Sayfa 219 / 480 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319 ... SonSon
6,541 ile 6,570 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Ben de neden savunmanın yerin dibine sokulduğunu anlamıyorum. Evet hücuma kıyasla sönük kalıyorlar ama bunun sebebi hücumun Türkiye standartlarının epey üzerinde isimlerden kurulmuş olması. Yoksa formsuz da olsa İbrahim Toraman Servetten, Egemenden, Ömer Erdoğandan daha kötü oyuncu değildir. Ersan zaten mevkiisinin altın çocuğu konumunda şu an. Türk milli takımının bel bağlayacağı bir isim. Cenk deseniz aynı şekilde. Henüz akıbetleri belli olmasa da Sivok-Ferrari ligin sayılı yabancı stoperleri. Rıdvan sakatlanmasa, yetenek itibariyle bugün Gökhan Gönüle milli takımda alternatif olacak oyuncuydu. İsmail savunmada aksasa da ofansif yetenekleri itibariyle genç yaşına rağmen a milli takım oyuncusu.

Orta sahadaki Ernst, Fernandes, Aurelio, Necip şeklindeki kaliteli defansif oyuncu rotasyonu başka kimsede yok.

Teorik olarak Beşiktaş defansı zayıf değil, aksine lig standartlarına göre güçlü bile denilebilir. Tabata, Nihat, Nobre, Zapo, Holosko'nun maç başına yaptığı onlarca top kaybından arınmış bir Beşiktaş'ın eskiye nazaran çok daha az açık verecektir diye umuyorum. Kaldı ki Almeida, Simao ve Quaresmayı kontrol etmekle Tabata-Holosko-Nobre'yi tutmak arasındaki bariz farktan dolayı artık öyle 4-5 kişiyle yüklenen rakipler göreceğimizi sanmıyorum.

Hedef bu saatten sonra ligi olabildiğince yukarıda bitirip alınabilecek en iyi avrupa vizesini almak. Bundan sonraısnı sakatlıkların (kasaplara hoşgörünün) azalması ve takım uyumu belirleyecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Helal olsun beşiktaşa iyi transfler yaptılar.Bakalaım neler olacak ligin 2.yarısında.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Gerçekten çok iyi transferler yaptı BJK. NTVSpor'dan izlediğimiz topçuları artık Türkiye'de izleyecez . Birde şu Tabata, Fink gibi isimleri yollayabilirseler 2.yarıda çok farklı bir BJK olacak bence.
    yolladılar zaten. Tabata, Fink, Zapo Bucaspor ' a kiralandı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fernandes,Simao,Almeida; üçüde tam bir kapalı kutu

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Güzel transferler;umarım uyum sağlarlar ve beklentilere cevap verirler...
    Last edited by vuque : 24.Aralık.2010 at 15:30 Reason: tartışma çıkabileceğine karar verdim ve mesaj içeriğini değiştirdim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Beşiktaş Şaşırma , Sabrımızı Taşırma !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

simao göbek yapmış kelekten

şaka bir yana iyi transfer. yararlı olacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şirketimiz Hugo Miguel Pereira de Almeida'nın transferi konusunda kulubü Werder Bremen ile 2.000.000.avro sözleşme fesih bedeli karşılığı anlaşmıştır. Almeida ile imzalanan 3,5 yıllık sözleşme şartlarına istinaden, futbolcuya 2010-2011 yarım sezonu için 1.650.000.avro, kalan 3 sezon için (2011-2012, 2012-2013 ve 2013-2014 sezonları) sezon başına 2.500.000.avro garanti ücret ödenecektir
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Yedi hedefler Hamit+Sezer deniyor ama çok lazım mı emin değilim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Hamit sağ beke , Sezer yedeğe iyi olur bence.

Beşiktaş, City'i elerse hiç şaşırmam şu dakikadan sonra.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Tabata gitti, Guti den başka elimizde AMC yok... Sezer gelirse güzel olur. Hamit de harika bir joker olur takıma...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamit bildiğimiz Hamit mi ?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Evet..............

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Hamit Altıntop.Girişimlerimiz olduğu söyleniyor.Alınabilirse müthiş olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Serdal Adalı , Hamit'in Türkiye'ye gelmeme düşüncesini değiştirdiği anda Beşiktaş'a transfer edileceğini söyledi , tek iş Hamit'in ikna olması Türkiyeye gelmeye.

Bu transferlerden sonra fikri değişebilir belki , Bayern'de de bazı sorunlar yaşıyordu bildiğim kadarıyla.

