Originally Posted by
amorti
Iste sizinle ayriliga dustugumuz nokta bu; FM'den bahsetmiyorum ben, kimi zaman SI yandasi gibi gozukmenize sebep olan yaklasiminizdan bahsediyorum. Konu FM degil ki,grafiksel bir sikinti var, herhangi bir oyunda da olabilecek bir durum. Konu SI'nin gelistirdigi bir oyunda bir grubun yasadigi probleme karsi yer yer ukalaliga varan bir kayitsizlik sergilemeleri.
Yorumlari SI'nin hakedip haketmemesi gibi bir durum olmaz, koskoca bir firmayi bir sahis savunamaz, yonlendiremez de.
Glenn'e ozel mesaj atmissiniz da ondan dolayi cevap vermis, allalaa, tenezzul etmesi icin sizin mudahil olmaniz mi lazim bu duruma? Siz Turk milleti adina kendisine aciklama yapacak ve "bunlar boyle iste ya, idare et" tadindan bir fikir beyan edecek konumda degilsiniz. Anlatmak istedigim bu; objektif olmak herkese karsi ayni mesafede olmaktir, belirli sahis ve zumrelere karsi degil.
Sahsinizla bir problemim yok ama senelerdir anlasamadigimiz bu konuda yine bir yere varamayacagimiz icin ben daha fazla yorum yapmak ve forum takipcilerinin gozlerini yormak da istemiyorum.
Iyi aksamlar.