Sayfa 123 / 480 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon
3,661 ile 3,690 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

En komik olan ne biliyor musunuz?

Aynı tip haberler takımınızla alakalı çıktığı zaman "yalancı basın,QTM,çekemiyorlar,üzerimize oynuyorlar" gibisinden laflarla kan kusup; bu haberin yalan olduğuna adınızdan bile daha eminken sırf Beşiktaş'la "makara" yapmak için yorum yapmanız..!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    En komik olan ne biliyor musunuz?

Aynı tip haberler takımınızla alakalı çıktığı zaman "yalancı basın,QTM,çekemiyorlar,üzerimize oynuyorlar" gibisinden laflarla kan kusup; bu haberin yalan olduğuna adınızdan bile daha eminken sırf Beşiktaş'la "makara" yapmak için yorum yapmanız..!
    Komik değil sinir bozucu. Benim bile sinirimi bozuyor açıkcası.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Komik değil sinir bozucu. Benim bile sinirimi bozuyor açıkcası.
    Yok,yok,bence çok komik...

Ben okurken kıs kıs gülüyorum mesela...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Robinho sloot niet uit dat hij in de zomer terug zou keren naar Manchester City en zag ook Besiktas wel als een optie. Evandro de Souza, de zaakwaarnemer van de Braziliaan, meent echter dat zijn cliënt dit vooral uit beleefdheid heeft gezegd en dat hij eigenlijk maar twee opties ziet: een langer verblijf bij Santos of een transfer naar Barcelona. Guardiola wil de international graag hebben als vervanger van Thierry Henry. (El Mundo Deportivo)

Robinho yatar demek ki, ya Santos ya da Barcelona....

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quaresma , hilbert alindi , robinho nun belki gelme sansi var , peki golleri kim aticak Besiktas'da? Bobo demeyin cunku o adam tam bir golcu degil , acaba bir forvet de alicakmi Besiktas?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Quaresma , hilbert alindi , robinho nun belki gelme sansi var , peki golleri kim aticak Besiktas'da? Bobo demeyin cunku o adam tam bir golcu degil , acaba bir forvet de alicakmi Besiktas?
    İki kanadımız için de büyük fedakarlık yaparak transferlerimizi yaptık. Bunda sonra 19-20 yaşlarında hava toplarında etkili rakibi yıpratan yetenekli bir santrafor arıyoruz. Böyle birini bulursak hemen alacağız.”
    Açıklamalara bakılırsa, evet.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Batuhan'ı neden satıyorsun o zaman ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Babası yaşındaki adama küfür eden , onu kazanmak için yapılan her türlü girişimi elinin tersiyle itip binlerce gencin sahip olabilmek için iç geçirdiği şansları tepen birini niye satmayalım .. ?

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Bobo tam golcu degilse her sene asagi yukari 15 golu kim atiyor? Q7 ve bir ofansif orta saha daha gelsin Bobo ve Nihat cosar, ondan kuskum yok zaten. Son 2 senedir ileriye 3 adam dikip 8 kisi ile savunma yaptik, Bobo cok bile gol atti. Ofansif bir takimda elimizdeki forvetlerle gol sikintisi yasamayiz, hatta bana gore Nobre bile az cok is yapar....

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Babası yaşındaki adama küfür eden , onu kazanmak için yapılan her türlü girişimi elinin tersiyle itip binlerce gencin sahip olabilmek için iç geçirdiği şansları tepen birini niye satmayalım .. ?
    Doğru söylüyorsun. Zaten Batuhan'ın çok yetenekli bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Genç takımlarda ki maçlarını da hiç izlemedim. Dolayısıyla yapacağım yorum yanlış olabilir, tamamen varsayımsal bir yorum olacak çünkü. Batuhan genç takımlardaki patlamasının, yeteneğinden çok mücadele ettiği rakiplerine karşı üstün fiziği sayesinde olduğunu düşünüyorum. Aynı fizik seviyesindeki rakiplere karşı en önemli avantajını yitirdiği için sadece mevcut yetenekle anca buraya kadar gelebildi. Ayrıca ne kadar şımarık olduğu da ortada. Artık Batuhan'a tanınacak krediyi, zamanı başka bir genç için (örneğin Muhammed Demirci) harcamak daha yerinde olacaktır. Batuhan kendini daha küçük takımlarda kanıtlamak zorunda artık. Beşiktaş şansını elinin tersiyle itti.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

