellikleri kurtarır o da {Atak} üstüne üstlük Kehl'de atak.E bu takımda kim savunma yapacak?

Diziliş olarak güzel bir diziliş, kendi sistemimde maç içinde bende arada kullanırdım.Ama kusura bakmayında Mc'lerin her ikisinide {Atak} oynatmak, tabir-i caizse "İşin suyunu çıkartmak oluyor".Bu taktikle gerçekten başarılı olabileceğini sanmıyorum, en azından kısa vadede.Bu taktik gerçekten başarılı olsa bile ben böyle bir taktikle oynamam.Gerçekçi olalım.Var mı böyle bir dizilişle oynayan bir takım.Örnek Sevilla 2 sene üst üste UEFA kupasını alırken Capel-Navas-Kanoute-Fabiano ileri 4 lü, orta sahada 2 savaşçı isim Keita-Poulsen'den oluşuyordu.Kaldıki Kehl tamda orta sahadaki pis işleri yapabilecek tipte bir oyuncu.Üstelik yanında bu işte ona yardımcı olabilecek yapıda bir oyuncu var: Kuzmanovic.Bence Kehl'e defansif rolü vermen takımın selameti için daha iyi olurJaissle'nin profilini koyabilir misin?Sanırım Serdar iyileştiğinde onu 11e koyacaksın.Albin ve Lukaku, hem genç, hem sistemine uyabilecek, hemde ileride iyi para kazanma adına çok iyi transferler.Bu arada kadro çok mu şişmiş ne?
    Bende aynen senin gibi düşünmüştüm Samet abi,Bu yüzden taktiğin sonunda //Edit var 2 mcnin görevlerini editledim Kehl daha defansif kuzmanovic support gibi durumda .

Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon

Mesaj Yetkileri