Sayfa 143 / 480 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243 ... SonSon
4,261 ile 4,290 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Ferrari Fener'e gelsin 3-5 veririz ne kadar istiyorsa Demirören

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Guti Hollanda futbol sitesinde mansette"

‘Ik wil naar Besiktas, maar Real heeft het laatste woord’

Vrijdag, 16 juli 2010 om 23:04 | Live wedden op alle 65 WK wedstrijden
    Als het aan Guti ligt, ruilt hij Real Madrid deze zomer in voor een tweejarig avontuur bij Besiktas. De aanvallende middenvelder is echter niet van plan een transfer te forceren; na vijftien seizoenen in dienst bij De Koninklijke laat hij het laatste woord aan de Spaanse grootmacht. “Er is nog niets rond. Ik ga met de club praten, en daarna zien we het wel.”

De 33-jarige Guti krijgt de kans om in de herfst van zijn profloopbaan nog een buitenlands avontuur aan te gaan. Bernd Schuster ziet zowel hem, als ploeggenoot Raúl graag naar Turkije verkassen. Sinds zijn debuut in het seizoen 1995/96 speelde Guti in totaal liefst 387 wedstrijden voor Real Madrid, maar de laatste jaren is hij geen basisspeler meer. Met de nieuwe aankopen van José Mourinho in het achterhoofd, lijkt een vertrek de beste optie.
    “Ik ben en blijf nu nog speler van Real”, laat Guti vrijdag weten in Marca. “Het is waar dat ik een interessant aanbod heb gekregen van Besiktas, en het is inderdaad een club waar ik graag naar toe zou gaan. Zeker omdat Schuster er de trainer is. Maar er is nog niets rond. Ik wil op 25 juli met de club (Real Madrid, red.) gaan praten en daarna zien we het wel.”
    “Natuurlijk ben ik razend enthousiast over deze mogelijkheid, maar ik weet dat Real het laatste woord heeft bij deze transfer. Ik heb immers nog een jaar te gaan in mijn contract.” Op de vraag of een vertrek naar Turkije het laatste hoofdstuk van zijn loopbaan zou zijn, zegt Guti: “Dat kan ik niet zeggen, want dat weet ik niet. Ik wil met Jorge Valdano (technisch directeur, red.) spreken en met Florentino Pérez. Daarna zullen we de knoop doorhakken.”

Kisacasi: Besiktas'a gitmek istiyorum, fakat R.Madrid'in karari onemli. Hala R.Madrid'in oyuncusuyum ve oyle kalabilirim de, sonucta daha 1 yillik mukavelem var. 25 temmuz'da Valdano ile gorusup gelecek icin karar verecegiz. Ayni zamanda Besiktas'tan cok enteresan bir teklif aldigini, ve Schuster'den dolayi istekli oldugunu soyledi. Ancak kesinlikle Real'e transfer konusunda rest cekmeyecegini, tamamen isi onlara birakacagini soyledi. Yani Guti transfer en azindan 10 gun daha ertelenir, hatta Real'in tutumuna gore olmama ihtimali de var. Bu arada Raul ile de ilgilenildigi yaziyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

`BEŞİKTAŞ`TA OYNAMAK İSTİYORUM`

Real Madrid`in İspanyol yıldızı Guti, Beşiktaş`a transfer olmak için istekli olduğunu ancak son kararı Madrid`in vereceğini söyledi..

Kariyerinin tamamında Real Madrid forması giyen ve Beşiktaş`la anlaştığı belirtilen Guti, İspanyol Marca gazetesine açıklamalar yaptı.

Guti, "Real Madrid`in oyuncusu olmaya devam ediyorum. Beşiktaş`tan ilginç bir teklif aldığım doğru ve doğrusunu söylemek gerekirse özellikle teknik direktörleri Bernd Schuster nedeniyle gitmek istediğim yer orası. Fakat daha biten bir şey yok. Real Madrid ile 25 Temmuz`da konuşmaya çalışacağım ve bundan sonrasını hep beraber göreceğiz" dedi.

Beşiktaş`tan gelen teklifin kendisini heyecanlandırdığını belirten 33 yaşındaki oyuncu, "Son sözü Real Madrid`in söyleyeceğini biliyorum çünkü sözleşmemin bitmesine 1 yıl daha var" diye konuştu.

