Nasıl yani Ahmet?
Nasıl yani Ahmet?
Bugün basında Beşiktaşlı bir yöneticinin açıklamalarına atfen Manchester City takımının futbolcusu Robinho ile kulübümüzün 26 milyon euro karşılığında anlaşma sağladığına dair haberler yer almaktadır.
Söz konusu futbolcu için bahsi geçen rakamlar kulübümüzün geleceğini riske edecek boyutta olduğu gibi takım içi dengeleri de telafisi imkansız şekilde bozacak boyuttadır.
Yönetimimizin transfere bakışı günü kurtarmak ya da popüler olmak düşüncesinden uzak olup önceliğimiz kulübümüzün menfaatidir ve yarınlarıdır.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Şu yerleri oku anlarsın demek istediğimi ben kendi adıma emin oldum bu açıklamadan sonra Robinho için.
Minareye kılıf diyorsun =)
Ayrıca o kırmızıya aldığın yerlerde doğrular söylenmiş.Beşiktaş'ı da büyük sıkıntıya sokar Robinho
Adebayor ve City takımına tekLif resmen yapıLdı. Şu anda 1 hafta bekLemeye aLınmış. Görüşmede oLumLu geçmiş. Eğer bir hafta içerisinde Adebayor un istekLerini karşıLayacak bir takım çıkmassa haftaya büyük ihtimaL bizdemiş.
NTVspor dedi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İyi haber... İnşallah öyle bir takım çıkmaz =) taraftarın videolarını göstersinler , zaten bize gelir ..=)
Juve devreye girmezse Adebayor'da geldi demektir![]()
Ya Beşiktaş'ın finansı çok kuvvetli ya sponsoru çok sağlam ya da YD tüm servetini harcıyor![]()
Sonuçta Beşiktaş ta ülkemizin takımı. Bu olaya kendi takımımdan ayrı bakıyorum. Beşiktaş Robinho'yu alırsa(ki hiç ihtimal vermiyorum) büyük borcun altına girerek bu işi üstlenecektir. Zaten kulübün başkanına dahi borcu var, bi 40m euro daha eklenirse sonu hiç hayırlı olmaz. Fenerbahçe'nin açıklamasındaki gibi günü kurtarmaktan öteye gitmez.
http://www.guardian.co.uk/football/2...eal?CMP=twt_gu
Manchester City in talks with two clubs over £20m-plus Robinho deal
• Unidentified clubs express 'firm interest' in unsettled Brazilian
• Besiktas and Schalke linked with Robinho during summer
They have now received what is being described behind the scenes at Eastlands as "firm interest", with a strong possibility of a deal happening before the end of the transfer window. Besiktas and Schalke have been linked with Robinho this summer but the identities of the clubs involved have not been released.
adebayor Da Gelecek , Robinho Da Gelecek.
Yok artık!!
İkisinde gözümüz yok biri gelse yeterlidir![]()
Beşiktaş bu 2 oyuncudan birine 20 Milyon € üzeri bir miktar verirse ve bu sene şampiyonlar ligi'ne gidemezse bence maddi açıdan zorlanacaktır sonraki sene.. Maddi kaynak sınırsız değil çünkü yani bu takımın.
Aynen öyle ya ikisi birden zaten yalan![]()
Hayır yalan değil ikiside gelmeyecek diyenler neye dayandırıyorsa bende ona dayandırarak İKİSİDE GELECEK diyorum. Nasılsa neden diye soramıyorsunuz ortaya sallayın istediğiniz kadar![]()
@Revolution
Dostum sponsor ödeyecek bonservisi ama yıllık ücret bile dediğin gibi zorlamaya yeterli![]()
Zaten genelde sponsorlar destek oluyor kulüplere ama Galatasaray 3 sene boyunca bu tarz yüksek maliyetli transferler yaptı ve şuanki durumu ortada. Beşiktaş da Galatasaray gibi başarısız olursa belki bu seneki kadar kötü durumda olmaz ama yine çok güç kaybedeceği aşikar![]()
evet oyle maddı acıdan bızı bıtırecek transferler degıl sandıgınız gıbı..
Valla bitirmez bitirmesine de Ade-Robi ikisi de gelip , şampiyonluk kaçarsa Avrupadada en az yarı final gelmezse seneye Q7'sinden Robi'sine hepsi satılır döneriz İbrahim akınlı Higuain'li kadroya gibi geliyor![]()
Aga olacagı odur zaten , dediğim gibi YD bir kumar oynadı. Tutmazsa dediğin gibi bizi kötü günler bekler ama yok tutarsa işte o zaman Beşiktaş'ı durduramazlar..
İddia ediyorum iki oyuncu da gelmeyecek. Adebayor genç ve düşüşte değil, satılacak olsa bir sürü kulüp ister. Robinho da Türkiye'ye gelmek istemez, overrated bir oyuncu ve daha genç. Eğer ikisi de gelirse bu konuya bir daha mesaj yazmam.
Daha çok gelmesini istemiyormuşsun gibi konuşmuşsun![]()
Aynen böyle düşünüyorum.Böyle düşünenlere de yüklenilmesini anlayamıyorum.Guti ve Q7 tamam önemli transferler.Onlara bir sözümüz yok ama Robinho ve Adebayor ihtimal olarak bu 2 oyuncuyla aynı seviyede değil kim ne derse desin.Robinho Beşiktaş'ta gibi kesin söylemlerde bulunanlar da bana daha çok inanmak isteyenler gibi geliyor dolayısıyla.