Sayfa 186 / 480 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon
5,551 ile 5,580 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Robi yalanlamamış rahat olun benim en ufak bir şüphem bile yok bu transferde boşuna sevinmeye üzülmeye gerek yok yani

Haftasonu bi açıklama yaparlar sponsor bulundu diye , hafta içide açıklama işte Robi yalanlanmadıgı sürece benim en ufak şüphem yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Robinho transferi gündemde değil"
    20 Ağustos 2010 18:26 | NTVSpor.net
    Beşiktaş yönetimi, sponsor bulunamaması nedeniyle Robinho transferinin gündemlerinde olmadığını açıkladı.

Haftalardır gündemde bulunan Robinho transferi ile ilgili Beşiktaş yönetimi resmi internet sitesinden açıklama yayınladı.
    Robinho'nun her Beşiktaşlı'nın kadrosunda görmek istediği bir oyuncu olduğu belirtilen haberde, herhangi bir sponsor bulunamadığı için siyah-beyazlı takımın böyle bir transfer düşüncesi içine olmadığı açıklandı.
    İşte Beşiktaş resmi sitesinde yayınlanan açıklama:
    Son günlerde resmi internet sitemizden birçok kez Robinho transferine ilişkin, gündemimizden düştüğüne dair açıklama yapmamıza rağmen halen bu oyuncunun transferi hakkında haberler yayınlanmaktadır. Bir kez daha ve net bir dille açıklama yapma gereği duyduk:
    Robinho her Beşiktaşlının kadrosunda görmek isteyeceği bir oyuncudur. Ancak Robinho ve benzeri futbolcuların transferini sponsor vasıtası olmadan gerçekleştirmek, kulübümüzün mali yapısını ve iç dengelerini bozacağı düşüncesi ile gündemimizden düşmüştür. Bugün için böyle bir sponsorluk teklifi de gelmediğinden Robinho transferi söz konusu değildir

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Robi yalanlamamış rahat olun benim en ufak bir şüphem bile yok bu transferde boşuna sevinmeye üzülmeye gerek yok yani

Haftasonu bi açıklama yaparlar sponsor bulundu diye , hafta içide açıklama işte Robi yalanlanmadıgı sürece benim en ufak şüphem yok.
    Ahmet içime kurt düşmedi değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Robinho işi şehir efsanesine döndü.Ben rakip takım olsada Beşiktaş'a gelmesini isterim.Robinho gibi adam gelcekde istenmeyecek.Valla ligimize inanılmaz prestij katar.Ancak bana öyle geliyorki oyuncuyla anlaşıldı ancak maddi kaynak bulunamıyor.Bu da önemli bir sorun.Kişisel görüşüm bu transfere gelmez değil,gerçekleşmez diye düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benim içimden Geçen HJK Maçından sonra açıklıcayacakları. Serdar Adalı Bundan 2 Hafta önce Gruplara kaldıkdan sonra Transferi bitircez demişti. Dünde NTVSporda Adalı'nın HJK Maçından Sonra Transferimiz netlik kazanacaktır dedigi yazdı. Quaresma ve Gutide oldugu gibi uzun bir süre geldi,gitti,kılpayı döndü gibi yazılar devam etcek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yine ben haklı çıktım Robinho gelmeyecek dediysem gelmeyecek sırf bizim sınıfta 2 kişi var Beşiktaş yönetiminden hatta bir taneside Mete Düren'in çocuğu.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Size şöyle söyleyeyim tahminimi , bence SPK uyarı çekti kulübüe bugün özellk çıkan bu haberlerden sonra ve borsa değerinin %25 birden artmasından sonra , kulüpte bilerek borsa kapandıktan sonra bu açıklamayı yaptı.

Üstelik yalanlama transfer içn değil kaynak bulundu haberlerine karşılık. Yani kulüp diyorki sponsor yok , olursa bizde demeye getiriyor.

Zaten bizim dersanede 5 tane kız var hepsinin babası Demirören'in kankası. Ben geliyorum diyorsam gelecek taammı ?
    Last edited by Ahmet Göktaş : 20.Ağustos.2010 at 20:10

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eralp gelmiyor diyorsa demek ki Robinho gelecek

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

EraLp Mete Düren'i topLantıLara aLmıyorLar biLmiyormusun?
    Adam kimi yaLanLadıysa geLdi.Yakında "MessiyLe aLakamız yoktur" demesinden korkuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Robinho için gözden çıkarılan para 120 trilyon umarım haberiniz vardır. Türkiye'de hiç bir klüp bu parayı vermez ayrıca veremez. Sponsor falanda bulamazsın bu kadar büyük paralar için. Ülker falan olur ancak 5 M €'ya Delgado'yu alır gelir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ben de şunu anlamıyorum arkadaş , bugüne kadar Beşiktaşın seriçe gordonlara verdiği boşuna giden paralara sevinip dalga geçenler şimdi Beşiktaş'ın geleceğini kurtarma derdine düşmüş

