1 ile 30 arası toplam 85 sonuç

Konu: Oyunun saçma transfer politikası

Hybrid View

gördüm o mesajı da ama mantıklı gelmiyor. Oyunu kolaylaştırma adına yapılmış bir şeyde olabilir oynayan kişi adına. Yönettiği takımın oyuncularını daha ön planda tutuyor olabilir, bilmiyorum. Ben böyle bir durumla karşılaşmadığım için söylüyorum.

Ayrıca Empoli Serie B takımı. İtalya 2.ligi yani. Erdal'ın hız, hızlanma 15, fiziksel özellikleri 12-13 civarı. Bir kanat oyuncusu için yeterli. Ayrıca teknik özellikleri de 12-13 değerlerinde yeterli seviyede bence 2.lig oyuncusu için.

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    gördüm o mesajı da ama mantıklı gelmiyor. Oyunu kolaylaştırma adına yapılmış bir şeyde olabilir oynayan kişi adına. Yönettiği takımın oyuncularını daha ön planda tutuyor olabilir, bilmiyorum. Ben böyle bir durumla karşılaşmadığım için söylüyorum.

Ayrıca Empoli Serie B takımı. İtalya 2.ligi yani. Erdal'ın hız, hızlanma 15, fiziksel özellikleri 12-13 civarı. Bir kanat oyuncusu için yeterli. Ayrıca teknik özellikleri de 12-13 değerlerinde yeterli seviyede bence 2.lig oyuncusu için.
    bir yerde fm nin yapımcısı bizim oyunda zorluk kolaylık ayarı yoktur gerçekçi dir gibi bir söz etmişti sanırım . yani sizin dediğiniz gibi değil olay ayrıca kendi takımımızın oyuncusu değil başka kluplerin oyuncusu satılıyor.

işte bende bunu diyorum empoli 2. lig takımı bizim erdalı nereden tanıyor dayısı mı varmış türkiyede Empoli yöneticilerinin veya teknik direktörünün. İspanyada bile sadece bir Türk varken tanınmış olarak ve bu adam türkiyeden gitmedi. ayrıca avrupada tanınan bir aamımız var o da tuncay Türkiyeden anca 10 yılda bir oyuncu gider oralara o da tanındıkça
    tugaylar hakan şükürler emre b. ve tuncay kendi takımlarıyla avrupada yaptıkları maç sonrası tanındıalr ve gittiler rüştü bile böyle gitti barcaya durum böyleyken kendi klubunde bile adam gibi oynamayan biri nasıl satılır...

Not: oyuncunun özelliği ne kadar iyi olursa olsun transferde öncelik tanınmışlığa bakılır ( genç oyuncular için güncel ve potansiyel yeteneği göz önünde bulundurulur) sonra özellikler sıralanır mevkisi ve ona göre özellikleri... hangi takım şimdiye kadar bu adam çok hızlı koşuyor vs. vs. özellikleri çok iyi alalım bunu dedi ki...

Mesaj Yetkileri