Sayfa 221 / 480 İlkİlk ... 121171211219220221222223231271321 ... SonSon
6,601 ile 6,630 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Transfer haberLeri böLümündeyiz. Transfer iLe iLgiLi konuşacaksanız yorum yazın, yoksa başka aLana sakLayın tartışmanızı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Transferlerin dogrulugu elbette tartisilmaz, sadece taraftarin psikolojisini anormal buluyorum o kadar.

Ernst Aurelio Ferrari Guti Nobre Nihat Simao Uzulmez, bunlarin hepsi 30 yas ustu ve yakinda degismesi gerekecek. Gerci gencler hazir tabii, o ayri konu.
    Bugün premier lig lideri Manchester'da devre arası gelmeden

Scholes (37) -Sakatlanana kadar 16 maç
    Ferdinand (32) -14 maç
    Van der sar (40) -20 maç
    Giggs (37) -13 maç forma giyebiliyor.

Ki o isimlerden sadece Guti, Ernst, İbrahim ve muhtemelen Simao kilit oyuncu konumundalar. Onlara da elden geldiğince Necip, İsmail, Muhammed, Onur gibi isimler yetiştirilmeye çalışılıyor dediğin gibi.

Bir şekilde çoğu oyuncunun yerini doldurabiliriz, yeni oyuncular da transfer edilebilir, Aurelio, Ernst gibi isimlerin yerini Necip, Fernandes gibi isimler 2 sene içinde fazlasıyla kapatabilirler potansiyel olarak ama Guti'nin yerini nasıl, kimle doldururuz bilemiyorum. Xavi Gutinin yaşına geldiğinde bile gelmez Türkiyeye çünkü

En temizi Muhammedi yanına çırak vermek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by indie View Post
    Bugün premier lig lideri Manchester'da devre arası gelmeden

Scholes (37) -Sakatlanana kadar 16 maç
    Ferdinand (32) -14 maç
    Van der sar (40) -20 maç
    Giggs (37) -13 maç forma giyebiliyor.

Ki o isimlerden sadece Guti, Ernst, İbrahim ve muhtemelen Simao kilit oyuncu konumundalar. Onlara da elden geldiğince Necip, İsmail, Muhammed, Onur gibi isimler yetiştirilmeye çalışılıyor dediğin gibi.

Bir şekilde çoğu oyuncunun yerini doldurabiliriz, yeni oyuncular da transfer edilebilir, Aurelio, Ernst gibi isimlerin yerini Necip, Fernandes gibi isimler 2 sene içinde fazlasıyla kapatabilirler potansiyel olarak ama Guti'nin yerini nasıl, kimle doldururuz bilemiyorum. Xavi Gutinin yaşına geldiğinde bile gelmez Türkiyeye çünkü

En temizi Muhammedi yanına çırak vermek.
    O isimlerin yaptığı antremanla , kendilerine bakma tarzlarıyla burdaki oyuncularınki aynı değil yalnız bunu da gözönüne almak lazım .

Ayrıca mesela Kleberson gelmişti sezon öncesi kampına Manchester United'da yapmıştı yanlış hatırlamıyosam ilk yarıya kadar sakatlanmayan nadir oyunculardandı fakat daha sonra düşüş , sakatlıklar başladı...

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Beşiktaş'ın oyuncuları ya genç ya da yaşlı. Normalde oyuncuların çoğu 24-29 yaş arasında seçilirken Beşiktaş'ın durumu:

Gençler: (18-24)

(Necip Uysal), Ali Kuçik, Ersan Gülüm, Cenk Gönen, İsmail Köybaşı, Onur Bayramoğlu, Rıdvan Şimşek, Manuel Fernandes(8 kişi)

Orta Yaşlı: (24-29)

(Bobo),Filip Holosko, Quaresma, Hugo Almeida,Roberto Hilbert, İ.Toraman, (6 kişi)

+Sivok

Yaşlı: (29-37)

Nihat Kahveci, Nobre, Simao, Fabian Ernst, Mehmet Aurelio, Matteo Ferrari, Guti, İ. Üzülmez(8 kişi)

Bu yüzden yaşlı oyuncular gitse bile takımın iskeleti olabilecek kaliteli genç oyuncular var.
    Seneye ideal kadroyu 1000 Beşiktaşlıya (ve takip eden futbolseverlere) sorsanız bu oyuncuların isimleri ön plana çıkacaktır. 13 oyuncunun yaş ortalaması 23. Seneye 24 olacak herhalde.Rıdvan haricinde gençlerin hiçbirinde tecrübe sıkıntısı olmayacak. Tamamı milli takım rotasyonunda. Rıdvan'ın da şu anda çoktan oraya (ve milli takım rotasyonuna) yerleşememiş olmasının sebebi de takdir edersiniz ki ayağının kırılması oldu.

