1 ile 30 arası toplam 85 sonuç

Konu: Oyunun saçma transfer politikası

Hybrid View

Quote Originally Posted by BHARISH View Post
    16 ülke ve bu ülkelerin tüm ligleri açık, database large, ddt dosyaları kullanılarak dünyadaki bütün ülkelerin 1. liglerinin tüm oyuncuları oyunda aktif halde...

Fabio Bilica satılık, isteyen en kötü takım Bordeaux, ilgilenenler içinde Juve,Lyon,Atletico Madrid vs var.
    Baroni satılık, isteyen en kötü takım Lyon, ilgilenenlerde Barcelona bile var.
    Bursasporda defansta oynayan kel bi oyuncu var, Murat sanırım adı. 33 yaşında Marseille bastı parayı aldı.
    Kazım ile MANU ilgileniyor, Arsenal fiyat sordu, bir diğer bekleyen takım da Aston Villa.

oyun 11.1 yaması dışında yama içermiyor.

Nasıl yani ya :S
    aynen katılıyorum
    uefanın puan sistemine göre ilk 15 ülkeyi databese de açtım (her zaman böyle yaparım)
    Türkiyeden bütün ligler açık
    diğer kıtalarıda ddt ile açtım
    sonuç yine garip absürd transferler
    tolga diye bir kaleci var türkiyede adam valenciya yada reale gitti
    bunun gibi bir çok transfer var

"Burdan si ile bu konuda bilgi alışverişi olan yönetimdeki arkadaşların bize bir bilgi verme imkanı var mı?"
    Rica ediyorum çünkü bu transferlerden dolayı oyun 2 sezon oynanıyor sonra sıkıyor.

Quote Originally Posted by arneas View Post
    aynen katılıyorum
    uefanın puan sistemine göre ilk 15 ülkeyi databese de açtım (her zaman böyle yaparım)
    Türkiyeden bütün ligler açık
    diğer kıtalarıda ddt ile açtım
    sonuç yine garip absürd transferler
    tolga diye bir kaleci var türkiyede adam valenciya yada reale gitti
    bunun gibi bir çok transfer var

"Burdan si ile bu konuda bilgi alışverişi olan yönetimdeki arkadaşların bize bir bilgi verme imkanı var mı?"
    Rica ediyorum çünkü bu transferlerden dolayı oyun 2 sezon oynanıyor sonra sıkıyor.
    ddt ile oyuncu açma olayını tam bilmiyorum eğer bununla ilgili bir rehber varsa yönlendirebilirmisiniz acaba. Teşekkürler

Not: 2010 arşivlerinde buldum teşekkürler önceden aradığımda gözümden kaçmış
    Last edited by ciomania21 : 12.Kasım.2010 at 10:56 Reason: Sorun çözüldü

Mesaj Yetkileri