Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 175 sonuç

Konu: 3d

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    "Duvara carptik. Bu olay ile karsilasan ve cok eski suruculeri kullanmayan birisi varsa sorunu cozmek icin caba gostermeye devam edebiliriz ama aksi takdirde yapabilecegimiz pek bir sey yok" demis.

Bu yazilanda herhangi bir terbiyesizlik gormuyorum ben acikcasi.

Olay tek bir mesajdan ote zaten; konunun basindan beri olaya yaklasimdaki ciddiyet eksikligi ve tavir yanlisligiydi problem. Daha genis olarak bakarsaniz olaya, "adam yerine koymama" seklindeki ifadenin karsiligini bulabilirsiniz.

Gorulmesi gerekeni Glenn gordu zaten, mesaj yerine ulasti ki o paralelde daha duzgun bir cevap geldi, merak etmeyin.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Olay tek bir mesajdan ote zaten; konunun basindan beri olaya yaklasimdaki ciddiyet eksikligi ve tavir yanlisligiydi problem. Daha genis olarak bakarsaniz olaya, "adam yerine koymama" seklindeki ifadenin karsiligini bulabilirsiniz.

Gorulmesi gerekeni Glenn gordu zaten, mesaj yerine ulasti ki o paralelde daha duzgun bir cevap geldi, merak etmeyin.
    Veya ona yolladigim ozel mesaj sonrasinda o mesaji yazdi. Bazen SI calisanlarina, Turk mantalitesinin ne kadar farkli oldugunu anlatmak gerekiyor. Karsisindakini kendisi gibi dusunmemesi gerekiyor. Alingan ve agresif bir milletiz ne yapalim.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Veya ona yolladigim ozel mesaj sonrasinda o mesaji yazdi. Bazen SI calisanlarina, Turk mantalitesinin ne kadar farkli oldugunu anlatmak gerekiyor. Karsisindakini kendisi gibi dusunmemesi gerekiyor. Alingan ve agresif bir milletiz ne yapalim.

Senelerdir Turksportal'dayim Perpetua ve sizinle mutemadiyen karsi karsiya geliriz senelerdir, konu SI oldugu zaman.

Her ne kadar objektif olmaya calissaniz da, cogu zaman o ince cizginin uzerine basip geciyorsunuz oteki tarafa, can cikar huy cikmaz tabi, ne yapalim.

Nesil
    2003

Senelerdir Turksportal'dayim Perpetua ve sizinle mutemadiyen karsi karsiya geliriz senelerdir, konu SI oldugu zaman.

Her ne kadar objektif olmaya calissaniz da, cogu zaman o ince cizginin uzerine basip geciyorsunuz oteki tarafa, can cikar huy cikmaz tabi, ne yapalim.
    Benzer seyi bir baska hak etmeyen kisi icin yazin, ona da itiraz ederim. Ama genelde FM konusunda yazdigim icin oyle goruyorsunuz.

Burada da mi SI'i koruyorum? Yoksa yanlis gordugum bir seye tepki mi veriyorum?

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=156

peki konuyla ilgili ne diyolar kesinlik olmasada çözüm olarak birşey söylemediler mi sigadan.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Benzer seyi bir baska hak etmeyen kisi icin yazin, ona da itiraz ederim. Ama genelde FM konusunda yazdigim icin oyle goruyorsunuz.

Burada da mi SI'i koruyorum? Yoksa yanlis gordugum bir seye tepki mi veriyorum?

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=156

Iste sizinle ayriliga dustugumuz nokta bu; FM'den bahsetmiyorum ben, kimi zaman SI yandasi gibi gozukmenize sebep olan yaklasiminizdan bahsediyorum. Konu FM degil ki,grafiksel bir sikinti var, herhangi bir oyunda da olabilecek bir durum. Konu SI'nin gelistirdigi bir oyunda bir grubun yasadigi probleme karsi yer yer ukalaliga varan bir kayitsizlik sergilemeleri.

Yorumlari SI'nin hakedip haketmemesi gibi bir durum olmaz, koskoca bir firmayi bir sahis savunamaz, yonlendiremez de.

Glenn'e ozel mesaj atmissiniz da ondan dolayi cevap vermis, allalaa, tenezzul etmesi icin sizin mudahil olmaniz mi lazim bu duruma? Siz Turk milleti adina kendisine aciklama yapacak ve "bunlar boyle iste ya, idare et" tadindan bir fikir beyan edecek konumda degilsiniz. Anlatmak istedigim bu; objektif olmak herkese karsi ayni mesafede olmaktir, belirli sahis ve zumrelere karsi degil.

Sahsinizla bir problemim yok ama senelerdir anlasamadigimiz bu konuda yine bir yere varamayacagimiz icin ben daha fazla yorum yapmak ve forum takipcilerinin gozlerini yormak da istemiyorum.

Iyi aksamlar.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by khan-ak View Post
    peki konuyla ilgili ne diyolar kesinlik olmasada çözüm olarak birşey söylemediler mi sigadan.
    Henuz yok. Zaten sizin uygulayacaginiz bir cozum olacagini sanmiyorum. Ilk yama ile duzeltmek icin ugrasiyorlardir.