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    O isimlerin yaptığı antremanla , kendilerine bakma tarzlarıyla burdaki oyuncularınki aynı değil yalnız bunu da gözönüne almak lazım .

Ayrıca mesela Kleberson gelmişti sezon öncesi kampına Manchester United'da yapmıştı yanlış hatırlamıyosam ilk yarıya kadar sakatlanmayan nadir oyunculardandı fakat daha sonra düşüş , sakatlıklar başladı...
    Doğru bir nokta ancak iç rahatlatıcı bir konu Ernst, İbrahim, Guti ve Simao çok profesyonel oyuncular (özellikle Simao'yu bu konuda Athleticolular öve öve bitiremezler) ve Kleberson, Ailton, Lincoln, Marcelinho gibi Brezilyalı vurdumduymaz, rahatına bakan futbolcu profiline çok uzak isimler.

Ha ilerleyen yaş itibariyle sakatlık olmaz mı? El mahkum olur. Ancak bu sakatlıklar kendilerini salmaları sebebiyle olmayacaktır kişisel fikrim. Zaten gözümüz çok aç değil, 2 sezon daha ne kadar faydalanabilirsek kardır.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Yaşlı: (29-37)

Nihat Kahveci, Nobre, Simao, Fabian Ernst, Mehmet Aurelio, Matteo Ferrari, Guti, İ. Üzülmez(8 kişi)

Bu yüzden yaşlı oyuncular gitse bile takımın iskeleti olabilecek kaliteli genç oyuncular var.

Anlamadığım nokta, bunların içinden kilit dediklerimiz, Ernst Guti İbo Simao değil mi? Simao ile Guti nin yerine tabi ki adam koyamayız ama bugüne kadar bunlar mı vardı ki de, bundan sonra sıkıntı çekelim... Simao ayarında kaç tane oyuncusu oldu Beşiktaş ın... Yaşlı kilit oyuncu dediğimiz adamlar en az 2 sene oynar... Bunda herkes hem fikirdir sanırım. Bırakalım da o adamlar oynarken keyfini sürelim.

Ne kadar önemliymiş arkadaş bu seneki lig şampiyonluğu. Hatırlatırım arkadaşlar şimdiye kadar her sene lig şampiyonu olarak gelmedik buraya. Toplamdaki şampiyonlukların dörtte biri bizim. Benim için önemli olan avrupa başarısıdır. Varsın bu yıl şampiyon olamayalım.

Bende geçen sezon sonu isyanlarda olan taraftarlardandım. Ama bizim Demirören i eleştirdiğimiz temel nokta yapılan saçma sapan transferler değil miydi? Yıllar sonra adam düzgün birini bulmuş, transferleri ona bırakmış. Sezon başından beri gelen adamların Fatih Tekke hariç hiçbirinde sonuç hüsran olmamış... Kim ne derse desin takım iyi yolda. En azından umut veriyor. Necip-İsmail-Cenk-Ersan-Ali Küçik bolca forma şansı buluyor. Ali hariç hepsi takımda direk oynatıldığında kimse bu oynatılır mı diye düşünmüyor. Zaten Ali de mecburiyetten oynatıldı.

Takım bi anda bol alternatif bir hale geldi... Hem de cuzi maliyetlerle... Elimizdeki oyuncu listesinin kabarık olduğu doğrudur ama beğenmeyen arkadaşlara soruyorum, ne yapmak gerekirdi? Maliyeti yüksek olan Nobre, Tabata, Delgado, Zapo tarzı oyunculara mahkum mu devam etseydik? Kim garanti verebilirdi, rakiplerimiz gibi Uefa grublarına kalmadan elenmeyeceğimize... 10 milyon euro dan bahsediyoruz...

