ulaşılması gereken kişilerin çoğuna haber verdildi. cevapları bekliyoruz.
ulaşılması gereken kişilerin çoğuna haber verdildi. cevapları bekliyoruz.
kaleci yok mu kaleci?buluşmaya gelecek kaleci arıyoruz
![]()
Sen varsın ya kaleciKarşıya da Şemsi abi tamam işte
![]()
ben kaleye geçince minimum 4-5 gün bel ağrısı çekiyorum. birde aylardır maç yapmadığımı düşünürsek bu ağrı dahada uzun sürer. oynamamayı tercih ederim şahsen.![]()
Kaleci bulunmazsa ben geçebilirim kaleye.Geçen sene okulda hep kaleciydim ama halı saha tecrübem hiç yokAma kaleci yoksa gönüllü yoksa geçerim ben kaleye eldiven bulunması şartıyla
![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
bu arada oğuz o kafandaki kadroyu elde edebileceğini sanıyorsan unut bunu.. herif içimizde barcelona'yı oluşturdu adeta..![]()
Saat belli mi peki ?
Tamam abi (:
maçın sürprizini ben yapıcam![]()
Screw you guys, I'm goin' home
ben kimdenim hey![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Kadroyu da yazsanız şuraya güzel olur![]()
henüz netleşmiş bir kadro yok. dün gece oluşturduğumuz kadrolarda büyük ihtimalle 50 kere daha değişir. misal anilla gelmezse o dünkü ayarladığımız kadro direk yalan olur.
Gelenler kimler liste var mı ?![]()
16 ekim cumartesi saat 5-6 arası londra campingde olacaktır maç.. londra camping yenibosna'da metrobüsten inince yürüyerek 5 dk uzaklıktadır. zaten metrobüsten indikten sonra solunuza bakarsanız direk göreceksinizdir. ulaşım metrobüs sayesinde herkes için rahat olacaktır diye düşünüyorum. sonuçta mehmet geliyorsa kimsenin laf etmeye hakkı yoktur bence.![]()
Maç haftaya, sahanın üzeri kapalı, metrobüse yakın, ölmediğiniz sürece gelin.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT