nesilden nesile.. bayrağımı saldım sana aygün.
nesilden nesile.. bayrağımı saldım sana aygün.
çarşamba olsun gelirim. salı gelemem![]()
Yarın İstanbul'dayım. 1 veya 2 gün kalacağım Uygun arkadaşlar varsa görüşebiliriz![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
bence buraya bi anket açalım 2-3 gün açık kalsın ada mı ps3 mü diye hangisi daha çok oy alırsa onu yapalım![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Batu abi 30 kere sordum sana gelicem bile demedinDediğim gibi benim için farketmez.Adalar olur hiç sorun değil hatta çok daha güzel olur.Ama bir çok iş yapılması gerek.Gidiş saati,gidiş yeri,eti,mangalı,diğer şeyleri,o bu falan bir çok iş var.O yüzden Batu abi,Anıl abi falan bu işlerle ilgilenir ayarlarsa Adalar olsun
Abi Salı günü gel buluşmaya sonra gidersin![]()
Pts. buluşabiliriz boşum o gün akşamınada geri döneceğiz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
bu buluşma yalan olacak![]()
Bende gelmekten vazgeçtim. İşim var..
o zaman Beşiktaş'ta PS3 olmaz adaya gidelim bari![]()
Günde çift antreman olmasa gelirdim vallahi ama buluşacaklar için iyi eğlenceler![]()
Senin ayarlayacağın iş bu kadar olur, altyapı dersine iyi çalışmamış, Şişman nasıl çalıştırdın bunları
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
bu ada olayı benim içinde yalan oldu en azından mangaldoktor bi süre kızartma, yağlı yemekler, baharatlılar, acı ve ekşi şeyler yeme dedi
![]()
Last edited by GeNç KaRTaL : 03.Ağustos.2010 at 10:37 Reason: kim dedi ne dedi dedi :D
Aygün bu iş için önce ders alman gerek. Biz Çağrıdan aldık. Önce telefon hattına TL yüklüyorsun, gelme ihtimali olma imkanı olan herkesi günde üç defa arıyorsun bir araman gece yarısı olmalı ki hayır diyemessin, uykulu uykulu evet demek zorunda kalsın. Bu konuya yazarak veya msn ile olmaz.Birde gelmeyenleri korkutman lazım, ama ne kadar ders alsan bunu gerçekleştirmen zor.
![]()
Oldukça etkili bir yol gibi gözüküyor ..Ben de geleceğim demiştim ama sonra PS3'e dönünce yan çizdim. Ada,mangal filan heyecanlandırmıştı çünkü insanı
![]()
yani Oğuz abi olmadan olmuyor bu iş![]()
ben bi önceki mesaja itafen yazdım abi onusensiz de olmaz tabi
![]()
Yeme şimdi beni.Neyse Oğuz bu işin üstadı tabii Çağrı'yıda unutmamak lazım. =)))
Üstad müstad lütfen olmuyor böyle, benden önce Çağrı var ustamdır.
Havalar serinlesin biraz öyle yaparız, ben zaten ense vaziyetindeyim,
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bekleyin ay sonunda geliyorum.Ramazan buluşması yaparız.![]()
So what?
Saike
11 Ağustos'ta Türkiye-Romanya maçı var Şükrü Saraçoğlunda... Ramazan'ın ilk günü ama belki hepbirlikte iftar açıp sonra maça gidebilirizya da Şemsi abiyi bekleriz
ya da maça gideriz sonra Şemsi abi gelince bi buluşma daha yaparız
![]()
Ramazan'da hep birlikte bir gün iftar açmak güzel olabilir aslında ..![]()