Nasıl Yani?
![]()
E ismini duyurması için küçük takımlardan başlaması gerek![]()
Adanasporla 2.sezonumda Süper Lig in 28 haftasında Gaziantepspor maçıyla oyunda çok önemli bir sistem açığı olduğunu farkettim.
Save li oyunumuza başladıktan sonra gerekli taktikleri verip maça başlar başlamaz taktiği değiştirip 0-7-4 şeklinde oynatınca takımı maçın pozisyon olmadan dakikaların hızlıca geçtiği görüyoruz.bunu aşağıdaki şu video ile paylaşmak istedim.iyi oyunlar
http://www.youtube.com/watch?v=bIT8Ss8GLOo
Gercekten ilginc bi hata
Heheh kımın gelır aklına ole bı sısteme çekmek takımıçok ilginç müzikte iyi olmus
![]()
videonun sonuna keşke istatistikleri de ekleseymişsin. ne olursa olsun 80 dakikanın pozisyonsuz geçmesi hele hele bu taktikle kesinlikle imkansız derim ben...
Barca'nın posizyona girmeyen hali gibi oynuyorlar demekkiAl ver al ver şeklinde
![]()
Denedim, işe yaramıyor.
Sana denk gelmiş diye düşünüyorum. =)
bu hata 11.0.0 da var sonradan düzeltildi...
artık kaleci , mevkisi dışında bi yerde oynayamıyor..
Kariyerimde Kaiserslautern küme düşmesine ve kupayı alamamasına rağmen UEFA'ya katıldı.
![]()
Last edited by Sheriff : 15.Aralık.2010 at 06:47
Resimleri göremiyoruz ama kupada finale kaldıysa finalde kaybettiği takım lig sırasında avrupaya gidiyorsa zaten onun için Kaiserslautern'de UEFA gidebilir.
Hayır kupada finali benim yönettiğim 1860 München, Werder Bremen ile oynadı. Burda resimler görünmüyor ama başka bir sekme açarak linki kopyalayıp görebilirsiniz.
İnternette rastladımBundan daha ilginç bir olay görmedim daha FM ömrümde
![]()
2022'ye kadar transfer yok alacağımız yıldız oyuncuları satacağız![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
İki takımında acilen penaltı çalışması lazım
![]()
Platini'nin Brezilya Versiyonunu İftiharla Sunarım
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Son 15 dakikada 3 gol yedik ve az kalsın 4'ü 5'i de yiyorduk. Resmen deli oldum.
bedavaya yıldız sanaingiltere italya reserve takımları olması halimiz harap
Uploaded with ImageShack.us
Kariyerimden görüntü
![]()