Sayfa 103 / 480 İlkİlk ... 35393101102103104105113153203 ... SonSon
3,061 ile 3,090 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

"Ben üzerime düşeni yapıp 50 bin adet formayı hazırlatıyorum, sırtlarına Quresma yazmak için de Madrid`den telefon bekliyorum. O telefon gelsin daha onlar uçaktayken Q7 formaları Adidas tarafından hazırlanmaya başlanır ve 10 Haziran`da kartal yuvası mağzalarında vitrine asılır"

Güzel olmuş burası

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Olmuş değil , bizzat kendi beyanatı yöneticinin. Yanlış anlamadıysam uydurma haber demek istiyorsunuz ? Yanlış anladıysm pardon.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Sizce kimler gidecek veya gitmeli? Yonetimin aciklamalarina bakilirsa Tello ve Fink gidecek, Tabata kalacak, Delgado baska bir yabanci ile birlikte takima katilacak. Ben acikcasi Fink'in kalmasi gerektigini, Tello ve Tabata'nin gitmesi gerektigini dusunuyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quaresma, depois da festa: «Já fiz o que tinha a fazer no Inter»

MOURINHO ASSUME
    Itálianotícia
    10 » da secção "Itália"
    2010-05-22 23:07h Quaresma, depois da festa: «Já fiz o que tinha a fazer no Inter»

Ricardo Quaresma comemorou esta noite com o Inter a conquista da Liga dos Campeões. O extremo português não foi opção na final, mas participou na caminhada até Madrid. No final, falou da festa e assumiu a saída do clube, para jogar mais. Mas não para Portugal. «A festa foi o que viram. No balneário entrámos felizes, mas mais calmos», contou Quaresma no final: «Agora vamos desfrutar e continuar a festa em Milão. Vamos agora para lá, espero que a noite seja de celebração e amanhã dê para descansar. Estou feliz por vencer um título tão importante como este, que qualquer jogador sonha ganhar. Gostava de ter estado mais em campo, mas hei-de ter mais oportunidades.»
    A seguir, abordou o futuro. «Espero que se resolva rapidamente, o meu empresário sabe o que quero. Comigo ninguém falou mas também não precisam de falar, o meu empresário tata disso», afirmou Quaresma, rejeitando nomeadamente a hipótese de voltar ao Sporting: «Já disse que Portugal não quero. Não é bem não querer, é achar que posso continuar fora. Um dia se tiver de acabar em Portugal acabo.»
    «Já fiz o que tinha a fazer no Inter. Não vale a pena continuar. Tenho 26 anos e preciso de jogar», assume de resto Quaresma, para responder assim quando lhe foi mencionado o interesse do Besiktas: «Eu também queria muita coisa. Fico feliz pelo interesse, mas é com o meu empresário.
    «Espero que se resolva rapidamente, quero ir de férias descansado», concluiu, para deixar apenas mais uma frase, quando questionado sobre como se sente pela ausência do Mundial: «Se conseguir ver o Mundial vejo, se não conseguir paciência.»

MEALİ

Beşiktaş`ın görüşmelere başladığı Ricardo Quaresma, Portekiz basınına açıklamalarda bulundu.

Quaresma, şuan İnter ile şampiyonlar ligi kupasını kaldırmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek sözlerine şöle devam etti:

`Şampiyonlar Ligi Kupasını kaldırdığımız için çok mutluyum.Bugün bu zaferi doyasıya kutlayıp sonra dinlenmeye çekileceğim.`

Geleceği hakkında sorulan soruya ise:

`Kısa sürede geleceğim ile ilgili net bir yol çizmek istiyorum.İnter başkanı benim oynamak istediğimi biliyor.Bana kolaylık göstereceğini biliyorum.Sporting`e gitmeyeceğim.Eğer birgün futbol hayatımı bitirmeye karar verirsem ozaman Portekiz`e döneceğim.İnter`de kalmak istemiyorum.Beşiktaş benimle ilgileniyor.Bu ilgi için çok teşekkür ediyorum.Bende Beşiktaş`ta oynamak istiyorum.Menejerim ilgileniyor umarım bu iş en kısa sürede çözülür ve bende tatile rahat giderim.`