VaLLa onu, bunu biLmem de 2 ye sattığımız Batuhan`ı aLmak için 10 vermeyeLimde. O zaman bak sen oLaya.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    VaLLa onu, bunu biLmem de 2 ye sattığımız Batuhan`ı aLmak için 10 vermeyeLimde. O zaman bak sen oLaya.
    Olabilir, hatta Batuhan sadece futbola odaklanırsa büyük ihtimalle olur Batuhan şu an tam takımlarımızın aradığı forvet tipinde. Ancak düşünsel sorunları önünde büyük engel. Eskişehirspor onun için aslında çok iyi bir takım. Yeteneği de var. Geliştirir umarım kendisini. Harcanıp gitmesi üzer.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Ben bu konuda katilmiyorum sana. Yonetimin yaklasimi, israrlari, takimin antrenoru, takimdaki diger oyuncular, takimin katilacagi Avrupa kupasi vs hepsi etkili. Mesela Quaresma'yi gecen sene FB alamamisti, bu sene BJK aldi.

Robinho konusunda kararsizim acikcasi. Bir yandan adam Robinho, yani su an transfer listesine konsa bircok takim ister, Inter MUnited olmazsa gider Tottenham Ath.Madrid pesinden kosar, ki bunlarin maddi gucu bizden fazla (bonservis icin). Ama gider taraftan, bu cocuk elinde daha iyi tercihler varken sirf huzur icin Santos'a gitmis bir adam. Elimizde Schuster varken, bircok Brezilyali oyuncu varken ve Brezilyalilar Turkiyeyi cennet olarak goruyor iken neden 1 seneligine kiralanmasin? Ama tabii City bana gore kesinlikle kendisini satmak ister, cunku dusunmuyorlar, kiralamak islerine gelmez. Ki BJK onun bonservisini (15-25 milyon euro) ciddi sponsor destegi almadigi surece odeyemez.

Zaten takimin ne derece Robinho'ya ihtiayci oldugu da belli degil. Kreatif kanat olarak Q7 alindi zaten, su an ciddi eksiklik orta sahanin ortasinda ve sagbekte, ki orayi da yerli kapatmasi lazim yabanci kontenjani full dolu. Forvette zaten Holosko-Bobo-Nihat-Nobre var. Bence degil Robinho, baska bir yabanci transferi bile olmaz, alinirsa 1 veya 2 yerli alinir ve Zapo+Tabata/Holosko gonderilecek transfer sonlandirilir. Benim dusuncem bu yonde.
    Robinho'ya ihtiyaç olsun olmasın, gelmesi Quaresma'nın 10 katı sansasyon yaratır. Q7 için o kadar tribünler dolduysa, Robinho için İnönü Stadyumu bile yetmez. Yönetimin yaklaşımı ve saydığın diğer faktörler ne kadar etkili olursa olsun, Robinho için Türkiye'den daha cazip ülke ve lig alternatifleri vardır. Nitekim bunların başında Barcelona geliyor. Şu an için baktığımızda her futbolcunun hayali Barcelona'da oynamaksa, Robinho da bu fırsatı geri çevirmez, üstelik R.Madrid'in ezeli rakibine gitmeyi daha da fazla ister. Bu sebeple Robinho şu an için çok zor. Roma'ya transfer olan Adriano'nun transferi daha kolay olurdu başka bir örnek verecek olursak, ancak Robinho imkansıza yakın.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu arada HiLbert`a kadar takımda 9 numarayı giyecek adam kaLmadı mı yahu. Bobo feLan aLsaydı bari 9 Numarayı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Bobo tam golcu degilse her sene asagi yukari 15 golu kim atiyor? Q7 ve bir ofansif orta saha daha gelsin Bobo ve Nihat cosar, ondan kuskum yok zaten. Son 2 senedir ileriye 3 adam dikip 8 kisi ile savunma yaptik, Bobo cok bile gol atti. Ofansif bir takimda elimizdeki forvetlerle gol sikintisi yasamayiz, hatta bana gore Nobre bile az cok is yapar....
    eger Robinho gelirse , ki insallah gelir en az sizin kadar bende istiyorum gelmesini , ozaman tek bobo ile bu is yurumezki gecen sezon GS de gorduk bu isin sakatligi var formsuzlugu var , bence kesinlikle iyi bir forvet almasi lazim bjk'nin

