Forza'da 1 aydır öyle yazılıyor.
Forza'da 1 aydır öyle yazılıyor.
Ahmet bu ara olay çok renklendi. Robinho transferi bence de artık tamam.![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Evet yarın İngiltere'de geleceği ile ilgili basın toplantısı var Robinho'nun.. Bakarsınız toplantıdan uçağa yetişmem lazım diye çıkarmışş=D
Selokurt bitirdi transfer ama bakalım![]()
Aynen yarın basın açıklaması varmış
Forza 'da çöktü bu arada .
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Forza pert yine. Hay Hostuna yaAnam bu duyumcuların hepsi birden bitti diyo töbe bismillah :S
Açınnnnnnnnnn açınnnnnnnnn sağ kanadııııııııııııııı
Açınnnnnnnnnn açınnnnnnnnn sol kanadııııııııııııııııı
O Geliyooooooooooooooooooooooooooooooooooorr
Yoğun ilgiden mi çöktü abi=)
Bu kadar kendinizi hazırlamayın sonra hayal kırıklığı büyük olur. Sonuçta bahsettiğiniz adam Robinho boru değil.
Quaresma transferinden sonra ilk kez bu kadar yüklenme oluyor foruma. Allah hayrettin.
Ya ben zaten istemiyorum Robinho 'yu daha kaç kere diyeceğim![]()
Ben de istemiyorum =P =D
http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=2922
--------------------------------
Robinho kesin bizde beyler.
Ahahahaha Ahmet güzelmiş![]()
Ben yatıyorum malesef dolgu var yarın hadi iyi geceler beyler. Robinho inş. gelmez yarına kadar.
Basın açıklaması 14.00 da imiş 6 saat fark olduğuna göre 20.00 gibi Türkiye saati ile.
Ne 6 saati abi? =S
Forza kafayı yedi Brezilya ulusal marşını yayınlıyorlar
brezilya ulusal marşı
Ouviram do Ipiranga as margens plácidas
De um povo heróico o brado retumbante,
E o sol da Liberdade, em raios fúlgidos,
Brilhou no céu da Pátria nesse instante.
Se o penhor dessa igualdade
Conseguimos conquistar com braço forte,
Em teu seio, ó Liberdade,
Desafia o nosso peito a própria morte!
Brezilya ile Türkiye arasındaki saat farkı![]()
Murat abi söyleyince ben de girdim Forza'ya.Baya bir hareketlenme var ama temkinli olmakta fayda var bence de.Sonra hayalkırıklığı kötü oluyor çünkü.
So what?
Saike
Şu Forzaya bi üye olamadık be
Ahmet yatsana![]()
Şems haklı , sonradan nasıl gelmez yaa dememek için havaya girmemek gerek..
Gerçekten forza inanılmaz eğlence moduna geçmiş durumda. Ama ben zaten gelmesini istemediğim için gelmese de çok üzülmem açıkcası![]()
Bence bizimkiLer işi gırgıra vuruyor. Yoktur öyLe birşey.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Robinho gelmek istemiyorum henuz hazir degilim diye bir aciklama yapmamismiydi 1 yada hafta 10 gun once ?
Rijkaard etiketiyle Galatasaray kaliteli yabancıları kazandırmıştı takıma, Schuster'de Beşiktaş için büyük şans oldu. Robinho'yu ikna ederse bir tek o eder.
Robinho'yu istemiyorum açıkçası. Hep aynı hareketleri yapan büyük bir balon. Hem o kadar para harcayacağımız, hem de o kadar kalabalık bölgeye alacağımız adam Robinho olmamalı. Bence transfer yapılacaksa adam gibi bir türk sağ bek alınsın.
Robinho zaten açıklama yapmıştı BJK'ye saygı duyuyorum ama Türkiyeye gelmek istemiyorum.. gibi açıklamalarda bulunmuştu ama belli olmaz Quaresma'da böyleydi sonuçta noldu? geldi..
Anam gözlerime inanamıyorum Robinho'yu da balon yaptık.
Yok yok bizim yolumuz yol değil.