Maisfutebol

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Sizce ne gibi degisiklikler ve transferler gerekir?
    Bize lazim olan transferler:
    1 Yabanci yildiz kanat oyuncusu (Quaresma olabilir).
    2 Yerli yildiz kanat oyuncusu (V.Sen, Ozan Ipek, Yekta olabilir).
    3 Ekstra bir YERLI stoper, yabanciya gerek kesinlikle yok Toraman, Sivok, Ferrari oldugu surece (O.Toprak, Baris Basdas, O.Erdogan olabilir).
    4 Eger 4-3-3'ten vazgecip 4-4-2'ye doneceksek (bana gore gerek bu degisiklik) Necati hemen alinmali.
    5 Bunlara ilaveten olabilirse bir ekstra sagbek, ama orada Toraman, Ekrem ve kiradan donecek Erhan oldugu surece bence gerek yok.
    6 Takimdan ayrilacak 2 kisi Tello-Tabata-Delgado uclusunden ikisi olmali.

------------Rustu-------------
    Ekrem--Sivok----Ferrari---Ismail
    -----------Fink-------------------
    Volkan Sen---Ernst-------Quaresma
    --------Nihat-----Bobo-----------
    Yedek stoper olarak Toraman var, bekler icin Erhan ve I.Uzulmez var. Ilk yedek onlibero Necip ve Ugur, daha ofansif/defansif varyasyonlar icin Toraman, Delgado gibi oyuncular da monte edilebilir. Kanatlarda yedekte sorun var, fakat sagda Holosko, solda Ismail kullabilabilir, gerekirse ekstradan Yekta alinabilir veya Delgado kanatlarda degerlendirilebilir. Forvette de Necati ve Nobre yedek olarak yeterli. Boylece cok iyi ve varyasyonlari olacak saglam bir kadro olur. Gidecek oyuncular da kesinlikle Tello ve Tabata'dir.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    İnter`de kalmak istemiyorum.Beşiktaş benimle ilgileniyor.Bu ilgi için çok teşekkür ediyorum.Bende Beşiktaş`ta oynamak istiyorum.Menejerim ilgileniyor umarım bu iş en kısa sürede çözülür ve bende tatile rahat giderim.`

Maisfutebol
    yani buda demek oluyor ki Inter'le bonservis konusunda anlaşırsak Quaresma bizimdir çok çok iyi oldu bu açıklaması RQ7'nin.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Sizce ne gibi degisiklikler ve transferler gerekir?
    Bize lazim olan transferler:
    1 Yabanci yildiz kanat oyuncusu (Quaresma olabilir).
    2 Yerli yildiz kanat oyuncusu (V.Sen, Ozan Ipek, Yekta olabilir).
    3 Ekstra bir YERLI stoper, yabanciya gerek kesinlikle yok Toraman, Sivok, Ferrari oldugu surece (O.Toprak, Baris Basdas, O.Erdogan olabilir).
    4 Eger 4-3-3'ten vazgecip 4-4-2'ye doneceksek (bana gore gerek bu degisiklik) Necati hemen alinmali.
    5 Bunlara ilaveten olabilirse bir ekstra sagbek, ama orada Toraman, Ekrem ve kiradan donecek Erhan oldugu surece bence gerek yok.
    6 Takimdan ayrilacak 2 kisi Tello-Tabata-Delgado uclusunden ikisi olmali.

