1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Takimda ust duzey bir sagbek eksikligi var ama transfer gerekmez bence. Ridvan o bolgeyi kapatacak kapasitede, ama sakat. Onun disinda orada oynayabilecek Toraman, E.Zengin, E.Guven, Ekrem ve Hilbert var, sikinti olacagini zannetmem. Ayrica kimi alacaksin ki yerlilerden? G.Gonul gelmeyecegine gore en fazla Orhan Sam'i alirsin, ki o Toraman veya Ekrem'den iyi degil bana gore. Su an bence yerli orta saha daha buyuk bir ihtiyac. 6 yabanci olduguna ve Sivok-Ferrari-Ernst-Bobo-Q7-Hilbert oynayacagian gore orta alanda tek yerli Necip/Ugur kaliyor, ki ikisi de (simdilik) yetersiz. Ancak yerli alternatifler de cok kisitli, M.Ceylan bana gore o kadar iyi oyuncu degil, onu alana kadar Necip oynasin derim, N.Sahin ve G.Inler zaten gelmez. Ya yurtdisindan gurbetci oyuncu alinir ya da Toraman stopere gecip Sivok orta alana kaydirilir bence....
    Belki haberiniz olmayabilir ama biz Erkan Zengin'ide aldık. Hemde 120.000 € gibi bir değere.
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Belki haberiniz olmayabilir ama biz Erkan Zengin'ide aldık. Hemde 120.000 € gibi bir değere.
    Beşiktaş`ın Eskişehirspor`da kiralık olarak oynayan futbolcularından Erkan Zengin, 1903radyo.com`da yayınlanan `` Gündoğdu Beşiktaş`` programına katılarak yeni sezonda ki beklentilerini ve düşüncelerini anlattı.

Zengin yaptığı açıklama da;

`` Sabah tesislerde ki yemeğe katıldım. Beşiktaş`ta kalıp kalmayacağım kamptan sonra belli olacak. Şuanda Beşiktaş`ta 1 yıllık kontratım devam var. Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay takımda kalmamı çok istiyor. Şuanda Beşiktaş kulübünden herhangi bir yönetici ile temasa geçmedim. Türkiye`den diğer takımlardan gelen teklifleri menajerim değerlendiriyor. İsveç`e şuanda dönmek istemiyorum. Umarım hayırlısı olur. `` diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -

Not : Haber1903.com özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. HABER1903 ©

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Beşiktaş`ın Eskişehirspor`da kiralık olarak oynayan futbolcularından Erkan Zengin, 1903radyo.com`da yayınlanan `` Gündoğdu Beşiktaş`` programına katılarak yeni sezonda ki beklentilerini ve düşüncelerini anlattı.

Zengin yaptığı açıklama da;

`` Sabah tesislerde ki yemeğe katıldım. Beşiktaş`ta kalıp kalmayacağım kamptan sonra belli olacak. Şuanda Beşiktaş`ta 1 yıllık kontratım devam var. Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay takımda kalmamı çok istiyor. Şuanda Beşiktaş kulübünden herhangi bir yönetici ile temasa geçmedim. Türkiye`den diğer takımlardan gelen teklifleri menajerim değerlendiriyor. İsveç`e şuanda dönmek istemiyorum. Umarım hayırlısı olur. `` diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -

Not : Haber1903.com özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. HABER1903 ©
    Quaresma, Hilbert transferlerinden sonra Erkan Zengin'in kalacağına inanıyor musun?
    I'm back...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quaresma, Hilbert transferlerinden sonra Erkan Zengin'in kalacağına inanıyor musun?
    Ben Kalması taraftarı deilim zaten. Transfer daha kesinleşmemiş Belkide size gitmicek

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Ben Kalması taraftarı deilim zaten. Transfer daha kesinleşmemiş Belkide size gitmicek
    %99 geldi diyorum ben.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

%99 geldi diyorum ben.

Aciklama yok, imza yok, poz yok, adam kampa geliyor, o yuzde 99'u baya indirmen gerek bence....

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Aciklama yok, imza yok, poz yok, adam kampa geliyor, o yuzde 99'u baya indirmen gerek bence....
    Ben transfer %99 diyorsam bi bildiğim vardır heralde. Bak bakalım kampınızda Erkan Zengin var mı?? Ben size kaynak soruyor muyum? Sormuyorum. Bizimde bazı kaynaklarımız var. Durup durduk yere bişeyler yazmıyoruz...

I'm back...

Mesaj Yetkileri