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Robinho için gözden çıkarılan para 120 trilyon umarım haberiniz vardır. Türkiye'de hiç bir klüp bu parayı vermez ayrıca veremez. Sponsor falanda bulamazsın bu kadar büyük paralar için. Ülker falan olur ancak 5 M €'ya Delgado'yu alır gelir.
    Ya gelirse ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok iddialı konuşuyorsun Eralp..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herkes çok iddialı konuşuyor arkadaş Beşiktaş bu sezon tuttuğunu koparıyor. Robinho ikna edildiyse ve tek iş sponsora kalmış demektir ki öyle gözüküyor. Olay biraz bıçak sırtı gibi göründüğü kadarıyla...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sponsor + beşiktaş + mansimov ile parası ödenebilir ancak robinho kendi takımıma da gelmesini istemediğim bir futbolcu bahsedilen para eden hazard için istenen bonservis bedelinden daha yüksek ben robinho'ya bu kadar para verileceğine 25 milyon euroyu basıp hazard'ın getirilmesini isterdim takımıma

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    Sponsor + beşiktaş + mansimov ile parası ödenebilir ancak robinho kendi takımıma da gelmesini istemediğim bir futbolcu bahsedilen para eden hazard için istenen bonservis bedelinden daha yüksek ben robinho'ya bu kadar para verileceğine 25 milyon euroyu basıp hazard'ın getirilmesini isterdim takımıma
    Bende böyle düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu anda tvden spor haberlerinin sesi geliyor , Beşiktaş'ın gündeminde Robinho transferinin bulunmadığını gerekçenin ise yeterli sponsor kaynagının saglanamamış olduğu söyleniyor.. Yani Robinho transferi yattı demeye getiriyorlar işi. Q7 ve Guti'de de aynıları olmuştu , ona güvenerekten Robinho gelebilir diyorum..

Tahminimce en geç hafta ortasına kadar bu transfer olumlu bir biçimde sonlandırılmış olur.

Önce eldeki fazlalık yabancılar gidecek, sonra yeni transfer gelecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende öyle düşünüyordum ilk başta Guti, Quaresma'da da böyle oldu diye ama bu adam Robinho onlarla arasındaki fark çok büyük durum açısından. Q7 düşüşteydi 7 milyon € gibi cüzi bir rakama alındı, Guti'nin bonservisi elindeydi ve yaşı fazlaydı. Robinho hem genç, hem şuanda Barça'nın bile isteyebileceği bir futbolcu aynı zamanda da bonservisi çok yüksek miktar. Demek istediklerim Robinho gelemez değil, artık hiçbir oyuncu şu takıma gelmez diye birşey yok zaten ama gelmesi o kadar da kolay değil. Beşiktaşlılar sabır taşı oldular resmen ama Robinho transferi kolay bitemez ki. Talibi bol, sponsor gerek, o gerek bu gerek.. Onun için Beşiktaşlılar transfer sezonu sonuna kadar heyecanlanabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Guardian bile sallaıyor vay arkadaş vay : ) Ayrıca Robinho'nun gelmesi beni tek bir yönden korkutuyor nedense , bonservisinden form durumundan vs. değil de , bu adamın parasını olur da günü gününe veremezsek , yani Robi parayı dert edip kaçıp giderse çok sevdiği Brezilyaya dava falan açarsa maazallah bir daha sanmam çok kaliteli , ünlü oyuncular alabileceğimizi. Tek korkum bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Guardian bile sallaıyor vay arkadaş vay : ) Ayrıca Robinho'nun gelmesi beni tek bir yönden korkutuyor nedense , bonservisinden form durumundan vs. değil de , bu adamın parasını olur da günü gününe veremezsek , yani Robi parayı dert edip kaçıp giderse çok sevdiği Brezilyaya dava falan açarsa maazallah bir daha sanmam çok kaliteli , ünlü oyuncular alabileceğimizi. Tek korkum bu.
    Gülü seven dikenine katlanır hesabı olacak Ahmet. Robinho, şuana kadar Türkiye'ye gelen en ünlü yabancı olacak. O yüzden Beşiktaş yönetiminin maaşını aksatacağını düşünmüyorum. Onu riske alamazlar.

Fakat bu sefer de şöyle birşey olabilir. Neden Robinho'nun parası günü gününe yatıyor da bizimki yatmıyor diyen oyuncu çıkabilir. O, ötekinden daha tehlikeli bir durum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Gülü seven dikenine katlanır hesabı olacak Ahmet. Robinho, şuana kadar Türkiye'ye gelen en ünlü yabancı olacak. O yüzden Beşiktaş yönetiminin maaşını aksatacağını düşünmüyorum. Onu riske alamazlar.