Hamit'te eğer olur da gelmek isterse , geride de çok sağlam bir hat oluşturmuş olacağız , zaten ileride Q7 ve çetesi işi halledecektir.
    Last edited by Ahmet Göktaş : 24.Aralık.2010 at 20:01

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    2010-2011 yarım sezonu için 1.650.000.avro, kalan 3 sezon için (2011-2012, 2012-2013 ve 2013-2014 sezonları) sezon başına 2.500.000.avro garanti ücret ödenecektir
    almeida gibi siradan bir oyuncuya cok para bu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Almeida'nın sıradan olduğunu nerde duydun ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    almeida gibi siradan bir oyuncuya cok para bu..
    neye dayanarak sıradan?

real madrid'in transfer listesine girmiş bir oyuncu için çok ağır bir iddaa.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bundesligada 10 golü gecememis bir oyuncudan bahsediyoruz sirf bremende oynadi diye dünya yildizi yapmayin adami real madridin lsitesine girdigini kim söylüyor bu arada? avrupada kendine isim yapmis bir oyuncu dogru fakat son yillardaki performansi o kadar da ic acici degil werderda zaten pizzaro geldikten sonra popülaritesi düstü.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

bundesligada 10 golü gecememis bir oyuncudan bahsediyoruz sirf bremende oynadi diye dünya yildizi yapmayin adami real madridin lsitesine girdigini kim söylüyor bu arada? avrupada kendine isim yapmis bir oyuncu dogru fakat son yillardaki performansi o kadar da ic acici degil werderda zaten pizzaro geldikten sonra popülaritesi düstü.
    Bu sezon Bundesliga'da ilk yarıda 9 gol atmadı mı? Önümüzde Milan Baros gibi bir örnek varken yaptığın yorum bence mantıklı değil.Ayrıca Almeida'ya süper star muamelesi yapan da yok.Ligimiz için kaliteli bir oyuncu,kaliteli bir transfer.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dünya yıldızı yaptığımız yok. Ayrıca haklısın kim söylüyor Madrid'in listesinde olduğunu? Ben şahsen ihtimal vermiyorum öyle bir şeye. Ancak bu Almeida'nın Avrupa'nın sayılı golcülerinden olduğu gerçeğini değiştirmez. Baros da gelene kadar 1 sezonda 10 golü geçmemişti. Adam GS'de 72 maç 48 gol gibi mükemmel bir performans yakaladı. Üstelik arkasında şu an Almeida'nın sahip olduğu gibi kaliteli bir oyuncu topluluğu yoktu bence.
    Demem o ki biz nasıl Almeida'yı İbrahimovic yapmıyorsak sen de Ali Lukunku yapmamalısın..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Werder Bremen formasıyla başarılı bir grafik sergileyen Almeida, bu sezon 21 resmi maçta 11 gol kaydetti. Portekiz Milli Takımı formasıyla Dünya Kupası'nda da boy gösteren oyuncu, takımının Kuzey Kore'yi 7-0 mağlup ettiği karşılaşmada 1 gole imza attı.

Kaynak: Ntvspor

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hamit te geLirse eğer yani bu takım aLınmadık kupa bırakmazsa yazık oLur.

