1 ile 30 arası toplam 215 sonuç

Konu: Adım Adım Dünyanın En İyisi Olmak (Galatasaray 11.2.1) 6. Sezon

Hybrid View

anlatım,sunum süper kariyer ilgi çekici hale geliyor takipçinim..

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by SER99 View Post
    zevkli bir kariyer olucağı kesin başarılar dilerim.. kolay gelsin.

Teşekkür ederim, bir sorun çıkmazsa uzun sürecek bir kariyer.

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Çok güzel bi anlatım ve iyi bi kariyer oluyor.Başarılar dilerim
    İyi dilekler için teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by JohnConner View Post
    anlatım,sunum süper kariyer ilgi çekici hale geliyor takipçinim..
    Teşekkürler, daha da ilgi ekici hale getirmeyi düşünüyorum.

Kolay rakipti üstelik evimizde oynadık. Cana'nın yokluğu defansta zaaflar verdirse de görüntü iyiydi.
    Maçın adamı 2 asistle Eren Derdiyok seçildi.

Defansif anlamda hoşuma gitmeyen bir maç top kapma yüzdesi düşük göründü gözüme. Maçın adamı 1 gol 1 asist ile Arda Turan.

AYRICA BU MAÇ NEYMAR'IN ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIĞI MAÇTI. BUNDAN SONRAKİ EKRAN GÖRÜNTÜLERİNDE GÖRECEKSİNİZ.

Maçın ilk 10 dakikası kabus gibiydi. 2-0 geriye düştük. Karşımda Barcelona var sandım bir an. Topuk pasları boşa kaçmalar vs. DMC'leri yasladım geriye, bekleri çıkarttım. Genişlik ve tempoyu en sona çektim. Galibiyet geldi. Çok zevkli bir maçtı. 1 asist 2 gol ile Neymar maçın adamı seçildi. Defansif zaaflar gözümden kaçmadı. Taktiksel olduğunu düşünmüyorum. Cana'nın olduğu maçlarda bu kadar zorluk yaşamıyoruz.

YENİLGİ SOĞUK DUŞ ETKİSİ YAPTI.
    LİZBON DEPLASMANINDAN EN AZ 1 PUAN İSTEDİĞİNİ SÖYLEYEN ÖZTÜRK, YENİLGİYLE BİRLİKTE KÜPLERE BİNDİ. BARIŞ VE MUSA'NIN MAÇ İÇERİSİNDEKİ HATALARI RAKİBİN POZİSYON BULMASINA VE GOLLER ATMASINA SEBEP OLDU.
    MAÇTAN SONRA MUSA İLE KONUŞTUĞUNU BELİRTEN ÖZTÜRK, ONA "DAHA ÇOK GENÇSİN İŞİNİ YAP, BU TAKIMDA RİSK ALACAK OYUNCU SEN DEĞİLSİN" DEDİĞİNİ, BARIŞA İSE İSTEKSİZ OYUNUNDAN DOLAYI KIZDIĞINI BELİRTTİ.

(Kaf-Sin)

Kabus gibiydi 2. yarı toparlandık ama nafile. Mudingayi kart cezası nedeniyle bu maçta oynayamadı, Cana da zaten sakattı. DMC mevkimiz yenilmemize sebep oldu diyebilirim. Nazar boncuğumuz olsun diyorum.
    Maçın adamı 2 asistle Simon Vukcevic.

Zevkli bir maç olmasına rağmen oynanan futbol beni sinirlendirdi. Ama inatla taktiksel değişikliğe gitmeyeceğim. Maçın adamı Arda Turan !

CANA'nın dönüş maçıydı Mudingayi ile ne kadar iyi ikili oluşturduklarını bu maçta da gördüm. %80'lere varan top çalma oranı, aynı orandaki pas yüzdesi takımın en önemli mevkisinin DMC mevkisi olduğunu gösterdi bizlere. Maçın adamı mükemmel oyunuyla Hazard seçildi. 1 gol 1 asist 4 öldürücü pas ve 6 koşu yaparak bu ünvanı haketti.

2 ufak süreli sakatlık yaşadık. Sakatların boşluğunu Aydın ve Barış dolduracak.

TAKIM DEĞERLENDİRMESİ:

Bir kaç maç tökezlese de takımın durumunda şu an memnunum tek yenilgimiz Lizbon ekibine karşı alındı.

Neymar takıma adapte olmaya başladı.

Takım içerisindeki gol ve asist krallığında Hazard hâlâ lider !!

Bu arada gözlemcimiz Noriega'nın bize 3,5 yıldız vererek önerdiği gurbetçi oyuncu ENSAR BAYKAN ile anlaşma imzaladık. Kendisini AMR mevkine monte etmeyi düşünüyorum.

1.7 M £ değerinde bir paraya transfer edildi.

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Her genç brezilyalıda kazmalık sorunu var demek ki. Balance'dan kaynaklanıyor sanırım. Dentinho da öyle.
    Evet Balance nedeniyle dengesiz hareketler yapıyor. =) Ceza sahası içerisindeki müdahelelerde ayakta kalamıyor vurduğu ya dışarı gidiyor ya da çok cılız oluyor. Fakat ceza sahası içerisinde girmekteki becerisini göz ardı edemem. İçeri çok iyi giriyor. Boş alanlara iyi kaçıyor.

Şu an toparladı bu şekilde devam edecek gibi..

TSL OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

GOL,ASİST VE RATİNG KRALINI BİZİM TAKIMIMIZIN ÇIKARACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. DAHA ÖNÜMÜZDE 26 LİG MAÇI VAR.

Mesaj Yetkileri