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Hilbert imzayı attı

22 Haziran 2010 14:21
    Beşiktaş, Stuttgart'tan transfer ettiği Roberto Hilbert ile 3 yıllk sözleşme imzaladı. Alman futbolcu, imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Roberto Hilbert, Serdal Adalı'nın da katıldığı imza töreninde yaptığı açıklamada, "Büyük bir camiaya geldim. Burada olmaktan mutluyum. Çok iyi işler yapacağımı düşünüyorum. Takım daha da ileriye gidecek. Doğduğum yerde Türkler çoktu. Onlarla beraber yaşadım. Çok sayıda Türk arkadaşım var bu yüzden Türk kültürünü yakındna tanıyorum. Almanya'da Ersen Martin'le aynı sokakta oturdum. Kendisi aile dostum. Stuttgart'a ilk geldiğimde şanpiyon oldum. Tabii ki inişlerim ve çıkaışlarım oldu. Bu camiada yeni bir sayfa açıp yükselişimi sürdüreceğim. Stuttgart'ta sağ kanatta oynuyordum ama her iki kanatta da oynayabilirim. Fabian Ernst'in burada olması hocamızın Alman olması benim için avantaj. Beşiktaş'a çok faydalı şeyler yapacağıma inanıyorum" diye konuştu.

ADALI: YILDIZ TRANSFERİ YOK
    Hilbert'in imzasının ardından konuşan Yönetim kurulu üyesi Serdal Adalı, transfere harcanan yüksek paralarla ilgili eleştirilere yanıt verdi. "Transfer bütçesini aşmamamızın imkanı yok" diyen Adalı, "Sponsor aracılığıyla bu transferleri yapabileceğimizi belirttik. Quaresma transferini bizzat kulübümüz gerçekleştirdi. Sezon başında yaptığımız transfer bütçemizi zorlayarak meydana geldi. Sponsor arayışımız sürüyor ama ortada müsbet bir sonuç yok. Sponsor olursa Robinho da olur başkası. Şu durumda yıldız transferi mümkün değil. Hocamızın vereceği rapor bizim için esas. O rapordan sonra nereye transfer yapacağımız belli olacak. Bu şartlar oluşmadan yurtdışı transferi olmayacak" ifadelerini kullandı.

Hilbert'in ailesini Türkiye'ye getireceklerini ve kendisine bir ev tutacaklarını belirten Adalı, kampa gitmeden önce futbolcuların alacaklarının ödeneceğini de açıkladı.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Ben bu konuda katilmiyorum sana. Yonetimin yaklasimi, israrlari, takimin antrenoru, takimdaki diger oyuncular, takimin katilacagi Avrupa kupasi vs hepsi etkili. Mesela Quaresma'yi gecen sene FB alamamisti, bu sene BJK aldi.

Robinho konusunda kararsizim acikcasi. Bir yandan adam Robinho, yani su an transfer listesine konsa bircok takim ister, Inter MUnited olmazsa gider Tottenham Ath.Madrid pesinden kosar, ki bunlarin maddi gucu bizden fazla (bonservis icin). Ama gider taraftan, bu cocuk elinde daha iyi tercihler varken sirf huzur icin Santos'a gitmis bir adam. Elimizde Schuster varken, bircok Brezilyali oyuncu varken ve Brezilyalilar Turkiyeyi cennet olarak goruyor iken neden 1 seneligine kiralanmasin? Ama tabii City bana gore kesinlikle kendisini satmak ister, cunku dusunmuyorlar, kiralamak islerine gelmez. Ki BJK onun bonservisini (15-25 milyon euro) ciddi sponsor destegi almadigi surece odeyemez.

Zaten takimin ne derece Robinho'ya ihtiayci oldugu da belli degil. Kreatif kanat olarak Q7 alindi zaten, su an ciddi eksiklik orta sahanin ortasinda ve sagbekte, ki orayi da yerli kapatmasi lazim yabanci kontenjani full dolu. Forvette zaten Holosko-Bobo-Nihat-Nobre var. Bence degil Robinho, baska bir yabanci transferi bile olmaz, alinirsa 1 veya 2 yerli alinir ve Zapo+Tabata/Holosko gonderilecek transfer sonlandirilir. Benim dusuncem bu yonde.