------------Rustu-------------
    Ekrem--Sivok----Ferrari---Ismail
    -----------Fink-------------------
    Volkan Sen---Ernst-------Quaresma
    --------Nihat-----Bobo-----------
    Yedek stoper olarak Toraman var, bekler icin Erhan ve I.Uzulmez var. Ilk yedek onlibero Necip ve Ugur, daha ofansif/defansif varyasyonlar icin Toraman, Delgado gibi oyuncular da monte edilebilir. Kanatlarda yedekte sorun var, fakat sagda Holosko, solda Ismail kullabilabilir, gerekirse ekstradan Yekta alinabilir veya Delgado kanatlarda degerlendirilebilir. Forvette de Necati ve Nobre yedek olarak yeterli. Boylece cok iyi ve varyasyonlari olacak saglam bir kadro olur. Gidecek oyuncular da kesinlikle Tello ve Tabata'dir.

Gönderilmesi gereken yerliler gittiler bile, İ.Kaş ve S.Özkan. Bunların dışında yerli olarak Batuhan ve Erkan Zengin'i Eskişehir'e yolladık ve o bölgede alternatifler azaldı. O yüzden kesinlikle bir sağ açık alınmalı ki bu isim Quaresma'dan başkası olmasın mümkünse. Forvet için de Necati fena olmaz. Sağ bekte Toraman, Ekrem ve Rıdvan var, Erhan Güven'de dursun bir kenarda, İ.Kaş'tan daha kötü olamaz heralde. Sol açığa da Caner Erkin ya da Volkan Şen gelirse iyi olur, ama Tello gitmemeli bence. Yabancılardan Zapo, Fink, Tabata ve Delgado gönderilsin, Gordon zaten opsiyonu kullanılmayacağı için gitti diyebiliriz. Yerli transfer olarak Mehmet Aurelio veya Murat Ceylan düşünülebilir orta sahaya. Yabancı olarak da Deco-Vaart tarzı çift yönlü oynayabilecek bir yıldıza ihtiyacımız olduğu kesin. Bu arada 3. kalecimiz yok Korcan gittiği için(sözleşme yenilenmedi), oraya Denizli'den Cenk en iyi tercih olur. Mevcut kadrodan Uğur İncemanla sözleşme yenilenmesine rağmen takas yoluyla o da gönderilirse kimsenin bir şey söyleceğini sanmıyorum. A2'den gelecek gençleri de unutmayalım (Onur Bayramoğlu, Ali Kuçik, Erkan Kaş, Cumali vs). Benim yeni sezon için kadrom şu şekilde:

Rüştü
    Toraman Sivok Ferrari İsmail
    Ernst Aurelio
    Quaresma Deco Volkan Şen
    Bobo...

Değişik varyasyonlarla Holosko, Nihat ve Necati'de kullanılabilir as kadroda. Yedek 11'im de şöyle.

Hakan
    Rıdvan Erhan Güven Atınç İ.Üzülmez
    Necip
    Holosko Tello
    Necati
    Nihat Nobre...

Dediğim gibi gençleri de unutmayalım yerine göre.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Ben o Ricardinho olayindan sonra Aurelio'ya karsiyim, ki kendisi o olay olmasa bile cok yaslandi ve gecen 2 sezon iyi oynamadi. Bence Fink her sartta kalmali, onliberoda su an sikintimiz yok ve o gittigi an sikinti dogar bence. Senin kurdugun ikinci kadro yanliz biraz fantastik olmus, ama ilk kadro olabilecek bir kadro, ki Denilzi muhtemelen 4-3-3'ten vazgecmez. Sadece Aurelio yerine Fink lazim, ama o zaman orta alandaki 3. isim yerli olmak zorunda. Her halukarda 4-3-3'te ortada sikinti yasiyoruz, bence o yuzden 4-4-2'ye donmeliyiz. Seneye zaten CL yok, full ofansif oynayip ligde basarili olmaliyiz bence....