İstanbul`a gitmesinin an meselesi olup olmadığı yönündeki bir soruya Guti, "Bu soruya cevap veremem çünkü bilmiyorum. Tek yapmak istediğim genel menajer Jorge Valdano ve başkan Perez ile konuşmak" yanıtını verdi.

Real Madrid`de kalıp kalmayacağını bilmediğini söyleyen yıldız oyuncu, "Konuşmamız gerekiyor. Teknik direktör Jose Mourinho, Jorge ve başkanla konuştuktan ve ne istediklerini öğrendikten sonra karar vereceğiz. Şu zamana kadar Mourinho ile konuşmadım" ifadelerini kullandı.

Marca

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sezon gelmezse, seneye gelir.

Bu sene gelmeyecekse hiç gelmesin zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Yilan hikayesine dondu bu Guti transferi'de

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Robinho için %99 deniliyordu olmadı.Guti de olmazsa taraftar büyük hayal kırıklığına uğrar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi de Guti zaten takımın sezon başlangıcı kampına çağrılmadı, başka isteyeni de yoksa (çıkıp bonservisine uçuk para verecek zengin kulüpler) kendisi zaten Beşiktraş'ın teklifinin etkileyici olduğunu söylemiş, Real Madrid'in bonservis isteyip istemeyeceği durumu var ortada sadece, onu da Guti halleder, başka sorun yok açıklamalara bakılırsa.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada dikkatimi çeken birşey oldu Goal.com'da. Hani bitmişti? diye bir başlık var, sanki Beşiktaş çıkıp biz anlaştık dedi.

Hemen suçlamaya başladılar.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

"Beşiktaş'ın teklifi çok iyi ama..."

Beşiktaş'ın uzun süredir gündeminde olan Guti, transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İspanyol futbolcu Beşiktaş'ın teklifini "iyiden de öte çok cazip" şeklinde değerlendirirken, transferinde son sözü Real Madrid'in söyleyeceğini ifade etti.

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak üzere görüşmelerini sürdürdüğü İspanyol futbolcu Guti, ''Beşiktaş'ın teklifi iyiden de öte çok cazip, ama son sözü Real Madrid söyleyecek'' dedi.

İspanya'da bir golf sahasının açılışını yaptığı sırada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Real Madrid'in orta saha oyuncusu Guti, Beşiktaş'ın teklifinden ''heyecanlandığını'', ancak 1 yıl daha sözleşmesi bulunması nedeniyle son sözü kulübünün söylemesi gerektiğini vurguladı.

''Beşiktaş'tan teklif aldığım doğru ve burası gitmek istediğim bir yer. Çünkü özellikle Schuster orada'' diyen 33 yaşındaki yıldız futbolcu, ''Ancak bugün itibariyle ortada hiçbir şey yok. 25 Temmuz'da takıma dahil olacağım ve kulübe gidip konuşmaya çalışacağım. Daha sonra ne olacak, neye karar vereceğiz göreceğiz'' ifadelerini kullandı.

Guti, ''Şu anda kendini Real Madrid'den çok Türkiye'ye mi yakın görüyorsun?'' sorusuna karşılık da ''Bunu söyleyemem, çünkü bilmiyorum. Jorge Valdano (Real Madrid Spor Direktörü) ve Başkanla (Florentino Perez) konuşmak istiyorum. Daha sonra karar vereceğiz'' dedi.

Bu arada 15 yıldır formasını giydiği Real Madrid'e de kapıyı kapatmayan Guti, yeni teknik direktör Jose Mourinho ile de konuşup, geleceğine karar vermek istediğini söyledi.

Guti, ''Ben rahatım. yazın tadını çıkartıyorum. 10 gün çabuk geçer, daha sonra geleceğim belli olur'' diye konuştu.

Real Madrid'in emektar kaptanı Raul ile kendisinin aynı durumda olduğunu ve geleceklerine karar vermek için zamana ihtiyaç duyduklarını dile getiren Guti, hem Real Madrid hem de kendileri için en iyi şeyin ''bekleyip görmek'' olduğunu kaydetti.

kaynak : ligtv.com.tr

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Mourinho kadroda düşünmediğini açıklamştı sanırım bonservisin sorun olacağı sanmıyorum

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Bu arada dikkatimi çeken birşey oldu Goal.com'da. Hani bitmişti? diye bir başlık var, sanki Beşiktaş çıkıp biz anlaştık dedi.

Goal.com bildiğin Fotomaç oldu yahu. Eskiden ne güzel haberler yaparardı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Guti'nin kendisi ile imzalanan ön sözleşme Beşiktaş'ın kasasında.Guti R.Madrid'ten alacaklarına karşılık bonservisini istiyor.Başkan Perez ve Valdano ile bu konuda görüşecekler.Mourinho ile olan görüşmelerinden sonra izin çıktı zaten...

Haftaya gelir...

Bu arada Ersan Adem Gülüm dedikoduları var.Gelirse eğer stoper için çok iyi bir alternatif olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post

Bende ona sinir oluyorum. QTM'nin sallama habelerini herhalde BJK resmi sitesi zannediyorlar. Maalesef ulkemizde Allah'in verdigi beyni tam randimanla cok kullanamayan cok insan var maalesef.....

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Guti'nin kendisi ile imzalanan ön sözleşme Beşiktaş'ın kasasında.Guti R.Madrid'ten alacaklarına karşılık bonservisini istiyor.Başkan Perez ve Valdano ile bu konuda görüşecekler.Mourinho ile olan görüşmelerinden sonra izin çıktı zaten...

Haftaya gelir...

Bu arada Ersan Adem Gülüm dedikoduları var.Gelirse eğer stoper için çok iyi bir alternatif olacaktır.

Sozlesme imzalandi mi bilmem, ancak hem Raul hemde Guti R.Madrid'in kampina katilmadi, antrenmana da cikmadilar zaten. Son transferlerden (Di Maria, Leon) sonra zaten maksimum 25 kisilik kadro olacagi icin illa birileri gidecek, hatta de La Red de donup antrenmana cikti. Guti ve Raul kesin olarak ayrilacak, sorun olacagini zannetmiyorum. Sorun ciksa bile en kotu baskan cebinden karsilar bonservisini.....

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ERSAN HABER1903`E KONUŞTU

- HABER1903 -

Beşiktaş`ın Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor`dan transfer ettiği defans oyuncusu Ersan Ademgülüm, ilk kez Haber1903`e konuştu.

Ersan Haber1903`e yaptığı açıklamada;

`` Beni daha önce Galatasaray kulübü istiyordu. Fakat anlaşamadık. Daha sonra başkanım beni arayarak Beşiktaş kulübü ile kiralık olarak verildiğimi söyledi. Bunu duyunca çok sevindim. Muhtemelen Pazartesi yada Salı günü İstanbul`a gelerek kendimi Beşiktaş`lı yapan sözleşmeyi imzalayacağım. Umarım hepimiz için hayırlı olur. `` diyerek sözlerini tamamladı.

ERSAN ADEMGÜLÜM KİMDİR?

2011 yılına kadar Adanaspor’la sözleşmesi var. Avustralya’da futbola başlayan gurbetçi futbolcu, ülkemizde Manisaspor ve Elazığspor formaları giydi. 2 yıldır Adanademirspor formasını terletmekte. Geçen sene oynadığı futbolla Ersan taraftar için vazgeçilmezlerden biri oldu, bunun karşılığını da Bank Asya liginin en değerli 11`ine girerek aldı.

- HABER1903 -

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

http://www.milliyet.com.tr/muthis-ta...31/default.htm

Yok artık daha neler.

Servet-Ferrari takası.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bu takasin gerceklesmesi icin GS'nin ustune 5 milyon euro falan vermesi lazim. Ben Ferrari'nin gitmeyecegini umuyorum, cok saglam stoperdir. Belki ayagi Sivok kadar iyi degil, Toraman kadar hizli degil ama sezgisi ve ilk mudaheleleri cok cok iyi. Bize gol attigi zaman agzi kulaklarina varan vasat Zapo yerine her zaman Ferrair gibi kaliteli ve ust duzey bir stoperi tercih ederim.....

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Ben onceki sayfalardada yazmistim bu Ferrari'nin gidicegi haberleri kesinlikle yalandir , Ferrari - Lugano - Neill ligin en iyi 3 defans oyuncusu , hic bir takim bu adamlari gondermek istemez , ha yok olurda haber dogru ben yanlissam cok sevinirim Ferrari'nin gelmesine , buyursun gelsin basimizin ustunde yeri var

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by anilton View Post
    ERSAN HABER1903`E KONUŞTU

- HABER1903 -

Beşiktaş`ın Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor`dan transfer ettiği defans oyuncusu Ersan Ademgülüm, ilk kez Haber1903`e konuştu.

