Sayfa 109 / 480 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon
3,241 ile 3,270 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu ne yahu. Koskoca Beşiktaş kulubu yöneticilerinin birbirinden haberi yok. Mete Düren hoca görüşmedi diyo. Yıldırım Demirören, gzetecilere bırakmak istiyorum dediğini söyledi. Küçükemre çıkıp Beşiktaş kulubu yeni hoca arayışlarına başlamıştır, yönetim kurulunda konuştuk diyo. Hangisi doğru belli değil.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Valla burda olan NTVSpora olur. Spiker kendilerini haklı çıkarmak için herşeyi yapıyor. Ama tek gerçek var. Denizli hala takımın başında. Ayrılabilir ama ileri günlerde..
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Niya bu kadar tantana oldu anlamadım, Mustafa Denilzi tansiyonu çok yükseldi diye İstanbul'a gelmiş, orada da artık yoruldum, devam etmek istemiyorum demiş.

Bunun üzerine avukatlarıyla Beşiktaş yönetimi konuşacak. Şu anda hala ayrılmamış, sadece devam etmek istemiyorum demiş. Akşam görüşürler, belki başka görevle de takımda kalabilirmiş.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Spiker öldürdü beni ya efendim ozman bu dediklerinizden yollar ayrıldı sonucu çıkıyor değil mi ? Hayır efendim daha kesin birşey yok sadece bize istekte bulundu değerlendireceğiz.Ee ozman ayrıldı diyebiliriz

NTVSpor acele işe şeytan karışır lafına en güzel örnek oldu sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Niya bu kadar tantana oldu anlamadım, Mustafa Denilzi tansiyonu çok yükseldi diye İstanbul'a gelmiş, orada da artık yoruldum, devam etmek istemiyorum demiş.

Bunun üzerine avukatlarıyla Beşiktaş yönetimi konuşacak. Şu anda hala ayrılmamış, sadece devam etmek istemiyorum demiş. Akşam görüşürler, belki başka görevle de takımda kalabilirmiş.
    Konunun özeti bu...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Schuster haberleri daha önce de gündeme gelmişti.O zaman Mete Düren yine yalanlamıştı.Menajer oyunu mu diyeceğim Schuster gibi bir hocanın piyasa yaptırmaya neden ihtiyacı olsun diye düşünüyorum.Bahsi geçen menajerlik şirketinden eleman böyle bir şey söylemişse vardır bir aslı.

Geçen sezon çifte kupalı sezondan sonra başarız bir sezon yaşadık.Sezon genelinde kötü top oynadık.Ben Mustafa hocanın kendi rızasıyla takımı bırakmasını bekliyordum.Yönetim ile devam etme kararı aldılar.Hem istikrar sağlanması adına hem de bir önceki sezon bize yaşattıkları dolayısıyla olumlu karşılaşmıştım.Mustafa hocayla gelecek sezon devam etmememiz beni üzmez açıkcası.

Shuster ismine gelirsek.Getafe ile UEFA kupası şampiyonluğu ve Barcelona'ya karşı alınmış müthiş bir İspanya kupası zaferi var.Üstüne Real Madrid ile şampiyonluk yaşamıştı.İyi bir hoca.Geldiği takdirde ligimizde uyum sağladığı vakit iyi işler çıkartacaktır diye düşünüyorum.En azından geçen sezonun aksine olumlu bir futbol oynarız.

Bu arada yönetim klasik saçmalamalarını yine ortaya koydu ve bir kez daha Beşiktaş gibi büyük bir takıma yakışmadıklarını gösterdiler.Kongre üyeleri onca yaşanana rağmen Demirören'i nasıl tekrar başkan seçme gafletinde bulundu,inanılır gibi değil.

Bakalım gelişmeler ne olacak.Beşiktaş için hayırlısı olsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quaresma'ya oynayacağı takımda mutluluklar, kimse kendini 107 yıllık çınardan üstün göremez. Gelmek istemiyorsa kendi bilir. Mustafa Denizli'nin de sağlık sorunları sebebiyle kendisinin bırakmak istediği söylendi başkan ve yöneticiler tarafından, yani camia gitmesini istemiyor. Eğer yönetim onu ikna edemezse -ki Mustafa Denizli bir kararı alırken önce çok düşünür, sonra uygular- Schuster kesin gelir denemez, o olay da kesinlik kazanmadı henüz. Bakalım önümüzdeki günler neyi gösterecek. Ama Mustafa Hoca Beşiktaş'ı seviyorken ve Beşiktaşlı olduğunu her alanda söylüyorken gerçekten bırakması gerekiyorsa sağlık dışında bir problem olduğunu sanmıyorum ben.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quaresma'nın yerine Govou

(SPORX ÖZEL HABER) Beşiktaş uzun süre uğraştığı Inter'in Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma transferinde istediği sonucu alamadı. Beşiktaş yönetiminin transferde en büyük hedefi olarak belirlediği Quaresma transferinde olumsuz netice alması siyah-beyazlı taraftarları da oldukça üzdü. Beşiktaş yönetim kurulu transferde yeni rotasını belirlemek için bugün bir araya geldi. Bu toplantıda daha önce Beşiktaş ve Galatasaray'a önerilen Fransız oyuncu Sidney Govou isminin yeniden ön plana çıkabileceği öğrenildi.

Govou'nun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajer Ekrem Örenç tarafından Beşiktaş'a önerilen golcü oyuncu ile ilgili kararın bugün verilmesi bekleniyor. Beşiktaş Yönetim Kurulu'ndan Govou ile ilgili olumlu bir karar çıkması durumunda ise bu transferin gerçekleşme olasılığı çok yüksek gözüküyor. Örenç bu konuyla ilgili daha önce yaptığı açıklamada; "Govou, Türkiye’de oynamaktan mutluluk duyacağını ifade etti. Bonservis sorunu yok. Sadece kendi alacağı ücret var. Beşiktaş'ın önceliği Quaresma ama Govou için bizimle görüştüler. Sanırım, Quaresma transferinin seyrine göre Sidney'e teklif götürecekler" demişti.

Quaresmayla uğraştığımız sürede Govou için uğraşsaydık şimdi ilk transferimizi yapmıştık. Umarım bunu da kaçırmayız.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Neden takimlarimiz , paraya doymus , ''rahatsiz'' , kanitliycagi hic bir sey kalmamis bu tur adamlara yoneliyorlar anlamis degilim , quaresma ya harcadigi emegi dentinho ya yada ne biliyim krasic e harcasalar cok daha rahat getirirler ve cok daha iyi verim alirlar hatta ilerde cok da iyi kar ederler

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Mustafa Denizli kafa olarak geçen seneden bitirmişti bence Beşiktaş'ı. Bir sene daha onla devam etmemiz zaten mantıksız olur. Kesinlikle ayrılmalı. Bu saatten sonra Beşiktaş ile Mustafa Denizli bir araya gelmemelidir.

Schuster için de menejer açıklamıştı. Hayırlı olsun bence şimdiden...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

"Sarı melek Beşiktaş'ta"

Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild, bu akşam saatlerinde duyurduğu haberle ]Beşiktaş ile anlaştığını açıkladı. Alman teknik adamın bir buçuk yıldır takim çalıştırmadığını hatırlatan gazetede, Beşiktaş'ın Schuster ile iki yıllık kontrat imzaladığını ve Alman teknik adamın önümüzdeki günlerde İstanbul'a gideceğini belirtti.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yönetim sanırım Mustafa hoca takımın başındayken başka hocayla anlatılar denmesin diye yalanlıyor Schuster'i.Ertuğrul hoca ben görev başındayken başkan nasıl başka hocayla görüşür diye istifa etmişti.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bizim yönetimin tipik huyudur bu zaten. Transferde ve hocayı göndereceği zaman herşeyi mahveder.

HaLdun ÜstüneL gibi bir adam oLsa şu anda Quaresma İstanbuLda oLurdu. Adam gibi yönetim oLsa Schuster çoktan takımın başına geçmişti.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Roberto Hilbert Beşiktaş'ta

Beşiktaş, Stuttgart'ın sağ kanat oyuncusu Roberto Hilbert ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, ilk olarak Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma ile temasa geçmiş, ancak bu oyucuyu kadrosuna katamamıştı. Bir yandan Quaresma transferi ile uğraşan Siyah-Beyazlı yönetimin, bir yandan da Alman futbolcu Roberto Hilbert ile görüştüğü ve 26 yaşındaki oyuncu ile anlaştığı öğrenildi. Almanya'nın Stuttgart takımında forma giyen 1.82 metre boyundaki sağ kanat oyuncusu ile anlaşan Beşiktaş'ın, bu futbolcu için bonservis bedeli ödemeyeceği öğrenildi. 30 Haziran'da Stuttgart ile mukavelesi bitecek olan Hilbert'in Beşiktaş ile 3 yıllık mukavele imzaladığı ve Alman takımı ile sözleşmesinin bitmesinin ardından bu transferin kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.
    ROBERTO HİLBERT KİMDİR?
    26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu futbol kariyerine 6 yaşında SpVgg Jahn Forchheim takımda başladı. İlk profesyonel anlaşmasını ise 2002 yılında SC Feucht yapan Hilbert, 2004-2006 yılları arasında Greuther Fürth takımda forma giydi. 2006 yılında Stuttgart ile sözleşme imzalayan Alman futbolcu, son 4 sezonda bu takımın formasını giydi. 8 kez de Alman A Milli Takımı'nın formasını giyen Hilbert, son 4 yılda Stuttgart forması ile 17 gole imza attı.

