Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post

İlk sezonum , 11'im bence kaliteli kupa hedefliyorum .

Taktik sanırım Center_TR arkadaşımızın taktiği.Ben paylaşım alanında yorum yapmamıştım ama burda tutamayacağım kendimi.2 Forvet- {Atak}, 2Amr-l, ki ikiside inside forward olarak oynayabilecek oyuncu - {Atak} Orta sahada hadi Kuzmanovic'in teknik özellikleri kurtarır o da {Atak} üstüne üstlük Kehl'de atak.E bu takımda kim savunma yapacak?

Diziliş olarak güzel bir diziliş, kendi sistemimde maç içinde bende arada kullanırdım.Ama kusura bakmayında Mc'lerin her ikisinide {Atak} oynatmak, tabir-i caizse "İşin suyunu çıkartmak oluyor".Bu taktikle gerçekten başarılı olabileceğini sanmıyorum, en azından kısa vadede.Bu taktik gerçekten başarılı olsa bile ben böyle bir taktikle oynamam.Gerçekçi olalım.Var mı böyle bir dizilişle oynayan bir takım.Örnek Sevilla 2 sene üst üste UEFA kupasını alırken Capel-Navas-Kanoute-Fabiano ileri 4 lü, orta sahada 2 savaşçı isim Keita-Poulsen'den oluşuyordu.Kaldıki Kehl tamda orta sahadaki pis işleri yapabilecek tipte bir oyuncu.Üstelik yanında bu işte ona yardımcı olabilecek yapıda bir oyuncu var: Kuzmanovic.Bence Kehl'e defansif rolü vermen takımın selameti için daha iyi olurJaissle'nin profilini koyabilir misin?Sanırım Serdar iyileştiğinde onu 11e koyacaksın.Albin ve Lukaku, hem genç, hem sistemine uyabilecek, hemde ileride iyi para kazanma adına çok iyi transferler.Bu arada kadro çok mu şişmiş ne?