Sayfa 182 / 480 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon
5,431 ile 5,460 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

21 milyona kimleri alabiliriz Robinho'yla uğraşıyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İşte bu yüzden Robinho gelmeyecek..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mantıklı düşününce bu rakamlar çok çok fazla tabi , gelme ihtimalini düşürüyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Şems ne kadar doğrudur abi?
    Valla ben %100 doğru olduğuna inanıyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Valla ben %100 doğru olduğuna inanıyorum.
    O zaman yapıştııırr=D
    Gel artık ulan!

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ben zaten ben mesihim vahiy geliyor falan demedimki kimsye burada. Sağda solda olan haberler duyumlara inanarak gelecek gelecek dedim en başından beri , yani kısacası ben haber ve duyumlara inanmayı tercih ettim tıpkı hergün buraya gelip gelmezz diyen arkadaşların inanmamayı tercih etmesi gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ya tutmazsa Yıldırım Demirören donuna kadar kaybeder.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Banane Demirören'den, ben mi kaybedeceğim

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    İtalyan Corriere Dello Sport, Lazio`nun W.Bremen`de oynayan Almeida için 5 milyon euro verdiğini, Alman ekibinin ise 6 milyonda direttiğini yazdı. Beşiktaş`ın temaslarını sürdürdüğünü vurgulayan gazete, Lazio`nun 1 milyon euro fark nedeniyle futbolcuyu siyahbeyazlılara kaptırmak üzere olduğunu belirtti.

-Fotomaç-
    Fotomaç sallamış ama bence güzel bir öneri yapmışlar. Hugo Almeida bu sisteme cuk oturur...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Ya tutmazsa Yıldırım Demirören donuna kadar kaybeder.
    Arkadaşlar herhangi bir konuya yeni mesaj atıldığında o konuya yorum yazmak zorunda değilsiniz.Tamam herkes düşüncelerini belli çerçeveler içerisinde açıklamakta özgür ama biraz daha içi dolu yorumlar yapında ufkumuz genişlesin.Yıldırım Demirören'in kaybı ne olacakki Robinho transferinin tutmaması durumunda batacağını düşünüyorsun? Bu transferi Demirören kendi cebinden mi yapacak sanki? Hadi yapsa bile Demirören'in servetinin ne kadar olduğunu nereden biliyorsun da beş parasız kalacağını söylüyorsun? Bu transfer gerçekleşirse bu sponsorlar sayesinde olacak.Yoksa şu durumda Robinho'nun maliyetini karşılaşayacak durumda olmadığımız aşikar.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Arkadaşlar herhangi bir konuya yeni mesaj atıldığında o konuya yorum yazmak zorunda değilsiniz.Tamam herkes düşüncelerini belli çerçeveler içerisinde açıklamakta özgür ama biraz daha içi dolu yorumlar yapında ufkumuz genişlesin.Yıldırım Demirören'in kaybı ne olacakki Robinho transferinin tutmaması durumunda batacağını düşünüyorsun? Bu transferi Demirören kendi cebinden mi yapacak sanki? Hadi yapsa bile Demirören'in servetinin ne kadar olduğunu nereden biliyorsun da beş parasız kalacağını söylüyorsun? Bu transfer gerçekleşirse bu sponsorlar sayesinde olacak.Yoksa şu durumda Robinho'nun maliyetini karşılaşayacak durumda olmadığımız aşikar.
    En azından yarsını babası Moil karşılayacak öyle biliyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Robinho transferinin gecikmesini tek nedeni Barçadır.Bu transfer Schalke'de bizim adımızada son güne kadar sarkabilir.Robinho Barça'yı bekliyor.Teklif gelmez ise %70 bizde.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    En azından yarsını babası Moil karşılayacak öyle biliyorum.
    Yahu kardeşim bu adamın sadece 1 şirketinin yıllık geliri 900 milyon dolar yani 1 milyar dolar ! Değil Robi'nin yarısını , 50 tane robinho'nun tamamını da kendi cebinden getirse batmaz, yorum yapmış olmak için yorum yapmayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer bu yazılanlar doğruysa ve Robinho gelirse Beşiktaş çok büyük bir kumarın altına girmiş olur. Sırf isimli futbolcu alınacak diye bu kadar dengesiz işlerin yapılması bence çok yanlış...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post