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Açıkcası benim Demirören başkanlığında pek ümidim yok gelecek sezondan,hatta ileriki sezonlardan.Bu yüzden şu gelse nasıl olur tarzı hayaller kurmak içimden hiç gelmiyor.Keşke Murat Aksu seçilseydide başarılı olamasak bile en azından finansal açıdan ilerleme yaşasaydık.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 23.Mayıs.2010 at 16:50
    So what?
    Saike

- Holosko satılmayacaksa (bence satılmamalı), Necati'ye lüzum yok.
    - En az 3 tane ofansif kanat oyuncusu alınmalı (Biri Quaresma olacaksa 2 tane de yerli)
    - Sağ beki Ekrem, Erhan, Toraman (hatta Cumali) götürür. Rıdvan da eninde sonunda gelecek.
    - Atınç daha genç olduğu için Sezerin sözleşme yenilenip A takıma çıkarılması yerinde olur. Sol beke 3. yedek için de altyapıdan çözüm üretilirse fena olmaz.
    - Tabata ve Delgado'dan biri gidici. İkisini de severim, ama Delgado tamamen iyileşmişse daha bir sevrim.
    - Tello ve Fink arasında seçim yapmak zor, Fink'in yerine banko Necip oynayacaksa yollanmasında sakınca yok. Tello önemli bir oyuncu, kendi ayrılmak istemiyorsa kalabilir, gönderilirse bir yerli kanat oyuncusu daha lazım. Fink gidince ortasaha için Murat Ceylan da düşünülebilirdi.
    - Bobo-Nihat gelecek sene için ileri ikili olarak belirlenmeli, Holosko her ikisine de alternatif olabilir. Nobre'ye hiç bir şey demiyorum

Gelecek sene ilk 11'i şöyle olsa en azından sahadaki oyundan keyif almamak için bir sebep yok:

-------------------------------------Rüştü --------------------------------
    ------------------------------------(Hakan)----------------------------------
    ----Toraman-------------Sivok--------Ferrari-------------İsmail-----
    -----(Ekrem)----------------------------------------------------------------
    --------------------------------Necip-------Ernst--------------------------
    --------Yabancı(Q7?)----------------------------------M. Delgado----
    ------------------------------------------------------------(Yerli kanat?)--
    -----------------------------Nihat-------------Bobo--------------------------

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

-------------------Rüştü---------------------

Ekrem---------Toraman-Sivok--------İbrahim Ü.

------------Necip ------------Ernst------------

Volkan Şen ----- 10 numara (Deco) ----Quaresma

--------------------Bobo------------------------

Yabancı olarak da Fink ve Holosko kesinlikle kalmalı.

Ferrari gönderilmelidir, sezon sonuna doğru büyük bir düşüş yaşadı Mustafa Denizli'de pek sıcak bakmıyoru sanıyorum artık Ferrari'ye. Tello veya Delgado'dan bir tanesi kalmalı Tabata'da gönderilmelidir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post

Ferrari gönderilmelidir, sezon sonuna doğru büyük bir düşüş yaşadı Mustafa Denizli'de pek sıcak bakmıyoru sanıyorum artık Ferrari'ye. Tello veya Delgado'dan bir tanesi kalmalı Tabata'da gönderilmelidir.
    Ferrari kalmali bence, Ferrarisiz defans cok eksik kaliyordu. Onun disanda sana katiliyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Arkadaşlar bir cisim yaklaşıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kaba taslak şöyle birşey olabilir.Gerçi bu benim değil Denizli'nin düşünceleri daha çok;

Schildenfeld S.Graz'a satılır
    Zapo Bursa'da kalır ya da Eskişehir'e gidebilir
    Holosko Dünya kupasından sonra hatrı sayılır bir teklif gelirse satılabilir
    Keza Tello'nun durumuda aynı
    Denizli'nin Tabata için düşünceleri ortada,en kötü kiralanacaktır
    Fink +2 kontenjanı için iyi bir yabancı
    Bobo'dan daha iyi bir golcü alacağımızı düşünmediğim için kalmalı
    Delgado Denizli'nin gözbebeği,kalır
    Ferrari,Sivok ve Ernst'in yeri banko

Bir kanat oyuncusu gerekli,Quaresma gelecektir...
    +2 için bir yabancı daha alınır ya da bu isim Tello olur...

