-
Oyunu orjinal alıyosam türkçe ingilizce hintçe çıksın diye değil,çıkacak patch leri yamaları yükleyebilmek her patch ten sonra fellik fellik bunun ilacı nerde diye koşturmamak için alıyorum.derdim türkçe olması olsaydı derdimki adamlar benim orjinal oyun almamı istiyosa benim için bişey yapıp türkçe seçeneği koysunki oyunu orjinal alayım derdim..türkçe olmasını savunan arkadaşlarda orjinal satış artarsa oyun türkçe çıkar diye yıllardır söyleyenlerde kendince haklı..Sİ diyoki korsan çok fazla o nedenle türkçe eklenti yok oyunda..korsan alanlarda diyoki ben niye orjinal alayım türkçe seçeneğim yok..herkes haklı değilmi.korsan alanda,oyuna türkçeyi koymayan firmada haklı değilmi..bence türkiye satışlarından memnun olmasalar türkçe seçeneği çoktan koyulurdu.memnunlarki kaç yıldır bu şekilde çıktı oyun türkiyede.ne ülkelerin dilleri desteklenirken benim türkçem oyunda olmadı.bide merak ediyorum başka bi oyunun orjinalini alan arkadaşlar türkçe varmı yokmu diye arıyolarmı aramıyolarmı..diyebilirsinizki bu oyunu oynamak için sürekli bişeyler okumak gerek oyun içinde.benimde ingilizcem yok ama alışılagelmiş bazı menüler olaylar taktikler falan bi yerden sonra alışılıyo,araştırdıkça forumlarda,anlamadığım yerlerle ilgili bilgiye ulaşıyorum..basın toplantılarının cevaplarının yukardan aşağıya doğru olumlu pozitif cevaplardan negatif ters cevaplara doğru sıralandığını bu forumda arkadaşların tercümeleri ile öğrendim..fazla uzatmanın gereği yok aslında ama her sene bu konu böyle uzun uzun sayfalarla tartışılıyo ama yıllardır bi sonuç yok..oyunda türkçe isteyen arkadaşlar gitsin yine protesto etsin korsan alsın..benim gibi düşünüp çıkacak yamaları eklentileri sorunsuzca kullanmak isteyenlerde alsın orjinali oynasın..Sİ Games te otursun bilgisayarının başına türkiyeden şu kadar para kazandım diye hesap yapsın,canı isterse seneye türkçe çıkartsın.istemezsede canı cacık isterse çıkartsın
Mesaj Yetkileri