Övünç ÖZDEM/İSTANBUL, (DHA)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Beşiktaş'ın eksiği sağ kanattamı ? Holosko - Nihat gerektiğinde Ekrem sağ kanatta oynayacak adamlar. Tello'dan o kadar şikayetçiler ama yinede onun yerine birini değil en çok alternatif olan bölgeye adam alıyolar.

Bu transferle Holosko'nun takımdan ayrılacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu oyuncunun ismi bayadır geçiyordu.Hiç izlemedim kendisini.Hatta ismini bile bu yaz ilk defa duydum.Fink kalitesinde bir eleman fm özelliklerinden,kariyerinden anlayabildiğim kadarıyla.Çok içime sinmedi ama hayırlı olsun diyelim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Beşiktaş'ın eksiği sağ kanattamı ? Holosko - Nihat gerektiğinde Ekrem sağ kanatta oynayacak adamlar. Tello'dan o kadar şikayetçiler ama yinede onun yerine birini değil en çok alternatif olan bölgeye adam alıyolar.

Bu transferle Holosko'nun takımdan ayrılacağını düşünüyorum.
    Holosko,Nihat kanat oyuncuları değiller.Ekrem'de iyi bir kanat oyuncusu değil.1 aydır peşinden koşulan Quaresma da sağ kanat oyuncusu bildiğim kadarıyla.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hilbert iyi transfer. Tam bir takım oyuncusu. Ayrıca bedelsiz geldi takıma. Fiziği üstün ve ani hızlanmaları iyi. Çok şey katacaktır takıma.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

HiLbert yerinde bir transfer oLur. Eğer tabi yine saLLama değiLse.

DenizLi`nin sisteminde çok yararLı oLmayabiLirdi ama Schuster geLirse çift forvetLi, kLasik 442 oynayan Schuster sisteminde tam aranıLan isim oLur. 433 ün sağ tarafında çok pasif kaLır ama 442 nin sağ tarafında çok faydaLı oLur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Hilbert çok iyi olacaktır. İnşallah doğrudur. İyi oyuncular gelsin Türk Liglerine.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Ligimiz bu kadar kaliteli olduda benim mi haberim yok acaba ? bazi arkadaslar Hilbert transferini begenmemisler , zannimca bu sene Stuttgart'in macini izleme sansi olmayan arkadaslar bu transferi begenmeyenler

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Hilbert çok iyi transfer. Şampiyonlar Liginde felanda oldukça iyi oynamıştı diye hatırlıyorum. Stuttgart'ın en iyi oyuncuları arasındaydı. Fink ile ilgili geçen sezon başı yazdıklarım doğru çıkmıştı. Fink'in çok üst düzey bir oyuncu olmadığını ancak çok savaşçı bir yapısının olduğunu, Beşiktaş'a katkı sağlayacağını söylemiştim. Öyle de oldu. Eğer Stuttgart'ta izlediğim haliyle gelirse Hilbert, kafası dağınık transfer edilecek bir Quaresma'dan 2-3 kat daha fazla verim verecektir...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Kartal rotayı Getafe’ye çevirdi

Ricardo Quaresma transferinde çıkmaza giren Beşiktaş, Getafe’nin başarılı orta saha oyuncus Juan Angel Albin’i listeye aldı.

Goal.com Türkiye

03 Haz 2010 09:15:00

Uzun süredir Inter’in Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma transfer etmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, yetenekli oyuncuyu ikna etmeyi başaramadı.
    Daha önce Bernd Schuster’in siyah-beyazlı yöneticilerle anlaştığı duyuran AS, Getafe’nin 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Juan Angel Albin’in Beşiktaş transfer listesine girdiğini iddia etti.
    Sabah’ın haberine göre, kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi bulunan Uruguaylı oyuncu için girişimler başladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Mantıklı işler yapmaya başladı Beşiktaş. Schuster gelirse Albin'de gelir...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hilbert transferi gerçekleşirse orta sahada 3 Alman izleyeceğiz. Schuster de gelirse tamamen Alman ekolüne döneceğiz sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hilbert çok iyi transfer gerçekten çok faydası dokunur Beşiktaş'a..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Schuster olmazsa Pellegrini

Teknik direktör Mustafa Denizli ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta ilk hedef Alman Bernd Schuster. Siyah-beyazlı ekip Schuster'de bir sorun yaşaması halinde rotayı Real Madrid'den gönderilen Pellegrini'ye çevirecek...

