Quote Originally Posted by TrabzonSpor61 View Post
1-Teonun Finishi Az demedim herkez Teo finishi Fazla Dedi Bende Guiza Ya göre 16 dan Fazla Olması Lazımdı

2-Teo Dünyanın Öbür Ucundan geldi Bir Sürü Uyum Problemi Yaşadı Takımdan Gidiyordu Ama şenol Güneş istediği için Kaldı

3-Guiza Çoğu maçta Boş Kaleye Kacırdı Örnek:Fb-Sion Teo nun Boş Kaleye Kacırdıgı Bi örnek Ver Ts Deyken Yada Boş Boş koNusmayın

4-La Liga Daha İyi bi Lig Diyosun O zaman Bizim Ligimizdeki İstatistiklerini Karşılaştıralım guiza 34 maç 10 gol Teo 8 maç 8 gol

Hala Guiza Daha İİ diyorsan Bişey Demiyorum..
Ben cevabımı verdim. Şimdide başka birşey buluyorsun. Güiza geçen sene 34 maç 10 gol peki Teo ? Şimdide devre arası geldi diyeceksin uyum süreci diyeceksin. Güiza uyum süreci yaşamadımı ?

Diyorsun ki 'Teo 8 maç 8 gol.' STSL'de goller ne zamandan beri 2 ile çarpılıyor ?

34 maçta 10 gol atan Güiza'nın bu sezon ilk 18'e alındığı 1 maç söyleyebilirmisin ? Ayrıca son cümlene ithafen yukarıdan, kendi mesajımdan alıntı yapıyorum:

Amacım ne Güiza'yı göklere çıkarıp Teo'dan iyi olduğunu kanıtlamak, ne de kişisel tartışmalara girmek. Ayrıca yukarıda demişsin ligi izliyoruz kimin kimden iyi olduğu belli diye, Güiza bu sene ligde oynadı da ben mi bilmiyorum acaba ?
Bundan sonra cevap vermeyeceğim sana. Kendin ver kararı.