Sayfa 118 / 480 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218 ... SonSon
3,511 ile 3,540 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bugün bazı basın organlarında Bursaspor'un yıldız oyuncusu Sercan Yıldırım'ın Beşiktaş'a transfer olduğu yönünde yer alan haberler ortalığı karıştırdı. Quaresma transferiyle ilk bombasını patlatan Beşiktaş'ın ikinci bombasının ise Sercan olduğu iddia edildi.

Bu gelişmeler üzerine editörümüz Hilmi Sever, Bursapsor Başkanı İbrahim Yazıcı'ya ortaya atılan bu iddiaları sordu. Bu haberler nedeniyle oldukça sinirli olduğunu söyleyen Yazıcı, sürekli olarak bu tarz haberlerin yapılmasına sert tepki gösterdi.

Yazıcı şu an için hiçbir net gelişmenin olmadığını söylerken, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sercan'ın transfer haberlerini yalanlamaktan artık dilimde tüy bitti. Şu an için net bir şey yok. Sercan'ı satmayız diye de bir şey yok, Beşiktaş'ta dahil olmak üzere çok sayıda takım Sercan'ı kadrolarına katabilmek için tekliflerini yaptılar. Ancak dediğim gibi şu an bizim kabul ettiğimiz bir teklif yok. Ayrıca şunu da anlamış değilim, basın Sercan'ı her gün bir takıma transfer ediyor. Sonunda da birisi tutturabilir. Ne diyecekler, biz yazdık oldu mu? Ya böyle bir transfer hiç olmazsa biz hata yaptık diyecekler mi? Dediğim gibi kulüpte her oyuncumuz satılabilir ancak istediğimiz paralar verildiği takdirde. Sercan'ı da müthiş bir teklif gelmedikten sonra asla bırakmayacağız."

Hilmi SEVER/Sporx

Beşiktaş teklif yapmış ancak teklif kabul edilmemiş. Demek ki pazarlıklar devam ediyor, orta nokta bulunursa transfer gerçekleşecek.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sercan haberinin gerçek olmadığına inanmak istiyorum. Holosko Dünya Kupası'nda ve ayrıca takım için oldukça değerli bir futbolcu. Sercan'a bire bir bile takas edilmemeli.

Quaresma'nın gelmesi ise süper bir haber. Beşiktaş ilk kez bu kadar isimli bir yıldızı kadrosuna katıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hilbert geldi Quaresma geldi. Holosko'ya gerek kalmadı takımda iyi transfer olur. Nobreyide satarsa Beşiktaş iyi bir temizlik yapmış olur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş'ın tek bir teklifi var oda; Holosko+Zapo = Sercan.Bursa üstüne para istiyor,biz vermiyoruz...

Bende diyorum 1 haftadan beri Sercan haberlerinde bir sessizlik vardı derinden gidiyorlarmış demekki

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ligimize, iş yapsa da yapmasa da, böyle oyuncuların geliyor olması gelecek adına da sevidirici, umarım takımlarımız artık saçma isimlere milyonları dökmez ve böyle isimleri takıma kazandırırlar.

Devamının geleceğini düşünüyorum, yeni hoca mutlaka kendi istediği 2-3 yabancı getirecektir, bunlar da ses getirecek isimler olacaktır. Hayırlı olsun Beşiktaş'a ve Türk futboluna, rakiplerin kıskanılacak transfer yapması, diğelerinin de yıldız getirmelerini sağlayacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quaresma ve Hilbert'ten sonra Holosko'nun gitmesi taraftarıyım bende ama makul olduğu bir şekilde. Üste para istiyorsa Bursa ve bizde vermiyorsak, bu transferde de sona gelinmiştir demek ki.

Ertuğrul hoca çok istiyor çünkü Holosko'yu. Bu uğurda Sercanı feda edip aynı zamanda Zapo'yuda kadrosun katmış olacak.

ne kadar koparırsam kardır düşüncesi devam ediyor bence Bursaspor'da, üstüne belki 1 milyon euro veya belki bir genç oyuncu daha verilip iş bağlanır gibime geliyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu arada düzelteyim; Holosko+Zapo+3 milyon € = Sercan teklifini yapan Bursa,Beşiktaş değil.Serdal Adalı açıkladı; Holosko olayını dünya kupasından sonra gelebilecek tekliflere göre değerlendireceğiz dedi...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Schuster eğer 4-4-2 oynatacaksa(kendi takımlarında öyle oynattı) Holosko o zaman çok daha etkili olur ve Quaresma ve Hilbertle de birlikte oynayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Eğer o kadar Real Madrid'i burada ağırlamak istiyoruz, Ronaldo bana faul yaptığında ona diklenmek gibisi yok dedikden sonra Beşiktaş'a giderse harbiden yazık derim..

Keşke Holosko Dünya Kupası'nda iyi oynasa da satılsa.Son dönemde gerçekten Holosko acayip düşüşte.Sağ kanatta oynadığı dönemde çalım atmayı bırak top bile süremiyordu

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yuh Holosko+Zapo bide 3 m oha derim ben buna Sercan o kadar abartılacak bir adam mı ya?Ne katkı sağladıki şampiyonluğa da o kada şeyden vazgeçiyor Beşiktaş.

Başkan çok net konuştu az önce TV8'de . . .

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Başkan çok net konuştu az önce TV8'de . . .
    Hangi başkan

İbrahim Yazıcı

Quaresma benim için özellikle Türk futbolu açısından önemli bir transfer. Beşiktaş'ta ne kadar başarılı olacağını bilemiyorum son dönem düşüşteydi ama burada çıkış yakalayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    İbrahim Yazıcı
    Ne konuda kesin konuştu ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Satmıyoruz. Şampiyonluk yarışında olan rakibimize satacak oyuncumuz yok dedi. Çok istiyorsa Beşiktaş Holosko + Zapo + 3 Milyon Euro para , + Sercanın Bir sonra ki satışında %25 pay vereceklerse oturup konuşurzz.
    Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Eğer o kadar Real Madrid'i burada ağırlamak istiyoruz, Ronaldo bana faul yaptığında ona diklenmek gibisi yok dedikden sonra Beşiktaş'a giderse harbiden yazık derim..

Olay budur..

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Satmıyoruz. Şampiyonluk yarışında olan rakibimize satacak oyuncumuz yok dedi. Çok istiyorsa Beşiktaş Holosko + Zapo + 3 Milyon Euro para , + Sercanın Bir sonra ki satışında %25 pay vereceklerse oturup konuşurzz.
    komple besiktasi isteseymis daha gercekci olurmus Sercan icin cok az bu istedikleri

Quaresma transferine sevindim. Takımda topu ayağına aldı mı topla uçabilecek, önüne sıralanan savunma oyuncularını hamle yapmaya tereddüt ettirecek oyuncu eksikliği bir nebze giderildi. Ancak yetmez, benzer stilde yerli-yabancı en az 3 oyuncu daha şart. İnşallah bu transferin sonlanmasıyla artık yerli transferi ön plana alınır.

Sercan mesela bu tarz bir oyuncu, ancak değil bahsedilen rakamlar, asla Holosko ile kafa kafaya bile takas istemem. Ayrıca ağzından çıkanı kulağı duymayan bir garip çocuk, Beşiktaşa laf dokundurup imajını zedeliyor, sonra gidiyo Bilicaya atıf yapıp Fenerbahçelilere dokunduruyor, yetmiyor Eskişehirspor tribününe hareket çekiyor, vukuatları say say bitmez. Bu kafayla giderse Türk futbolunun en antipatik karakterlerinden biri olacak. Kafasını düzeltecekse, Zapo üzerine makul bir miktar paraya gelecekse buyursun gelsin. Seneye muhtemelen en iyi ihtimalle apar topar 3-4 milyona elden çıkartılacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quaresma'yı da bir sene kiralık verelim üstüne hazır bu kadar vermişken?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bild gazetesi Fenerbahçe ve Beşiktaş için Halil'i yazmış.

http://www.bild.de/BILD/sport/fussba...-istanbul.html
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Zapo ya ne kadar para odendigini hatirlamiyorum ama sanirim Holosko ya 5 arti 3 futbolcu verilmisti. Toplam degeri 8-9 denilebilir, Zapoyuda 2 say, arti 3 milyon

14 milyon felan cikiyor birde bi sonraki satistan yuzde 25

Sercan degilde sanirsinki Aguero

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Zapo ya ne kadar para odendigini hatirlamiyorum ama sanirim Holosko ya 5 arti 3 futbolcu verilmisti. Toplam degeri 8-9 denilebilir, Zapoyuda 2 say, arti 3 milyon

14 milyon felan cikiyor birde bi sonraki satistan yuzde 25

Sercan degilde sanirsinki Aguero
    Zapotocny'e 3 taksitte (hala ödüyoruz) 4,5 milyon euro ödendi.
    Holosko için 5 milyon euro + Burak Yılmaz (bence beş para etmezdi o zaman da) ve Koray Avcı (asıl buna üzülmüştüm) verilmişti.