Ersan Haber1903`e yaptığı açıklamada;

`` Beni daha önce Galatasaray kulübü istiyordu. Fakat anlaşamadık. Daha sonra başkanım beni arayarak Beşiktaş kulübü ile kiralık olarak verildiğimi söyledi. Bunu duyunca çok sevindim. Muhtemelen Pazartesi yada Salı günü İstanbul`a gelerek kendimi Beşiktaş`lı yapan sözleşmeyi imzalayacağım. Umarım hepimiz için hayırlı olur. `` diyerek sözlerini tamamladı.

ERSAN ADEMGÜLÜM KİMDİR?

2011 yılına kadar Adanaspor’la sözleşmesi var. Avustralya’da futbola başlayan gurbetçi futbolcu, ülkemizde Manisaspor ve Elazığspor formaları giydi. 2 yıldır Adanademirspor formasını terletmekte. Geçen sene oynadığı futbolla Ersan taraftar için vazgeçilmezlerden biri oldu, bunun karşılığını da Bank Asya liginin en değerli 11`ine girerek aldı.

- HABER1903 -

Ersan çok iyi bir futbolcu.Gitmesine gerçekten üzüldüm.Beşiktaşa 1 yıl kiralık gitmiş.4 milyon liralık satış opsiyonuyla birlikte.Yazık oldu.Takımımızın bel kemiğiydi.Yalnız yukarıdaki ersan kimdir başlığının altında turuncuya çevirdiğim kısım yanlış onun bilgisini verim.Demirspor bank asyada mı yaw bu haber1903 işine geldiği gibi mi yazıyor ne yapıyor.Bizim ismimizi kullanmak istemiyor herhalde.Demirsporla alakası yok futbolcunun.Hiçbir zamanda giymedi o takımın formasını.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Dalginliktir herhalde, ilk satirda sonucta Adanaspor diye verilmistir.....

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Oyuncu bu sanırım . Bir de FM profiline baksak koyacak olan varsa ? Pek bilgim yok ama umarım gelir de Toraman gibi efsane olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Laa bu resmi nereden buldun ya şaka gibi.Demirspor atkılı adam Ersanla fotoğraf çektirmiş.Kabustamıyım neyim.Evet o Ersan ama yanındaki adam ne ayak onu anlamadım.

Yukarıda arkadaşın verdiği resimdende yanılgıya düşmesin kimse demirsporla uzaktan yakından alakası yok futbolcunun belki özenti demirsporlular kendilerinde böyle futbolcu olmadığı için hasret gideriyordur

Bu arada FM profili iç açıcı değildi.Çok iyi işler çıkartamıyor ama gerçekte Bank Asya adına süper bir futbolcu.Kendi üzerine koyarsa süper ligdede başarılı olur.Sahanın göbeğinden topu alıp ileriye doğru süper deparlar atabiliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Vay be fotografa bakilirsa Demirspor'a hayranligi var arkadasin herhalde. Demirspor'la kardes kulup sayiliriz zaten taraftardan dolayi, iyi oldu bu transfer.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

ESPN'de mansete ciktik:

With a new wave of followers in the wake of the one of the more interesting title stories last season, the Turkish league is continuing to make headlines that will raise its profile in the European game.

Ricardo Quaresma is paraded before the media.

The success of Bursaspor in breaking down the established order in Turkey saw them become only the second club outside of Istanbul to win a Super Lig title, but now the so-called 'big boys' are fighting back and attempting to bolster their ranks with some of the continent's finest talents.

Having already had a bold bid of £16.7 million for Man City's Brazilian misfit Robinho rejected, deposed champions Besiktas are leading the way as they have spent £6.1 million on bringing in former Barcelona and Inter forward Ricardo Quaresma; German winger Roberto Hilbert from Stuttgart has also arrived, while they are also finalising deals for former Real Madrid duo Guti and Raul.

The club's new appeal is down, in no small part, to the fact that they announced ex-Real coach Bernd Schuster as their manager in June and the German boss brings with him a wealth of contacts as well as the experience of managing in one of the world's most high pressure environments.