Nesil
    2003

Iste sizinle ayriliga dustugumuz nokta bu; FM'den bahsetmiyorum ben, kimi zaman SI yandasi gibi gozukmenize sebep olan yaklasiminizdan bahsediyorum. Konu FM degil ki,grafiksel bir sikinti var, herhangi bir oyunda da olabilecek bir durum. Konu SI'nin gelistirdigi bir oyunda bir grubun yasadigi probleme karsi yer yer ukalaliga varan bir kayitsizlik sergilemeleri.

Yorumlari SI'nin hakedip haketmemesi gibi bir durum olmaz, koskoca bir firmayi bir sahis savunamaz, yonlendiremez de.

Glenn'e ozel mesaj atmissiniz da ondan dolayi cevap vermis, allalaa, tenezzul etmesi icin sizin mudahil olmaniz mi lazim bu duruma? Siz Turk milleti adina kendisine aciklama yapacak ve "bunlar boyle iste ya, idare et" tadindan bir fikir beyan edecek konumda degilsiniz. Anlatmak istedigim bu; objektif olmak herkese karsi ayni mesafede olmaktir, belirli sahis ve zumrelere karsi degil.

Sahsinizla bir problemim yok ama senelerdir anlasamadigimiz bu konuda yine bir yere varamayacagimiz icin ben daha fazla yorum yapmak ve forum takipcilerinin gozlerini yormak da istemiyorum.

Iyi aksamlar.
    Ortada bir kayitsizlik yok. Bunu siz yanlis anliyorsunuz. Kayitsizlik olsa duvara carptik, su asamada daha fazla bilgi almadan yapabilecegimiz bir sey yok seklinde bir yaziyi kimse yazmazdi. Konuya cevap bile yazmaz ve iyice kustah olmak istiyorsa kilitlerdi.

Orada korudugum da SI degil. Orada bir calisan ve insanlara yardimci olmaya calisan bir insan!

Turk, Ingiliz. Musteri, satici fark etmez. Insan bu yahu!

Dolmustan inerken tesekkur ederim dedigimde dolmus soforu sasiriyor. Alismis cunku kendisine kibar davranilmamasina. Ama bu adam Ingiliz. Bu adam da isini yaparken kendisine kotu davranilmasini hak etmiyor.

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Adamlarda suç yok bizi onlara koyun gibi gösterenlerde asıl suç.

Edit: @perpetua siz Türkiyenin hangi bölgesinde ikamet ediyorsunuz? Çünkü benim oturduğum bölgede dolmuşçular sizi hoşgeldinle karşılayıp iyi günlerle göderir. Bunu yaparkende ne müşteri nede dolmuş şöförü şaşırmaz yada agresifleşmez.

Koca ülkeyi 3. dünya ülkesi yaptınız ya helal olsun ne agresifliğimiz kaldı ne kabalığımız...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by medievil View Post
    Adamlarda suç yok bizi onlara koyun gibi gösterenlerde asıl suç.

Edit: @perpetua siz Türkiyenin hangi bölgesinde ikamet ediyorsunuz? Çünkü benim oturduğum bölgede dolmuşçular sizi hoşgeldinle karşılayıp iyi günlerle göderir. :S

Koca ülkeyi 3. dünya ülkesi yaptınız ya helal olsun ne agresifliğimiz kaldı ne kabalığımız...
    Turkiye'de oldugum zaman Istanbul'da ikamet ediyorum.

Edit: Demek ki Turkiye'ye geri donersem Izmir'e tasinmam gerekecek.

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Turkiye'de oldugum zaman Istanbul'da ikamet ediyorum.
    Biraz olsun hak verdim şimdi size ancak madem SI çalışanlarına bizim mantalitemizi anlatmak gibi bir düşünce geçiyor kafanızda şunuda aklınızdan çıkartmayın: Heryer İstanbul gibi değil. O yüzden bu tarz genellemelerden kaçının. belki sizin bulunduğunuz bölgede insanlar ingilizler gibi ağırbaşlı!, saygılı!, karşısındakine yardım etmek isteyen! tipler değildi ama tüm Türkiyede böyle değil. Türkiyenin 70den fazla ilinde bulunmuş biri olarak bana güvenebilirsiniz.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by medievil View Post
    Biraz olsun hak verdim şimdi size ancak madem SI çalışanlarına bizim mantalitemizi anlatmak gibi bir düşünce geçiyor kafanızda şunuda aklınızdan çıkartmayın: Heryer İstanbul gibi değil. O yüzden bu tarz genellemelerden kaçının. belki sizin bulunduğunuz bölgede insanlar ingilizler gibi ağırbaşlı!, saygılı!, karşısındakine yardım etmek isteyen! tipler değildi ama tüm Türkiyede böyle değil. Türkiyenin 70den fazla ilinde bulunmuş biri olarak bana güvenebilirsiniz.
    Pek tabii Turkiye'de her yer Istanbul degil. Simdiye kadar gittigim her ulkede buyuk sehirlerde insanlar, kucuk sehirlere oranla, daha agresif olmustur.

