1 ile 30 arası toplam 215 sonuç

Konu: Adım Adım Dünyanın En İyisi Olmak (Galatasaray 11.2.1) 6. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

Transferler mükemmel. ligdede uefadada çok iyi gidiyorsun Sporting maçı kötü olmuş ama büyük bir sorun değil tebrik ederim. Bende bir Galatasaray'lıyım ve kariyerini takip edicem

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    Musa Çağıran sıkı bir idman programıyla çok çabuk gelişme gösteren bir isim. Cana' nın uzun süreli sakatlığında çok faydası dokundu. Ömer Toprak için ciddi bonservisler gözden çıkarmama rağmen kontrat sayfasında menajeri ' Oyuncum size gelmek istemiyor ' deyince olay tamamen bitiveriyor. Ritchie de Laet ve Dedryck Boyata' dan önemli bir verim aldım, memnun kaldım, tavsiye ederim.
    Başarılar
    De Laet'i kiralama yoluna gitmiştim. Maaş bütçesi izin vermedi buna. Ömer Toprak ile sene başında kontrat imzalamadan görüşmelere başlarsan takıma gelmeyi kabul ediyor. Dalgınlığıma geldi unuttum. 7.75 M £'ı kabul ediyorlar.

Quote Originally Posted by oguz4141 View Post
    Transferler mükemmel. ligdede uefadada çok iyi gidiyorsun Sporting maçı kötü olmuş ama büyük bir sorun değil tebrik ederim. Bende bir Galatasaray'lıyım ve kariyerini takip edicem
    Teşekkür ederim, transferler iyi evet. Yeni taktiğimize daha iyi uyum sağladı yeniler. Mesajlarını bekliyorum.

4 Maçın Analizi :

Güzel futbol ama gol yok kesin gol pozisyonu yok, rakibe de pozisyon yok. Takım Nirvana'ya ulaştı ne kendisi gol atıyor ne attırıyor. =)

Espri bir yana takım oyunundan çok memnunum bir de fırsatları gole çevirebilsek..

OYUNCU DEĞERLENDİRMELERİ

Mesaj Yetkileri