1 ile 30 arası toplam 201 sonuç

Konu: Saldırın Tatangalar ! | 3.Sezon |

Hybrid View

Ben kişisel birşey demedim sakaryasporu sevmem dedim. sizinde durumunuz bursanın durmu gibi olacak. gerçi bizimle karşılaşmanız zor gibi ama. 4. liglerde sürünüyorsunuz

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by orhuneses View Post
    Ben kişisel birşey demedim sakaryasporu sevmem dedim. sizinde durumunuz bursanın durmu gibi olacak. gerçi bizimle karşılaşmanız zor gibi ama. 4. liglerde sürünüyorsunuz

Bizde 3-4 sene önce oralardaydık renkdaşım. Futbol bu ne zaman ne olacağı belli olmaz. Ne oldum dememeli ne olucam demeliyiz. Bunun farkına varamayan ve taraftarı iyi olan camialar yönetimlerinin yüzünden alt liglerde sürünüyor. Bir Göztepe, bir Sakaryaspor, bir Kocaelispor, bir Zonguldakspor bunlara örnek...
    I'm back...

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Son maçta çok iyi olmuş Ali.Toparlandık artık diyebiliriz.
    Son 3 haftada alınan 9 puan süper oldu.İnşallah aynı performansı devam ettirebiliriz.
    Quote Originally Posted by oguz4141 View Post
    Playofflardan çıkarsın bank asyaya gibi daha iyi olabilir
    Play-Off'lardan önce hedefimiz şampiyonluk.İlk yarı gittiğimiz yere kadar gidip ikinci yarı 1-2 takviye ile şampiyonluğa oynayabileceğimize inanıyorum.
    Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ali yine başlamışsın senin takımla başarılar umarım lige çıkarsın Sakarya oraları haketmiyor.
    Teşekkür ederim abi..İnşallah döneceğiz buralardan..

orhuneses ' ede kişisel cevap vermiyorum.Gün sizin gününüz ya konuşun..

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Bizde 3-4 sene önce oralardaydık renkdaşım. Futbol bu ne zaman ne olacağı belli olmaz. Ne oldum dememeli ne olucam demeliyiz. Bunun farkına varamayan ve taraftarı iyi olan camialar yönetimlerinin yüzünden alt liglerde sürünüyor. Bir Göztepe, bir Sakaryaspor, bir Kocaelispor, bir Zonguldakspor bunlara örnek...
    Demispor Nerde Demirspor unutmayın şu Takımımı yav

Mesaj Yetkileri