Fakat bu sefer de şöyle birşey olabilir. Neden Robinho'nun parası günü gününe yatıyor da bizimki yatmıyor diyen oyuncu çıkabilir. O, ötekinden daha tehlikeli bir durum.
    Roberto Carlos...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Birbirlerinden pek farkları yok Aygün anlatılmak istenen şey farklı orda , sıfata takılma..

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Roberto Carlos...
    Sıfat denildiği gibi çok önemli değil ama dünyada Carlos'u tanıyıp da Robinho'yu tanımayan bir futbolsever olduğunu sanmıyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İLgiLenmiyoruz, gündemimiz de yok gibi açıkLamaLar yapmak bizim gibi borsada buLunan bir takımın yapması gereken bir davranış. Beşiktaş Guti ve Quaresma transferLerinde aynısını yaptı ama kesin oLarak anLaştıktan sonra KuLübümüz biLmem kim futboLcu iLe görüşmeLere başLamıştır formaLitesini borsada biLdirdikten bir kaç saat sonra ya da bir gün sonra resmi açıkLamayı yaptı. Robinho iLe City takımı iLe görüşmeLere başLanmıştır haberini yapmayan bir takım sadece Türkiye de değiL Avrupa da da bu kadar ses geLmişken bir şekiLde açıkLamada buLunmak zorundadır. Yoksa borsada başı beLaya girer.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Robinho konusunda bu açıklama fenere gönderme‚ bizde o kadar para verip dengeyi bozmayız‚ sponsor alacak mesajı verildi. Twitter-C.Kolot

Açıkçası bana mantıklı geldi bu yazıdıgı kolot'un.

Baktıgımız da Fenerbahçe'nin açıklaması

-----------------------------------------------------
    Basında Beşiktaşlı bir yöneticinin açıklamalarına atfen Manchester City takımının futbolcusu Robinho ile kulübümüzün 26 milyon euro karşılığında anlaşma sağladığına dair haberler yer almaktadır.

Söz konusu futbolcu için bahsi geçen rakamlar kulübümüzün geleceğini riske edecek boyutta olduğu gibi takım içi dengeleri de telafisi imkansız şekilde bozacak boyuttadır.

Yönetimimizin transfere bakışı günü kurtarmak ya da popüler olmak düşüncesinden uzak olup önceliğimiz kulübümüzün menfaatidir ve yarınlarıdır.
    ----------------------------------------------------------------------

Beşiktaş'ın açıklaması

Robinho her Beşiktaşlının kadrosunda görmek isteyeceği bir oyuncudur. Ancak Robinho ve benzeri futbolcuların transferini sponsor vasıtası olmadan gerçekleştirmek, kulübümüzün mali yapısını ve iç dengelerini bozacağı düşüncesi ile gündemimizden düşmüştür. Bugün için böyle bir sponsorluk teklifi de gelmediğinden Robinho transferi söz konusu değildir.

BEŞİKTAŞ JK

----------------------------------------------------------------------------------------------
    En önemlisi de , Beşiktaş'ın açıklamasının sonunda yazana dikkat , Beşiktaş A.Ş değil , Beşiktaş JK.

Borsaya kesin olarak , aksi ihtimali gerçekleşmeyecek olan durumlarda gönderilen yazılarda benim bildiğim Beşiktaş A.Ş olarak gönderilir. Örneğin ;

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği açıklamada Guti ile 2 yıllığına anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Açıklamaların manası , cümeller ve ayrıntılar iyice incelendiğinde ben bu sonuca ulaştım.
    Last edited by Ahmet Göktaş : 21.Ağustos.2010 at 02:22

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Beyler artık bu Robinho gelecek/gelmeyecek mesajları hususunda biraz özen gösterelim. Transfer döneminin bitmesine 10 gün kaldı, kalmadı. Herkes biraz sabırlı olursa sonucu göreceğiz zaten. Tartışma biçimi de Robinho şu nedenden gelmez, şu nedenden gelirden daha çok iddia biçiminde malum yarışa döndü. Gelecek diyen bir kişiye 40 kez gelmez denilince o kişinin düşüncesi değişecek değil; aynı şekilde gelmeyecek diyen bir kişiye 40 kez gelecek diyince o kişinin de düşüncesi değişecek değil. Dayatma yerine içi dolu tartışmayı denesek birşey kaybetmeyiz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Şu anda tvden spor haberlerinin sesi geliyor , Beşiktaş'ın gündeminde Robinho transferinin bulunmadığını gerekçenin ise yeterli sponsor kaynagının saglanamamış olduğu söyleniyor.. Yani Robinho transferi yattı demeye getiriyorlar işi. Q7 ve Guti'de de aynıları olmuştu , ona güvenerekten Robinho gelebilir diyorum..
    Gelecek,gelecek.İmzanı değiştirebilirsin bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Ve is formalitelere kaldi !

Robinho to join by the end of 2010 Summer Transfer Window

Join By End Of Summer Transfer Window

Besiktas evens
    Schalke 5/2
    Fenerbahce 4/1