1 ile 30 arası toplam 2433 sonuç

Konu: Geleneksel TSI İstanbul Buluşmaları

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Bursaspor View Post
    Senin ayarlayacağın iş bu kadar olur, altyapı dersine iyi çalışmamış, Şişman nasıl çalıştırdın bunları
    bana şişman demesine rağmen benden şişman olan insan bunları ben mi çalıştırıcam. bu sitede şuana kadar 2 organizatör oldu biri çağrı biri sen. eğer gençlik böyleyse bu sizin suçunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    bana şişman demesine rağmen benden şişman olan insan bunları ben mi çalıştırıcam. bu sitede şuana kadar 2 organizatör oldu biri çağrı biri sen. eğer gençlik böyleyse bu sizin suçunuz.
    Maslak'ta ki buluşmada halı sahayı kim ayarladı sizi kim organize etti kim soyunma odalarını ayarladı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Maslak'ta ki buluşmada halı sahayı kim ayarladı sizi kim organize etti kim soyunma odalarını ayarladı
    en kötü buluşmamdı pek övünmezdim yerinde olsam. ayrıca o buluşmada da yine herkese tek tek haber veren bizi mecidiyeköyde toplayıp oraya getiren yine oğuzdu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    en kötü buluşmamdı pek övünmezdim yerinde olsam. ayrıca o buluşmada da yine herkese tek tek haber veren bizi mecidiyeköyde toplayıp oraya getiren yine oğuzdu.
    Kar yağıyorsa benim yapabileceğim birşey yok .

Mesaj Yetkileri