Serdar,Erkan,İ.Kaş gitti
    Erhan gidecektir
    Nobre gitmeli
    Stoper ve sağ bek rotasyonu için en iyi isim Orhan Şam
    Bonservisi elinde,yerli statüsünde,formunun zirvesinde olan Necati gelsin

Rotasyonda A2 içinde yaşı tutan Cumali,Orhan Gülle,Erkan Kaş,Furkan Şeker,Ali Kuçik,Sezer Özmen,Onur Bauramoğlu,Oğuz Ceylan gibi isimler değerlendirilebilir

------------------Hakan----------------

Toraman-----Sivok----Ferrari------İsmail

--------------Ernst---Necip------------

----------------Delgado---------------

Nihat------------------------Quaresma

-----------------Bobo-----------------

----------------Rüştü-----------------

Rıdvan-----Orhan----Atınç------Deli İbo

-----------Fink----Uğur--------------

---------------Tello-------------------

Ekrem-------------------------Yusuf

--------------Necati------------------

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quaresma'nın menajeriyle yapılan görüşme olumlu geçmiş.Çarşamba günü bu transferin iyi ya da kötü sonuçlanması bekleniyormuş.Haydi hayırlısı..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post

Ferrari gitmeli diyenlere inanamiyorum, hele diyen BJK'li ise. Ferrari'nin olmadigi donem neler oldugunu ikinci yarinin basinda ve A.Gucu-Trabzon-Eses serisinde gorduk. Ferrari vazgecilmezdir bizim icin Bobo, Ernst ve Sivok ile birlikte. Ayrica kadronda zaten 5 yabanci var, yanina Ferrari'yi de koyabilirsin rahatlikla.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mustafa Denizli'nin böyle düşündüğünü söylemiştim o artık Ferrari'den ilk geldiği andaki performansı beklemiyor. Bundan sonra da böyle birşey olursa katlanılmaz bence. Sivok bu takımda yerini ispatlamıştır, Ferrari'den daha önde gelir bana göre.

Yabancı transferi düşünülürse gidebilir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Q7'nin bu acıklaması bızım ıcın cok ıyı gercekten.. En zor kısım kendısının ıkna edılmesı dıye bılıyordum ben yani İnter tamamdı.. İnşallah en kısa zamanda açıklıga kavusur hersey ve Q7 bzim olur ..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quaresma Beşiktaşımıza hayırlı olsun arkadaşlar. Salı günü resmi açıklama olacak büyük ihtimalle. Şimdi Quaresma konusunu kapayıp sol kanat ve beklere önem verilmeli bence.

Gerçi Volkan Şen'de alınabilir , öyle olursa Q7 Sol kanat, Volkan sağ kanat olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ahmet büyük konuşup heyecan yaptırma be abi =D

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Quaresma'da sona doğru

Beşiktaş, 1 numaralı transfer gündemi Ricardo Quaresma için Inter'le 7 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı. Portekizli yıldızla salı günü sözleşme imzalanması bekleniyor.

Video: Kartal'a dünya yıldızı
    Beşiktaş'a transferi an meselesi olan Ricardo Quaresma'yı tanıyalım

NTV Spor
    Güncelleme: 19:36 TSİ 23 Mayıs. 2010 Pazar

Transferin ilk büyük bombasını Beşiktaş patlatmak üzere... Yeni sezonda özellikle yabancı kontenjanında yenilemeye gitmeyi hedefleyen siyah-beyazlılar, uzun süredir uğraş verdiği Ricardo Quaresma transferinde sona yaklaştı.
    Madrid'de Şampiyonlar Ligi Kupası'nı havaya kaldıran Inter yöneticileriyle bir araya gelen siyah-beyazlı yönetim, İtalyan kulüple her konuda el sıkıştı. Anlaşma gereğince Beşiktaş'ın Inter'e 7 milyon Euro vereceği öğrenilirken, Portekizli yıldız oyuncuyla yapılan görüşemede de ilerleme sağlandı. Quaresma'yla aradaki son pürüzlerin giderilmesinin ardından salı günü sözleşme imzalanması bekleniyor.
    Cristiano Ronaldo'yla birlikte Portekiz futbolunun en büyük yıldızı olarak nitelendirilen 27 yaşındaki oyuncu, Porto'daki çıkışının ardından İtalya'da istediği çizgiyi yakalayamadı.

