1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: PA ve CA nedir?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    cok teşekkür ederim cok aydınlatıcı oldu klavyene sağlık
    faydalı olmama sevindim,iyi oyunlar...

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    İyi scoutlar da oyuncunun PA ve CA' sını net biçimde ifade eder. Örnek vermek gerekirse, 18 yaşında, özellikleri fena olmayan bir futbolcuya rastladın. İyi bir scouta bu oyuncuyu gözlemletirsen, CA ve PA' sını sana sunacaktır.
    oyunun scoutlarına ben hiç güvenmem,oyuna kalsa pa 148 olan artun diye bi adamı ca 178 olanın yerine alacakmışım,ayrıca 200 pa olan asistanım da oyun başında orta sahamın zayıf olduğunu ve adam önerdiğini söyledi,orta sahamın zayıf olduğu doğru da,yerine önerdiklerinin hiçbirini almadım ayrıca her sene alınan genç oyuncuların da kötü olduğunu biliyoruz. o yüzden...

FM GENİE SCOUT...(oyunda 6 scout um var ama göstermelik,genie kullandığım çakılmasın diye )

Quote Originally Posted by mehmetd View Post

oyunun scoutlarına ben hiç güvenmem,oyuna kalsa pa 148 olan artun diye bi adamı ca 178 olanın yerine alacakmışım,ayrıca 200 pa olan asistanım da oyun başında orta sahamın zayıf olduğunu ve adam önerdiğini söyledi,orta sahamın zayıf olduğu doğru da,yerine önerdiklerinin hiçbirini almadım ayrıca her sene alınan genç oyuncuların da kötü olduğunu biliyoruz. o yüzden...

FM GENİE SCOUT...(oyunda 6 scout um var ama göstermelik,genie kullandığım çakılmasın diye )
    Oda İyiymiş En Azından Maaş Veriyorsun Scoutlara

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Oda İyiymiş En Azından Maaş Veriyorsun Scoutlara
    güzel ,ama yetenek-potansiyel gözlemleri 15,işime yaramıyorlar gerçi ama yetenekli olanlara şans veriyoruz işte,garibanlar onlar da kazansın,gözümüz yok ,hem klüpte zengin,zenginden alıp fakire veriyoz işte

Yeri değil ama genie scout oyunda aksamaya yol açıyor mu? Bilgi verebilir misiniz rica etsem?

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    Yeri değil ama genie scout oyunda aksamaya yol açıyor mu? Bilgi verebilir misiniz rica etsem?
    oyunla alakası yok,oyundan çıkmadan da bakabilirsin aslında pencere modunda oynarsan; ama oyundan da atmasın diye ben çıkıp bakıyorum,oyunu değiştirmiyor sadece durumunu gösteriyor-değiştirmek için fmrte lazım.

oyunla alakası yok,oyundan çıkmadan da bakabilirsin aslında pencere modunda oynarsan; ama oyundan da atmasın diye ben çıkıp bakıyorum,oyunu değiştirmiyor sadece durumunu gösteriyor-değiştirmek için fmrte lazım.
    Teşekkürler

Mesaj Yetkileri