Quaresma is certainly the kind of player that can make a difference to a club like Besiktas and, despite his previous failings at some of Europe's elite, he will be key to their title aspirations. Rather than his skill or pace with the ball, Quaresma's main criticisms have come from his temperament and commitment to his team's efforts. Schuster will certainly have his hands full in keeping the new star of Turkish football happy, but he may not be the only one to appease.

Guti has long been viewed as one of the best technical players at Real Madrid, but his well-publicised indiscretions off the pitch have seen his impact limited to cameo roles in recent years. Schuster has direct experience of dealing with his unique talent from his six months in Madrid, yet the challenge of ensuring that the 33-year-old keeps his mind focused on the pitch is a tough one. Raul, should he arrive as well, will be a far easier proposition.

But Besiktas' pursuit of some of Europe's top talent has, of course, come at a price. The revelations in Marca, that chairman Yildirim Demiroren has been funding some of the club's wages out of his own pocket have been met with fury by the Turkish media.

While his boast that he would meet Guti's personal demands himself are an insight into his own personal fortune, the feeling is that he has let the club down with his remarks - showing it up as being unable to raise its own revenue and putting himself, not the club, firmly in the spotlight.

Besiktas, according to the clubs Auditing Organisation, is alleged to have around £114 million worth of debt, with a large amount of the money owed to the chairman himself. For the supporters it is a delicate balancing act of pride in their club and the realistic steps needed to be taken to ensure that last year's fourth placed finish in the league is not repeated.

The other two clubs playing catch-up, Galatasaray and Fenerbahçe, have also made moves in the transfer market.

Gala snapped up Sunderland's combative midfielder Lorik Cana for around £5 million, tempting him to Turkey with the promise of being closer to his family and offering Champions League football; while Fener ensured they got their own tricky winger as they spent £4.6 million on Chelsea's Miroslav Stoch.

While both are decent signings, one feels that they will have to bring in a few other targets if they are to keep pace with Besiktas next season. The likes of Asamoah Gyan and Milos Krasic have been linked, but there is doubt over whether the Turkish sides can compete with some of the other names reported to be interested.

Ironically, the best signing of the Turkish summer so far could come in the form of Slovakia's star striker Robert Vittek, who joined the former home of Darius Vassell, Ankaragucu, for £1.7 million from Lille. Perhaps not the kind of player who will light up a league, but there could certainly be a few more stellar names arriving in the Turkey before the season kicks off.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Doğru zaten bende ondan şüphelendim zaten haberde filan sempati duyduğu kulüp demirsporun.Ne de olsa İstanbul yalakası takım.Ama büyük ihtimalle yukarıda resimdeki amca adanasporla ads nin düşmanlıklarından bir haber her ikisinin maçlarınada giden maraton seyircisinden birisidir.Yoksa Demirsporun neresine hayranlık duysun.18 yıldır 2. ligdeki takım.Sürekli pis işlerin döndüğü bir dernekten ibaret.Taraftar bazında beşiktaşla ads birbirine yakın ama yönetim bazında Adanasporla beşiktaş daha yakın.Serdar Adalı büyük ihtimalle devreye girdi ve Bayram Akgülü bir şekilde ikna etti.İyi arkadaşlar.Beşiktaştanda bir kaç oyuncu Adanaspora kiralanırsa hiç şaşırmayın

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Ferrari maalesef gidici herhalde, kendisi takimdan ayrilmak istiyormus ve Italya'dan bir kuluple gorusmus (Juve veya Sampdoria olabilir) bile. Ne diyim, gitmek istiyorsa yolu acik olsun, insallah iyi bir bonservis bedeli aliriz bari. Zapo da bu durumda kalacak herhalde. Pozitif yani ofansif ve savunma cizgisini ileride kuran takimda hizli Toraman ve teknik Sivok daha basarili olur, ama ozellikle zorlu Avrupa deplasmanlarinda arayacagiz Matteo'yu, tas gibi stoperdi.

Merak edenler için fm 2010 profili.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

goal.comda ersana 4 milyon dolar verildiği söyleniyor

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Fm profili iyi ya iyi , Bank Asya oyuncusu oldugu için düşük tutuldugunu varsayarsak profilin , üst düzey bir oyuncu olabilir Ersan.

Şahsen çok sevindim ben bu transfere.

Mesaj Yetkileri