S.Adalinin demin yaptigi aciklamalar da bu yonde, Quaresma ile zaten butceyi zorladik, bir yildiz anca sponsorla gelir dedi. Ben bu saatten sonra 1 yabancinin bile gelmeyecegini, anca 1 veya 2 yerlinin gelebilecegini, hatta takasla iskarta durumundaki yabancilarin kullanabilecegini dusunuyorum. Zaten baska transfere de gerek yok, Turkiye liginde bu kadro bu antrenorle zaten sampiyon olabilir. Avrupa icin yapiliyorsa, tek Robinho ile Avrupa'da basarili olmanin garantisi yok zaten. Kuralar, anlik hatalar, rakiplerin durumu, fikstur vs cok etki var, sirf Robinho gelirse Avrupa'da birsey yapariz diye birsey de olamaz. Yani Robinho gelirse sadece reklam acisindan cok iyi olur, ama getirisi goturusunden fazla olur bu belli degil. Ki ben su anki yabancilarla bile lig icin 11 yapamiyorum, illa bir yerde eksik cikiyor, Robinho gelirse tamamen arap sacina donecek is. Eksik olan kanatlara 2 iyi yabanci aldik, takimin yaraticiligini arttiracak ve ofansif yuku kaldiracak eksiklikte yildiz bir oyuncu eksikti, o da geldi, ayrica Denizli yerine ofansif ve akici futbol oynatan bir antrenor geldi, bundan daha fazlasini istemek ac gozluluk olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Robinho'ya ihtiyaç olsun olmasın, gelmesi Quaresma'nın 10 katı sansasyon yaratır. Q7 için o kadar tribünler dolduysa, Robinho için İnönü Stadyumu bile yetmez. Yönetimin yaklaşımı ve saydığın diğer faktörler ne kadar etkili olursa olsun, Robinho için Türkiye'den daha cazip ülke ve lig alternatifleri vardır. Nitekim bunların başında Barcelona geliyor. Şu an için baktığımızda her futbolcunun hayali Barcelona'da oynamaksa, Robinho da bu fırsatı geri çevirmez, üstelik R.Madrid'in ezeli rakibine gitmeyi daha da fazla ister. Bu sebeple Robinho şu an için çok zor. Roma'ya transfer olan Adriano'nun transferi daha kolay olurdu başka bir örnek verecek olursak, ancak Robinho imkansıza yakın.

Benim medyadan takip ettigim kadariyla tam tersine uardiola Robinhoyu istemiyor, yeni secilen baska da secim vaadi oldugu icin almak istiyorum. Ama yanilabilirim tabii, pek hakim degilim bu konuya....

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Keşke 9 numarayı almasaydı.

Uğursuz rakam şimdide Hilbert'te.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

S.Adalinin demin yaptigi aciklamalar da bu yonde, Quaresma ile zaten butceyi zorladik, bir yildiz anca sponsorla gelir dedi. Ben bu saatten sonra 1 yabancinin bile gelmeyecegini, anca 1 veya 2 yerlinin gelebilecegini, hatta takasla iskarta durumundaki yabancilarin kullanabilecegini dusunuyorum. Zaten baska transfere de gerek yok, Turkiye liginde bu kadro bu antrenorle zaten sampiyon olabilir. Avrupa icin yapiliyorsa, tek Robinho ile Avrupa'da basarili olmanin garantisi yok zaten. Kuralar, anlik hatalar, rakiplerin durumu, fikstur vs cok etki var, sirf Robinho gelirse Avrupa'da birsey yapariz diye birsey de olamaz. Yani Robinho gelirse sadece reklam acisindan cok iyi olur, ama getirisi goturusunden fazla olur bu belli degil. Ki ben su anki yabancilarla bile lig icin 11 yapamiyorum, illa bir yerde eksik cikiyor, Robinho gelirse tamamen arap sacina donecek is. Eksik olan kanatlara 2 iyi yabanci aldik, takimin yaraticiligini arttiracak ve ofansif yuku kaldiracak eksiklikte yildiz bir oyuncu eksikti, o da geldi, ayrica Denizli yerine ofansif ve akici futbol oynatan bir antrenor geldi, bundan daha fazlasini istemek ac gozluluk olur.
    Katılıyorum. Son cümle durumun ana düşüncesi olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Cenk Gönen Beşiktaş'ta!

Beşiktaş bir süredir renklerine bağlamaya çalıştığı Denizlispor'un Ümit Milli ]kalecisi Cenk Gönen'le resmen anlaştı.

Doğan Haber Ajansı'nın servis ettiği haber şöyle devam ediyor: "Ege temsilcisinin 16 yaşında Göztepe'den transfer ettiği Cenk karşılığında Beşiktaş'ın 1 milyon Euro artı sol bek oynayan Emre Özkan'ı vereceği açıklandı.