NTV Spor ve Ajanslar
    Güncelleme: 16:49 TSİ 03 Haziran. 2010 Perşembe
    Mustafa Denizli ile yollarını ayıran Beşiktaş yönetimi, teknik direktör arayışlarını hızlandırdı. Alman teknik adam Bernd Schuster ile görüşen yöneticiler, Real Madrid'den ayrılan Şilili Manuel Pellegrini için de nabız yokluyor.
    Beşiktaş yönetimi, sezonun bitimine 4 hafta kala Mustafa Denizli ile sözleşme yenilemiş fakat yapılan mukavaleyi Futbol Federasyonu'na göndermeyince tecrübeli teknik adamla arasındaki ilk kriz patlak vermişti.
    Ardından Ricardo Quaresma transferine, öncelikle futbolcularının alacaklarının ödenmesi halinde 'evet' diyeceğini belirten başarılı teknik adam ile Beşiktaş yönetim kurulu arasındaki ipler kopma noktasına geldi. Geçtiğimiz Pazartesi günü hastalığı için yapılacak rutin kontroller nedeniyle İzmir'den Çeşme'ye giden Denizli, yöneticilerin Milano'da Bernd Schuster ile görüştüğünü öğrenmesinin ardından Basın Sözcüsü Mete Düren ile bir araya gelerek sağlık sorunları nedeniyle görevine devam edemeyeceğini açıkladı.

Yöneticilerin Başkan Yıldırım Demirören ile durum değerlendirmesi yapmalarının ardından Mustafa Denizli ile yolları ayrılırken, yeni hoca için arayışlara hemen başlandı. Beşiktaş, önce Alman teknik adam Bernd Schüster ile görüştü. Alman teknik adamla belli ölçüde anlaşan siyah-beyazlılar, bir yanda da alternatif isimler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.
    Yöneticiler, Alman teknik adam ile anlaşılamaması durumunda rotasını Manuel Pellegrını'ye çevirerecek. Real Madrid'den ayrılan Şilili teknik adamı listesine alan siyah-beyazlılar, sezonu erken açmak zorunda olduğu için teknik adam sorununu bir an önce çözümlemek istiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Almanlar da Schuster dedi

Alman Bild gazetesi, teknik direktör Bernd Schuster'in, Beşiktaş ile anlaştığını önümüzdeki günlerde İstanbul’a geleceğini yazdı.

NTV Spor ve Ajanslar
    Güncelleme: 11:52 TSİ 03 Haziran. 2010 Perşembe

BERLİN - Alman Bild gazetesi, teknik direktör Bernd Schuster'in, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olduğunu yazdı.
    Haberde, Schuster'in eski Schalke 04'lü futbolcu Fabian Ernst ve eski Frankfurtlu oyuncu Michael Fink'in forma giydiği Beşiktaş'ta teknik direktör olacağı belirtildi.
    Schuster'in, 2012 yılına kadar 2 milyon euro kazanacağı ifade edilen haberde, ''sarışın melek'' olan tanınan Schuster'in, gelecek günlerde İstanbul'da resmi olarak tanıtılacağı kaydedildi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

http://en.wikipedia.org/wiki/Bernd_Schuster

Vikipedialara inanmam, çünkü oraya girip değişiklik yapmak çok kolaydır. Ama burda bir dalavere sezemedim ben.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Mustafa Denizli bırakırsa koordinatör olarak çalışması gündemde.Adaylar belliymiş ancak isimleri saklı.Yerlide varmış yabancıda.Teknik Direktör konusunda M.Denizli'nin de görüşleri alınacakmış...

Hilbert konusu kesinlik kazanmış birşey değil.

Hilbert 26 yaşında genç bir oyuncu.Alman milli takımının formasını 12 defa Ümit 8 defa A milli olmak üzere giymiş bir isim.Stuttgart'a geldiği ilk iki senesinde çok faydalı olmuş bir oyuncu.Stuttgart'ın şampiyonluğunda en büyük paya sahip isimlerin başında geliyor.

Beşiktaş'ın şuanda safkan kanat oyuncusuna ihtiyacı var.Bir Serdar Özkan vardı o gitti,Ekrem var yetenekleri kısıtlı.Bu açıdan Alman milli takım ve Avrupa tecrübesi olan bir oyuncunun bonservissiz transfer edilmesi güzel bir adım olur.

Volkan Şen'e veya Ozan İpek'e 5 milyon € vermek mi?(belkide daha fazlası)

Hilbert'i bedavaya almak mı?

Bırakın bedavaya almayı aynı paraya hangisini istersin deseler gözüm kapalı Hilbert derim.

Hilbert muhteşem yetenekleri olan bir oyuncu değildir ancak Türkiye liginde büyük işler yapar....

Mesaj Yetkileri