Savunmanın güçsüz kaLdığı görüşüne katıLmıyorum. Bu hücum hattından sonra asLında artık onLara çok iş düşeceğini de sanmıyorum. FutboL oynayan herkes biLir. En iyi savunma hücumdur. Bizim bu sezon savunmadan bu kadar sıkıntı yaşamamızın asıL nedeni iLeride istedikLerimizi bir türLü yapamamızdır. Schuster de bunun farkındaydı ve iLeri hücum hattını mükemmeLe yakın bir kadro iLe oLuşturdu. Bu sezon iLeri çıkaLım derken kritik pas hataLarımızdan doLayı savunmada çok dengesiz yakaLandık. İLeride bir türLü organize oLamadığımız için savunmaya çok iş düştü. FutboLda kuraLdır, iLeride iyi oynarsan, topu tutarsan, rakibe dengesiz yükLenme yapmazsan zaten geride açık vermezsin. Şimdi top artık sadece Guti ve Quaresma da iken takım rahat hareket etmeyecek, Ernst, Fernandes,Simao,Q7,Guti gibi ayakLarın oLduğu bir takımda hücumda yanLış hareketLer yapacağımızı sanmıyorum artık ki ALmeida da Bobo ya göre ayağında daha iyi top sakLayabiLen, takım arkadaşLarını daha fazLa pozisyona sokabiLen bir forvet. En azından daha çok şut atacağız, rakip kaLeye daha fazLa gideceğiz ve daha az pas hatası yapacağımızdan savunmada bu kadar açık vermeyeceğiz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamit'in transferi bence de çok iyi olur.. Yerli ve kaliteli üstelik ihtiyaç mevkii. Bundan iyisi Şam'da kayısı yani..
    Savunma zaafları konusunda katılıyorum sana Hayrettin abi. Sete set hücumda zaten Beşiktaş bu zamana kadar pek sıkıntı yaşamamıştır. Ya ileri çıkışlarda kaybedilen toplar ya da bireysel hatalar. Onun dışında bütünsel olarak savunma sorunumuz olduğunu düşünmüyorum. Hücum hattının kalitesiyle birlikte rakip alanda daha çok kalacağız ve savunmaya daha az iş düşecek artık ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamit'i bizim yönetim 2 senedir almaya çalışıyor.Maaş olarak çok yükseklere de çıktık.Adam gelmek istemiyor Türkiye'ye.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Bildigim kadariyla Hamit engelli kardesinden dolayi gelmek istemiyor. Gelmesin de zaten, kiz kardesi icin en iyisi orasi, bu futboldan da onemli bir mesele. Kaldi ki Avrupa'da oynuyor ve memnum, gelip Turkiye'ye kaybolmasin, orada oynasin iste.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

almeida ligimiz şartlarında sırdan ı geçtim ekstra ekstra bi oyuncudur da real madridin transfer listesine girdiği nerden çıktı

Nesil
    2010
    Yer
    istanbul

Hamit Beşiktaş'a gelmez,gelirse Galatasaray'a gelir hem Galatasaray'lı olmasından hem de Adnan Polat'ın yeni stada yıldız oyuncu getirme isteğinden dolayı ama yıllık ücreti de 3.5-4 milyonlara kadar çıkar eğer ben burda 4 yıllık kontrat yapıyım futboluda burda bitiririm paramıda rahat rahat alıyım derse en yüksek teklifi biz yaparız yine,geçen sene 4.5 milyon vermiştik yıllık gelmek istmemeişti.Bu arada bi arkadaş Hamit sağ bekde oynar demiş ,hamiti sag bekte oynatmak futbola ihanettiir,hamit orta sahanın ortasında en verimli şekilde oynar ya da sağ açıkta gidip sağ beke koyarsan verim alamazsın hamitden.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Hamit te geLirse eğer yani bu takım aLınmadık kupa bırakmazsa yazık oLur.

Savunmanın güçsüz kaLdığı görüşüne katıLmıyorum. Bu hücum hattından sonra asLında artık onLara çok iş düşeceğini de sanmıyorum. FutboL oynayan herkes biLir. En iyi savunma hücumdur. Bizim bu sezon savunmadan bu kadar sıkıntı yaşamamızın asıL nedeni iLeride istedikLerimizi bir türLü yapamamızdır. Schuster de bunun farkındaydı ve iLeri hücum hattını mükemmeLe yakın bir kadro iLe oLuşturdu. Bu sezon iLeri çıkaLım derken kritik pas hataLarımızdan doLayı savunmada çok dengesiz yakaLandık. İLeride bir türLü organize oLamadığımız için savunmaya çok iş düştü. FutboLda kuraLdır, iLeride iyi oynarsan, topu tutarsan, rakibe dengesiz yükLenme yapmazsan zaten geride açık vermezsin. Şimdi top artık sadece Guti ve Quaresma da iken takım rahat hareket etmeyecek, Ernst, Fernandes,Simao,Q7,Guti gibi ayakLarın oLduğu bir takımda hücumda yanLış hareketLer yapacağımızı sanmıyorum artık ki ALmeida da Bobo ya göre ayağında daha iyi top sakLayabiLen, takım arkadaşLarını daha fazLa pozisyona sokabiLen bir forvet. En azından daha çok şut atacağız, rakip kaLeye daha fazLa gideceğiz ve daha az pas hatası yapacağımızdan savunmada bu kadar açık vermeyeceğiz.

"Fernandes gibi ayak" kısmına pek katılmıyorum. Çok iyi olsaydı zaten Valencia'dan bize gelmezdi. Schuster'in satın almadan önce kiralaması çok akıllıca oldu.

Mesaj Yetkileri