Denizlispor Başkanı Ali İpek, "Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bir süredir transfer etmek istediği oyuncumuzu, isteklerimize daha olumlu cevap veren Beşiktaş'a vermeyi tercih ettik. Siyah-beyazlı kulüpten aldığımız genç yetenek Emre Özkan'ın da bize, Bank Asya 1. Lig'de vereceğimiz şampiyonluk mücadelesinde önemli katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Her iki kulübe de hayırlı olsun" dedi."

DHA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Çok iyi kaleci FM'de kontejyan dolmasın diye hep kaleye alırdım iyi gelişiyordu oyunda , gerçektede 6-7 maçını izledm çok hareketli refleksleri iyi bi kaleci.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beğendiğim bir kaleciydi.Beşiktaş'a yararlı olacaktır.Malum Rüştü'nün son sene/seneleri artık.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İyi transfer bence de.Hiç beklemiyordum açıkcası bu transferi.Kalemizi iyice sağlama almış olduk böylece.Hayırlı olur inşallah kulübümüze.
    So what?
    Saike

Tabata ya 8.5 M veren yönetim, ne oldu da son günlerde akıllandı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Rüştü bırakınca Hakan, Cenk ikilisi de kaleyi uzun yıllar korur. Rüştü'nün olması da Cenk için bir tecrübe.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş bence inanılmaz transferler yapmıştır ama sağ bek'i sağlama alması lazım bence.. Bir de Bobo-Nihat-Nobre'nin yanına 1 forvet daha eklemeleri lazım ama Nobre tarzında değil daha topla haşır neşir olan bi forvet

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Katılıyorum bir tek ben bu takımın sağ bekinin olmadıgını görüyorum zannediyordum biri daha varmış neyseki.

Ne Toraman ne Ekrem sağ bekte oynayabilir. Rıdvanında daha zamanı var. Şu takıma bir teknik bek almak gerekli hem birdirme yapabilen hem defansı kuvvetli olan GGönül tarzı bir bek.

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Beşiktaş bence inanılmaz transferler yapmıştır ama sağ bek'i sağlama alması lazım bence.. Bir de Bobo-Nihat-Nobre'nin yanına 1 forvet daha eklemeleri lazım ama Nobre tarzında değil daha topla haşır neşir olan bi forvet
    Vallahi Bursalılar satmıyoruz diyorlar, Beşiktaş ilgilenmiyoruz diyor ama sanki oraya bir Sercan transferi olacakmış gibi geliyor. Aynı zamanda A2 liginde coşan, hızlı ve golcü bir oyuncu olan Ali Kuçik ile sözleşme yenilenip kampa götürülüyor.

İlhan Cavcav'ın isteyeceği rakam ve futbolculardan tırsmasam Mustafa Pektemek alınsın isterdim

Sağ beki Rıdvan gelene kadar Ekrem, Toraman ve zaman zaman Hilbert, Cumali götürür bence. Yerli olarak zaten oraya alabileceğimiz elimizdekilerden iyi bir sağ bek aklıma gelmiyor. Gökhan Çalışır ile de sözleşme yenilendi ki kendisi artık 22-23 yaşına geldi ve sağ bek oyuncusu. Sezer Özmen de bu sene a takıma çıkıyor ki sağ bek oynamasa dahi savunmada alternatiflerimizi arttıracak.

@Ahmet, Gökhan Gönül de oynaya oynaya yerleşti oraya, ona da "sen daha gençsin, vaktin var" deyip yerine başkasını oynatsalardı bugün belki Kerim Zengin gibi Anadoluyu dolaşacaktı. Fena mı oldu oynattılar da?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Sercan da Mustafa da Beşiktaş'ın ilacı olmaz abi.. Çünkü Beşiktaş işini şansa bırakmamalı bu sene. Hadi Nihat formda olsun hadi Bobo yine atsın diye geçirmemeli bence bu senesini.. Bobo'nun yanına Vagner Love gibi bir adamı getirmeliler bitirebilecek bir adamı(sadece tarz olarak söyledim) , o çıktığı zaman veya dinleneceği zaman bu sefer Nihat çıkıp takır takır oynamalı. Beşiktaş'a da bu yakışır.. Sağ bek'e gelince Abdurrahman da Ömer Aysan da Beşiktaş'ın sağ bekinde sırıtmaz ben böyle düşünüyorum. Çünkü yıllardır Beşiktaş sağ beksiz oynuyor. Rıdvan-Ömer Aysan ikilisi bence gayet de götürürler Beşiktaş'ın sağ bekini..

Mesaj Yetkileri