Bu sezon Inter formasıyla 13 maça çıkan Quaresma, Portekiz'in 2010 Dünya Kupası kadrosuna alınmadı.
    YENİ HEDEF VOLKAN VE OZAN
    Beşiktaş, Quaresma transferi haricinde yurt içinde de iki önemli transfer için girişimlerini hızlandırdı.
    Bursaspor'un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Volkan Şen ve Ozan İpek için siyah-beyazlılar, Bursaspor'la pazarlıklarını sürdürüyor.
    Beşiktaş'ın iki genç oyuncuya karşılık Tello ve Tabata'yı kiralık, Zapotocny'yi bonservisiyle ve bunlara ek olarak 2 milyon Euro'luk teklifine yeşil-beyazlı kulüp olumlu bakarken, bu konuda son kararı Ertuğrul Sağlam'ın vereceği belirtildi.

Son parağrafta ayrı bir güzel

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

volkan sen 10 milyon dolar eder.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quaresma gibi bir ismi 7 m € karşılığında transfer edebilmek başarıdır. Quaresma üst düzey takımlarda barınamadı ama bir alt seviyedeki takımların yıldızı oldu. Ligimizde önemli iş yapar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Volkan Sen satılmayacak. Ha ılla alacaz derse bjk yonetımı en az 10 mlyn doları gozden çıkarsın. Cok para dersenız. Bu takımın yıldızıdır. Yıldız oyuncuda para kazandırır. Oyuncularımızın buyuk takım ozentılerı kalmadı.
    Beşiktaş için çok para diye bir kavram yok maalesef, oyuncunun gelmeye niyeti varsa , Demirören de kafaya koyarsa, 10 verir alır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quaresma transferi gerçekse güzel bir transfer. Maliyetini forma satışlarından çıkaracaktır. Ancak düşüşteki bir isim şu anda. Ligimizin düşüşte olan oyuncular için bir cennet olduğu da göz önünde bulundurulursa, Quaresma ligi sallayacaktır. Umarım İsmail Güldüren'e karşı oynamaz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quaresma'ya karşı herkes oynar ama sadece en iyiler savunabilir.. =) Güldüren falan hikaye=)

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Quaresma'ya karşı herkes oynar ama sadece en iyiler savunabilir.. =) Güldüren falan hikaye=)
    Güldüren savunur demedim ki. Güldüren direk kırar

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Quresma güldürene karsı oynasa futbol hayatı biter Cok kaliteli transfer olmus Quresma

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Güldüren savunur demedim ki. Güldüren direk kırar
    Güldüren'e gerek yok, Rıdvan'ın hali ortada işte. İddiasız maçta gencecik çocuğun iki çalımını, bindirmesini yediremeyip çifte dalmalar, tekmeler havada uçuşuyorsa, herşey olur bu ligde. O pozisyonda hala bir şey yok diyenler ve oyunu devam ettiren hakem de cabası

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by indie View Post
    Güldüren'e gerek yok, Rıdvan'ın hali ortada işte. İddiasız maçta gencecik çocuğun iki çalımını, bindirmesini yediremeyip çifte dalmalar, tekmeler havada uçuşuyorsa, herşey olur bu ligde. O pozisyonda hala bir şey yok diyenler ve oyunu devam ettiren hakem de cabası
    Biz de onu diyoruz işte.. Maalesef ligimizde çok fazla kasap var. Yıldız oyuncular oynamaya korkar oldu.

Mesaj Yetkileri