1 ile 30 arası toplam 2433 sonuç

Konu: Geleneksel TSI İstanbul Buluşmaları

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Kaleci bulunmazsa ben geçebilirim kaleye.Geçen sene okulda hep kaleciydim ama halı saha tecrübem hiç yok Ama kaleci yoksa gönüllü yoksa geçerim ben kaleye eldiven bulunması şartıyla
    plastik topla oynasınlar o zaman aygün . hatta böyle içi pamuklu toplar olurdu evde oynamak için bire bir aygün'ün kaleyi geçmesini bırak oynaması halinde doğabilecek olayları düşününce bakıyorum da bir kötü oluyorum
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Börk View Post
    plastik topla oynasınlar o zaman aygün . hatta böyle içi pamuklu toplar olurdu evde oynamak için bire bir aygün'ün kaleyi geçmesini bırak oynaması halinde doğabilecek olayları düşününce bakıyorum da bir kötü oluyorum
    O içi pamuklu toplar çok güzeldi Takımımda Nekop olmazsa garanti farklı kazanırız

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

O içi pamuklu toplar çok güzeldi Takımımda Nekop olmazsa garanti farklı kazanırız
    evet hatta 3 sene önceydi sanırım bakkalarda kavun ve karpuz desenli toplar vardı . nimetle şaka olmaz
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bu tavrını koru.. bende olmama konusunda ısrarcı ol ve bunu oğuza söyle.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by nekop View Post
    bu tavrını koru.. bende olmama konusunda ısrarcı ol ve bunu oğuza söyle.
    Bir takıma iki faydasız fazla abi olan diğerlerine olur Hem takımlar ne zaman ayarlanıcak oraya gidince mi yoksa burda mı ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bir takıma iki faydasız fazla abi olan diğerlerine olur Hem takımlar ne zaman ayarlanıcak oraya gidince mi yoksa burda mı ?
    msnde ayarlamaya çalışıyoruz.

Mesaj Yetkileri