Quote Originally Posted by KanaKe View Post
araplari korumak nedir ya ? anlayamiyorum seni burdaki olay araplari korumak felan degil müslüman kardeslerimize yapilan soykirima karsi gelmektir israilin yaptigi resmen soykirimdir.. israili bu kadar niye savunuyorsun ?
Quote Originally Posted by Sekopej View Post
Dış politika konusunda benim de katılmadığım noktalar var, bunlara girersek, siyasete çok bulaşmış oluruz diye pek yazmıyorum yoksa dediğin şekilde benim de eleştirilerim hayli fazla.

İsrail, kendi karasularına girse gemiler istediğini yapabilir, buarada eleştiri uluslararasu sularda korsanlık yapmaları. Ya da gidersin Filistin'in karasularında beklersin, önüne geçersin, gemileri yürütmezsin. Hiç asker indirmeden gemiyi bloke edecek sistemleri varken, çıkıp, bilerek Türkiye'ye bir gönderme yapmak için öldürdüler. Zaten geri adım da atmıyorlar, biz haklıyız politikasına başladılar bile.
ben en başta yapılanın yanlış olduğunu savunuyorum. müslüman kardeşlerimiz diyoruz, hristiyan olsalar yardım etmememiz mi lazımdı misal? kendi ülkemizdeki olaylara neden bu kadar tepkili değiliz ben onu söylüyorum.

hepimiz ermeni olduk, hepimiz filistinli olduk, hepimiz MEHMETÇİK ne zaman olacağız?