Ayrica varsayim yapmaniza da gerek yok. Ben butun Turkler soyledir veya boyledir diye bir sey de yazmadim. Agresif mesajlar yuzunden moralini bozmamasini, bu sorunun cok onemli oldugunu ve SI forumlarina yazamamis yuzlerce insanin bu sorun ile karsi karsiya oldugunu yazdim.

Siz "elimde yeterince bilgi olmadigi icin yardim edemiyorum" dediginizde karsinizdaki size firca cekerse ne dusunursunuz? O insana yardimci olmak icinizden gelir mi?

Ben bu sekilde yazanlarin kotu niyetle yazmadigini tahmin edebiliyorum, ama o bilmiyor. Sonucta yazili iletisim kuruyoruz. Yuz mimiklerini goremiyoruz insanlarin. Belki o sozler yuz yuze sarf edilse bir yanlis anlasma olmayacak ama yazili olunca yanlis anlasma olabiliyor. Nasil bir kac gun once buraya onlarin akillarindan geceni buraya yazdim, ayni seyi buradakilerin akillarindan geceni yazarak Glenn'e iletmenin dogru olacagini, duzeltmenin daha cabuk olacagini dusundugum icin yazdim.

Onlarin iyi niyetli oldugunu varsayarak iletisim kurmak her zaman cok daha yararli olacaktir. SI forumlarinda son 7 senelik deneyimim bunu gosteriyor. Ister inanin, ister inanmayin.

Klavyenin ruhu yoktur dostlar, yanlış anlaşılmalar olur, alınmalar, kırılmalar olur. Normal sanal alemde. Biz konuya konsantre olalım derim ben. Buna kızıyorum işte, yani nasıl fark etmiyorlar bu tip hataları onu anlamıyorum. Çok kötü gözüküyor oyunda umarım çabuk düzeltirler sorunları

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

...............................
    Last edited by Fernando Gago : 04.Kasım.2010 at 20:20

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

2D mükemmel olmuş bence...taktiğimi istediğim gibi sahaya yansıtabiliyorum ve herhangi bir bug yada absürt durumla karşılaşmadım...
    sadece kartlar ve 3d için bir yama gerekli yinede...
    yama çıkana kadar 2D oynamanızı tavsiye ediyorum...

Nesil
    2003

Ilk yama icin duzelttiklerini dusunuyorlar. Herhalde son dakika duzeltmesi oldu ve test etme firsati bulamadilar.

Deneyip gormek lazim.

Ilk yama icin duzelttiklerini dusunuyorlar. Herhalde son dakika duzeltmesi oldu ve test etme firsati bulamadilar.

Deneyip gormek lazim.
    Ne zaman çıkacakmış ilk yama? O konuda bir bilgi var mı_?

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Quote Originally Posted by erayaydemir1903 View Post
    Ne zaman çıkacakmış ilk yama? O konuda bir bilgi var mı_?
    11.1 yama cikti bugun .

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yamayı deneyen var mı acaba?

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

oyun aktifleşince deneyecez bekliyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

O da doğru heyeca yaptık Umarım düzelmiştir bir kez daha hevesimiz kursağımızda kalmaz.

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Valla açık konuşayım ben ilk önce şuan piyasada dolaşan malum şekli ile denedim oyunu...
    3d berbattı hatta o kadar kötüydü ki USM98 in 3d si buna el öptürürdü...
    ama 2d yi çok beğendim...
    yenilenen taktik ve antreman sistemini çok beğendim...
    transfer sistemini çok beğendim...
    birde transfer piyasası epey düzelmiş...

bende steamden orjinal aldım şimdi bekliyorum aktifleşmesini...

İnşallah 3d düzelmiştir ama ben zaten 2d oynamayı düşünerek aldığım için oyunu 2d bu şekli ile bile kalsa bana yeter...

Nasıl çıktı ya, daha oyun çıkmadı, linki nerede dostlar:?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zaten herkesin ortak kanısı sanırım 3D ve ona bağlı saçmalıklar hariç cidden güzel bir oyun olmuş. Daha bir gerçek olmuş oyun Yalnız o 3D her şeyi bozuyor işte.

25. Default

İlginçtir , masaüstü bilgisayarımda 3d'de dediğiniz problemlerle karşılaşmıştım ama notebook'da gayet düzgün.

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Quote Originally Posted by erayaydemir1903 View Post
    Nasıl çıktı ya, daha oyun çıkmadı, linki nerede dostlar:?
    steamden indirenlerde yüklenmiş yama ama oyun aktif değil ve henüz kutulu olarakta çıkmadığı için ayrı bir download linki yok...

Ok oyun daha gelecek Aral'dan ondan sonra Steam download ediyor zaten. Umarim giderilmiştir hata

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Az önce Gökhan gol attıktan sonra Ay Yürüyüşü yaptı ağzım açık izledim.

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Az önce Gökhan gol attıktan sonra Ay Yürüyüşü yaptı ağzım açık izledim.
    Demoda mı?

ben 3D de maç yapamiyorum reset atıyor ekran kartıda mobile intel 915GM/GMS,910GML express chipset family yardıma ihtiyacım var lutfen

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri