-
Bazı arkadaşlar , oyunu savunmakta..
Bir örnek vermek gerekirse , saçınız dökülür ancak bunun üzülecek bişey olmadığı söylenir çünkü saç döküldüğünde yerine yenisi çıkar derler , (örnek saçma mantık benzer..)
Bu ne gerçekçilikle ne de hakemlerle ilgili bi bağlantı..Tamamiyle bug yani oyun hatasından kaynaklanan bir problemdir..Problem olmaktan çıkıp oyunu oynatmamaya yönelik patch ile düzeltilmesi planlanan en azından orjinal oyun gelene kadar korsan piyasası oyunu oynamasın diye yapılan bir düzenlemedir..Her sene olur..olacaktır.
Bunu neye dayanarak söylüyorum ?
Cm 98-99'dan beri oynuyorum..fm serisine gelindiğinden beri oyun çıkar ardından patch çıkar ve sorun düzelir..
Takımım atd. madrid , sertlik en alt seviyede , taktik 4-1-2-1-2 , agresiflik yok ve yaratıcılık disiplin seviyesinde..her maç ve ben rakip takıma en az 6-7 kart bunların bazıları kırmızı..
sakatlık var..antremandan mı ? hayır.. onu da en alta çektim..kasıtlı yapılan şeyler..Bakın 2009 yılında yazdığım yakınma dolu mesaj ; Bunları okuduktan sonra umarım bazı arkadaşlarım , hatayı kabul eder ve gerçek dışı sebeplerle oyuna gerektiğinden fazla değer vermez..En azından patch olmadan..
Bu arada , kimseyi hedef alarak konuşmadığımı belirtmek isterim , buradaki tüm üyeleri kardeş - abi olarak görüyorum , saygılarımı sunarım..
işte o mesajım ;
Sigames Para Politikası !
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar ;
Burada öfkemi bir eleştiri mahiyetinde yazmaktayım.Bugün bir patch çıkma ihtimaline karşı
www.footballmanager.net forum bölümüne göz attım.Gördüklerim beni bir hayli öfkelendirdi.
Fm 2009 orjinal alan biri olarak , bu oyuna pozitif yada negatif yorum yapabileceğimi düşünüyorum.
Oyunu steam'dan ilk alanlardanım..Dolayısı ile ilk patch çıktığında umudum vardı , oyundaki zayıflıkları gördükten sonra yakın zamanda bişeylerin düzeleceğini düşündüm.
Şimdi sigames harıl harıl patch için çalışıyordur dedim.Ancak aldığım haber şu ;
http://onlinestore.arsenal.com/invt/a2930&bklist=
Evet , doğru gördünüz !
Sigames , Arsenal fanları için yeni bir oyun yaptığını açıkladı..Bu oyunun hatalardan arınmış olacağı yorumu da mevcut..Oyun 19'unda çıkıyor.
Ben 1 aydır oyunu hatalı olarak oynuyorum , hatta hevesim kırılıyor hatalardan , sen
oyunu geliştiriyosun , ve yeniden piyasaya sürüyorsun.
Demek ki sigames , nasıl olsa alan aldı ,
biz yeni para kazanma tekniklerine bakalım psikolojisi güdülmüş..
Patch'ın bu zamana kadar çıkmamış olması , orjinal alanlara yapılan saygısızlıktır !
Bakın cm geç çıkıyor , ama hakkını verecekler , yamalı bohça olmayacak fm gibi..
Ben de bu saygısızlığı protesto ediyor ve seneye fm'nin bu seneki satışlardan daha düşük gelir elde etmesi için gerekli katkıyı yapacağımı söylüyorum..
Fm 2006-2007-2008 de aynı bu şekildeydi , oyundan soğuttunuz yeter be !
Madem hatalı yapıyosun demo diye bişey çıkarma , tester diye grubun olmasın..Bizi önemsemiyorsunuz , eğer bi değer söz konusu olsaydı en azından sakatlık problemini çözüp oyundan en geç 3 gün sonra 9.0.1.1 yama çıkarırdın !
Yanlış düşündüğümü yada düşünceme katılmayanlar olabilir aranızda , her görüşe saygım vardır..
Herkes içini dökebilir ..
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=70510
Mesaj Yetkileri