1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Hayır yatma gibi bir durum yok.Robinho Beşiktaşta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Hayır yatma gibi bir durum yok.Robinho Beşiktaşta.
    Çok emin konuşuyosun.. Kaynağın nedir söyle de biz de ona göre davranalım...

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Aynen. Bu kadar emin konuşmanın heralde bir sebebi vardır...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Seni inandırmak gibi bir görevim yok. Senin de bana inanma zorunlulugun yok.

@Rasengan

İşte artık %100 oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Seni inandırmak gibi bir görevim yok. Senin de bana inanma zorunlulugun yok.

@Rasengan

İşte artık %100 oldu
    Beni inandırmak gibi bir görevin tabiiki yok. Ama burada emin konuşuyorsun biz de burada bunlara itibar ediyoruz. Ben sana beni inandır demedim kaynağını söyle ona göre davranalım dedim. Bu kadar umursamaz ve pişkin bir cevap vereceğini düşünmüyordum. Yakıştıramadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yönetime yakın tanıdıkları olan,daha önce Quaresma ve Guti'nin geleceğini Forza'da söyleyen bir kaç abimiz söylüyor transferin bittiğini.Guti ile Quaresma'nın geleceğini bilmekte ne var diye düşünebilirsin.Bu adamlar Quaresma'nın bizi reddettiği haberlerinin ayyuka çıktığı dönemlerde ve Demirören'in Guti ile ilgilenmiyoruz dediği dönemlerde bu transferlerin olacağını öğrendiklerini söylüyorlardı.Yarın resmiyet kazanır inşallah Robinho transferi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Yönetime yakın tanıdıkları olan,daha önce Quaresma ve Guti'nin geleceğini Forza'da söyleyen bir kaç abimiz söylüyor transferin bittiğini.Guti ile Quaresma'nın geleceğini bilmekte ne var diye düşünebilirsin.Bu adamlar Quaresma'nın bizi reddettiği haberlerinin ayyuka çıktığı dönemlerde ve Demirören'in Guti ile ilgilenmiyoruz dediği dönemlerde bu transferlerin olacağını öğrendiklerini söylüyorlardı.Yarın resmiyet kazanır inşallah Robinho transferi.
    Soruyu size sormamıştım ama beni aydınlattığınız için teşekkür ederim...

Mesaj Yetkileri