1 gün daha mı bekliyeceğiz şimdi...
serdar adalı karısına 'hayatım robinho'yu türkiyeye getirdim' diye hava atarken hizmetçi duymuş![]()
Beşiktaş`ın siyah formasını da bir yıldızla tanıtmak istediği, ancak transferin bitirilemediği ortaya çıktı. Gelecek futbolcunun Robinho`yu bile gölgede bırakacağı iddia edildi! Beşiktaş`ın siyah formasını da bir yıldızla tanıtmak istediği, ancak transferin bitirilemediği ortaya çıktı.
Beşiktaş`ın resmi internet sitesinde son günlerde yer alan bir anons, camiada transfer beklentisine yol açtı. Sitenin açılış sayfasında, siyah forma için yapılan geri sayım, yönetimin Ricardo Quaresma ve Guti Hernandez transferlerindeki politikasını hatırlayanları bir hayli heyecanlandırdı. Bilindiği gibi siyah-beyazlı yönetim, yeni sezonda giyeceği formaları ilk olarak yeni transferlerine giydirmişti. Quaresma, Beşiktaş`ın kendi sahasındaki maçlarda giyeceği beyaz forma ile havaalanına inmiş, Guti de taraftarları siyah-beyaz çubuklu ile selamlamıştı. İşte bu uygulamalar, gözlerin yarın yapılacak tanıtıma çevrilmesine neden oldu.
İSMİ SIR GİBİ SAKLANIYOR
Camiada herkesin dilinde, siyah formayı yeni bir transferin tanıtacağı iddiası dolaştı. Yeni transferin olacağı söylentisi doğruydu. Ancak bu ismin forma tanıtımına yetişemeyeceği ortaya çıktı. Bu durum kesinleşince de Beşiktaş dünkü Villarreal mücadelesine yeni siyah formasıyla çıktı. Şimdi herkes bu transferin kim olduğunu merak ediyor. Kulislerde konuşulan iddialar, Beşiktaş`ın Manchester City`nin Brezilyalı yıldızı Robinho`dan vazgeçtiği yönünde. Ancak siyah-beyazlıların Robinho`yu bile gölgede bırakacak bir santrforun peşinde olduğu ve bu ismi sır gibi sakladığı da yakın kaynaklardan gelen haberler arasında.
1 SEZON KİRALIK OYNAYACAK
Bu oyuncunun dünyaca ünlü bir kulüpten kiralık olarak Beşiktaş`a geleceği ve 1 sezon siyah-beyazlı formayı giyeceği ifade ediliyor. Bu tarife uyan isimler arasında Emmanuel Adebayor`un ismi öne çıkıyor.
Sabah
Allah!
Biz bundan çok boşta oLan numaraLara bakaLım.Serdar Özkan 21 mi giyiyordu? Kim var 21 numara yıLdız oyuncu?![]()
Selçuk ŞahinŞaka bir yana Beşiktaş Adebayor veya Robinho'yu getirirse bu senenin transfer şampiyonu olmakla beraber ligin de en büyük şampiyonluk adayı olur bence.
BuLdum! Tim Duncan.Uuzun goLcüye ihtiyacımız var zaten.
Şaka maka Adebayor geLirse vay anam vay yani...
Adebayor'un ismi bile heyecan yaratıyor yahu ..
Ama ben hala forma tanıtımı olcak diye kötüye hazırlıorum kendimi , sonradan sıkıntı olmasın=)
Sabredin, 24 saat feLan kaLdı. Herşey ortaya çıkacak.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Forma tanıtıldıHem dün villarreal maçında giyildi hemde site girişindeki buğulu fotoğraf kaldırılıp formanın resmi koyuldu . Daha neyini tanıtacaklar
![]()
site olayını bilmiyodum =) aman aman o zaman =D
iş cidden yattımı yoksa?
Hayır yatma gibi bir durum yok.Robinho Beşiktaşta.
Yahu Robinho ya da Adebayoru düşünüyorumda,Guti de rahatLayacaktır.Çünkü dün Ekrem'e attığı pastan sonra duyguLanmıştır Guti."ULan dün Sergio'ya atıyordum bu pası,bu gün bu herife düştük iyi mi" diye demiştir.
Gutinin 70 metreye attığı pası R/A ikiLisinden birinin kontroL edip attığı goLü düşünmek biLe harika..
Ahmet büyük konuşuyosun yapma bunu=))
2-3 hafta önce de Robinho tezahüratları yapılıyordu %99 geldi deniliyordu![]()
Ayrıca kaynak soran arkadaşlar , kaynak = hislerimYani inanmayın bana
![]()
![]()
http://www.ntvspor.net/haber/turkcel...bileti-kesildiBeşiktaş, Süper Lig öncesi son sınavını Villarreal karşısında verdi. Cenk, Guti ve Querasma'nın performansları teknik direktör Schuster'i sevindirirken, Hilbert'in takımdan gönderilmesi için çalışmalara başlandı.
adamı gelir gelmez yolluyorlar demek ki izlenmeden sırf bonservisi yok diye alınmış bir oyuncuymuş yani transfer yapmış olmak için yapılan bir transfer
Screw you guys, I'm goin' home
Aynen öyle özgür malesef Mustafa hocanın son bombasıydıAdama da yazık bi yandan ne bileyim yeni geldiğin takımdan apar topar gönderilmek adamın piyasasını da yerle bir yapar bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum.
Beni inandırmak gibi bir görevin tabiiki yok. Ama burada emin konuşuyorsun biz de burada bunlara itibar ediyoruz. Ben sana beni inandır demedim kaynağını söyle ona göre davranalım dedim. Bu kadar umursamaz ve pişkin bir cevap vereceğini düşünmüyordum. Yakıştıramadım.
Fink'in sözleşmesinin bu adam yüzünden dondurulması üzücü. Sanırım Hilbert Guti, Quaresma hatta bazı arkadaşlara göre Robinho'un gelmesinin şüpheli olduğu düşünüldüğü için alındı.
hilbert gitmez ya
fmdeki bile gönderemiyoruz yeni aldığımız adamı
anca kiralanır![]()
Yıllık ücretinin yarısı verilip feshedilecekmiş sözleşme.
Hilbert kendisine verilen krediyi pek iyi kullanamadı doğrusu.. Yabancı kontenjanından açılmak için gönderiliyorsa , kendisinden çok daha önce bu takımdan gitmesi gerekenler var onları yollasınlar.. Hilbert iyi bir rotasyon oyuncusu olur bence..