Sercan'ı bu şartlarda Demirören bile almaz diyeceğim ama, bir keresinde bu kalıbı Tabata ve 8,5 milyon euro için kullanmıştım, sonunda kapak bana takıldı

Ayrıca ben Holosko'nun kalması taraftarıyım. Saçma sapan bir takasa kurban gitmezse Schuster'in kilit oyuncularından biri olacağına eminim.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Gelirse Çok Faydalı Olacağını Düşünüyorum...
    Bence Çok Büyük Transferdir...
    Çok Beğendiğim Bir Oyuncu.Ligimizde İzlemek Zevk Vericek...
    Zamanında Söylüyordum Hala Söylüyorum.Yetenek Olarak Çok Üst Düzey Bir Oyuncu.Ancak Hem Şanssızlık Hemde Mental Eksiklikler Yüzünden Hak Ettiği Noktaya Bir Türlü Gelemedi...
    Teknik Olarak Bence Cristiano Ronaldo'dan Daha İyi...
    Keşke Fenerbahçe'ye Gelseydi.Ancak Yinede Mutluyum Quaresma'yı Ligimizde İzleyeceğimiz İçin
    5 Mayıs'ta yazdığım yazı

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

umarım sercan'da gelir. çünkü holosko ve sağ açık nede forvet oyuncusu. topu kaval kemiğiyle kontrol edip adamın içinden geçmek istiyor. hiç beklemesinler dünya kupasını falan. zaten şu anda sakat kalan 2 maçtada en fazla 90 dk. oynar. tur atlasalar bile onun oynaması çok zor. çift forvet oynayacaksak bobo-sercan-nihat-nobre bizim için çok güzel olur.

edit: birde batuhan ve sercan'ı yanyana oynarken görmek isterdim.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sercan: Gelişmelerden haberim yok

14 Haziran 2010 09:47
    Bursaspor'un genç yıldızı Sercan, transferiyle ilgili söylentilere cevap verdi. NTVSPOR.NET'e konuşan Sercan yaşanan gelişmelerden haberinin olmadığını ve tatilini yapmaya devam ettiğini söyledi.

Turkcell Süper Lig şampiyonu Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım, son zamanlarda adının sıkça transfer haberleriyle anılmasının ardından tatilini sürdürdüğü Marmaris'te NTVSPOR.NET'ten Devrim Çetin'e konuştu.

Holosko, Zapotocny ve 3 milyon euro karşılığında Beşiktaş'a verildiği haberleri akşam saatlerinde ajanslara düşmüştü. Genç futbolcuyla konuşan ekibimiz, yıldız oyuncuya yaşanan gelişmelerdeki son durumu sordu.

"BEŞİKTAŞ'IN SERCAN YILDIRIM ATAĞI" HABERİ İÇİN TIKLAYIN

Sercan Yıldırım, "Benim bir şeyden haberim yok, bana yapılmış resmi bir teklif yok, tatilime devam ediyorum" dedi.

Kaynak : NtvSpor

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Tabata'ya 8 milyon ödemiş bir takımın yapacağı hiç bir transfer bence pahalı, abartı bir rakam diye nitelendirilemez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Tabata'ya 8 milyon ödemiş bir takımın yapacağı hiç bir transfer bence pahalı, abartı bir rakam diye nitelendirilemez.
    Bir hata yaptılar ve bu hatanın farkındalar , sürekli bir şekilde aynı politikayı izlemelerini gerektirmez ki bu , ne yani bütün transferlerinin tabataya verilen para üzerinden mi değerlendiricez(cekler)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sadece bir hata değil ki, Gordon, Zapo, Tabata vs...

Mesaj Yetkileri