Eğer bu yazılanlar doğruysa ve Robinho gelirse Beşiktaş çok büyük bir kumarın altına girmiş olur. Sırf isimli futbolcu alınacak diye bu kadar dengesiz işlerin yapılması bence çok yanlış...
    Robinho için dengesiz diyorsak görmeyeli bizim ligimiz baya kaliteli olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Bu kadar dengesiz işlerin" lafındaki iş Robinho mu oluyor ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    "Bu kadar dengesiz işlerin" lafındaki iş Robinho mu oluyor ?
    Dengesiz işler olarak kasteddigin Robinho için verilen paralar. Görmeyeli ne kadar çok düşüneni çıkmış Beşiktaş'ın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kendi fikrimizi söylemek de Beşiktaş düşmanlığı olmuş. İnşallah Robinho gelir inşallah gelir de izleriz. Yeter ama artık kendi fikrimizi söylemek de Beşiktaş düşmanlığı oluyorsa diyecek tek lafım daha yok. Yazdığım yorumlara hiç rastlamadığınız o kadar belli ki insanlara bir takım etiketler yapıştırmak bu kadar kolay geliyor size. Yazık...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ya yemişim parasını. Böyle adam gelsin Türkiye'de oynasın daha ne istiyorsunuz. Ben Galatasaray'lıyım ama acayip istiyorum şu Robinho'nun gelmesini. Ha madem batmayacak dolu parası var niye basıp alamıyo o zaman Robinho'yu şimdi ?. Karşıt yorumlar oluyo ama şimdi madem batacak biri değil madem sükse yapıyor madem Qouresma, Guti gibi adamları aldı. Bunuda geldi gelecek diyip duruyorlar. Yöneticisi çıkıyo Robinho gelmeyecek diyo başkanı çıkıyo ayrı bi yorum yapıyo. Ne dengesiz bir yönetimmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Çok fazla alıngan oluyosunuz yahu. Burda kim neden Beşiktaş'a düşman olsun? İkinci bir soru ise. Düşmanlığı olan kişinin ne zararı olacak?
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tamam kendinizi şaşırmayın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Birçok kişide de aynı düşünce var maalesef. Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili konuya o takımın aleyhine görüş yazılınca orada da bu tepkiyi alabilirsiniz. Genel olarak böyle durum, sadece Beşiktaş'la alakalı değil. Beşiktaş Robinho ya da başka bir oyuncuyu bu rakamlarla alırsa, geleceğine ipotek koyar. Bu kadar açılmamak gerek. UEFA da finansal durumları bu kadar önemsemeye başlamışken, önümüzdeki senelerde Beşiktaş'ın borç yüzünden Avrupa'da mücadele edememesi herkesi üzer sanırım. Vardır o düşüncedeki arkadaşlar da ama çoğu kişinin Beşiktaş'a ya da yapacağı transfere çamur atma niyetinde olmadığını düşünüyorum.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben Beşiktaş'lı olmasam düşman olurdum

Quaresma ve Guti'yi getirmiş, Robinho gibi bir dünya yıldızı için de uçuk rakamları gözden çıkarmış bir takımı tutmasam düşman oğlu düşman olurdum Kıskanırdım, çekemezdim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

valla ben bir gs li olarak kıskanmıyorum tam tersime hoşuma gidiyor tabi bunda bizim takımın rezil durumda olmasınında etkisi olabilir umarım robinho da gelir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quaresma ve Guti'yi getirmiş, Robinho gibi bir dünya yıldızı için de uçuk rakamları gözden çıkarmış bir takımı tutmasam düşman oğlu düşman olurdum Kıskanırdım, çekemezdim.
    Valla o bahsettiğin düşmanlar Hagi'yi,Anelka'yı,Alex'i,Hoijdonk'u bilmemkimi getirmiş takımı tutan kişiler.Hani hiç görmeseler neyse Düşmanlık değilde şaşırtmıştır belkide Beşiktaş bu bahsettiğin kişileri.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Halbuki bi çok karşı takımın taraftarı o kadar çok mesaj yazdı gelsinde ligimizde izleyelim diye ama bazı Beşiktaş'llar halen olayı çekememezlik diye görüyorsa ne diyim valla kendi düşünceniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Valla o bahsettiğin düşmanlar Hagi'yi,Anelka'yı,Alex'i,Hoijdonk'u bilmemkimi getirmiş takımı tutan kişiler.Hani hiç görmeseler neyse Düşmanlık değilde şaşırtmıştır belkide Beşiktaş bu bahsettiğin kişileri.
    Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Halbuki bi çok karşı takımın taraftarı o kadar çok mesaj yazdı gelsinde ligimizde izleyelim diye ama bazı Beşiktaş'llar halen olayı çekememezlik diye görüyorsa ne diyim valla kendi düşünceniz.
    Benim bahsettiğim düşmanlık da aslında kıskançlık gibi birşey.

Ben şahsen rakiplerimin yaptığı iyi transferleri zamanında hep kıskanmışımdır. Keşke benim takımımda alsa demişimdir.

Mesela Alex, Anelka, Ortega, Hooijdonk, Hagi, Jardel ilk sırada aklıma gelen isimler. Yani aslında söylemek istediğim şey kötü birşey değildi

Ben mesela F.Bahçe'nin Dia yerine Krasiç'İ almasını o kadar çok isterdim ki. Ha şu da var diyorum o gelse daha çok kıskanırdım ama dediğiniz gibi Dia yerine daha kaliteli bir isim izlerdik.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

yani?????????????

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yanisi şu; Skybet'e göre Beşiktaş artık bu transferde banko. Oranlar eşit, 1'e 1 yani dengede.

Mesaj Yetkileri