İlk yarıdaki başarısızlığın sebeplerini herkes biliyor. Anormal sakatlıklar. Guti-Q7 nin yanyana oynadığı 3-5 maç hatırlıyorum, kaldı ki takım iyi gidiyordu o dönemlerde... Ayrıca gitmesede yapılanmanın ilk senesinden birşey beklemek de yanlış olurdu...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aslında Delinho'yu da genç oyuncuların yanına koymak lazım. Şaka bir yana şu takımda yerini doldurması zor bir tek Ernst'i görüyorum. Guti kadar teknik ve zeki olmasa da daha hareketli ve genç bir oyun kurucu bulabiliriz(Muhammed hazır olmazsa), içe kateten kanat oyuncusu bulmak da çok da zor değil, Simao 3 sene oynasın, yerine biri bulunur. Üzülmez'in yerinde zaten İsmail var. Nihat, Nobre, Aurelio, Ferrari'yi zaten saymıyorum.
    Ama Ernst kalitesinde bir adam bulmak çok zor. Necip ve Manuel Fernandes biraz daha farklı tarzda oyuncular, Aurelio zaten yaşlı. Ernst gibi 1. sınıf savunma yapan, geriden oyun kurabilen, uzaktan şutlarla kaleyi zorlayan, gerektiğinde top sürerek takımı atağa kaldırabilen, her maçta oynayan ve yorulmayan bir oyuncu bulmak çok zor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Aslında Delinho'yu da genç oyuncuların yanına koymak lazım. Şaka bir yana şu takımda yerini doldurması zor bir tek Ernst'i görüyorum. Guti kadar teknik ve zeki olmasa da daha hareketli ve genç bir oyun kurucu bulabiliriz(Muhammed hazır olmazsa), içe kateten kanat oyuncusu bulmak da çok da zor değil, Simao 3 sene oynasın, yerine biri bulunur. Üzülmez'in yerinde zaten İsmail var. Nihat, Nobre, Aurelio, Ferrari'yi zaten saymıyorum.
    Ama Ernst kalitesinde bir adam bulmak çok zor. Necip ve Manuel Fernandes biraz daha farklı tarzda oyuncular, Aurelio zaten yaşlı. Ernst gibi 1. sınıf savunma yapan, geriden oyun kurabilen, uzaktan şutlarla kaleyi zorlayan, gerektiğinde top sürerek takımı atağa kaldırabilen, her maçta oynayan ve yorulmayan bir oyuncu bulmak çok zor.
    Benim biLdiğim bir Essien var, bir FLetcher var, başkada yok herhaLde.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Simao 31 numaralı formayı giyecekmiş, bayağı bir espri yapılır herhalde bu konuda.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Simao 31 numaralı formayı giyecekmiş, bayağı bir espri yapılır herhalde bu konuda.
    Malum burası TÜRKİYE

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Benim biLdiğim bir Essien var, bir FLetcher var, başkada yok herhaLde.
    Tom Huddlestone da benden o zaman. Dünyanın sayılı ön liberolarından olma yolunda hızla ilerliyor bana göre. İşte bu yüzden alabiliriz kendisini

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Çıkarsın Nobre 11'i versin Simao'ya çok mu zor. Bak Rıdvan efendi gibi vermişti 7 numarayı Quaresma'ya ne kaybetti, hiçbirşey bence kazancı bile oldu.

Ha ille 31 giyecem diyorsa Simao ona da birşey diyemeyiz tabi

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Eğer Öyleyse Bu Nobre Efendi İyice Fazla Olmaya Başladı

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öyle demeyin abi takımın en değerli?! oyuncularından biri , naz yapmak hakkıdır !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Almeida'da plaka yapmış 34 numara giyecekmiş.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Çıkarsın Nobre 11'i versin Simao'ya çok mu zor. Bak Rıdvan efendi gibi vermişti 7 numarayı Quaresma'ya ne kaybetti, hiçbirşey bence kazancı bile oldu.

Ha ille 31 giyecem diyorsa Simao ona da birşey diyemeyiz tabi
    Nobre bu sezon 11 numarayi giydigi için TFF'nin kurallarina göre olmuyormus. Ridvan 7 numarayi daha giymemisti ve o yüzden verebildi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Tom Huddlestone da benden o zaman. Dünyanın sayılı ön liberolarından olma yolunda hızla ilerliyor bana göre. İşte bu yüzden alabiliriz kendisini
    Bir de Barça'da genç bir çocuk var, onu alabiliriz ön libero olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Nobre bu sezon 11 numarayi giydigi için TFF'nin kurallarina göre olmuyormus. Ridvan 7 numarayi daha giymemisti ve o yüzden verebildi.
    Bu kuraldan dolayı sezon başında Delgado 10 numara ile sahaya çıktığı için takımdan ayrılmış olmasına rağmen 10 numarayı kimse alamıyor.Bu kuralın mantığı nedir anlayabilmiş değilim.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen. Üstelik futbolcunun kulüple ilişiği kalmamasına rağmen bu kuralın geçerli olması çok saçma bence.
    @ozaniel şaka yaptığımı anlamışsındır umarım kardeşim

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

SEZER TRANSFERİNDE SON DURUM

Devre arasında yaptığı transferler ile dünya basınının bir anda gündemine oturan Beşiktaş, gözünü yerli transferlere dikti.
    HABER1903'ün edindiği bilgiye göre Eskişehirspor yönetiminin Sezer Öztürk için 3.4 milyon Euro transfer ücreti istediği, Beşiktaş kulübünün yapılan teklifi çok bulmasından sonra Eskişehirspor'a Fatih Tekke'yi önerdiği ancak Bülent Uygun'un Fatih Tekke transferine sıcak bakmadığı öğrenildi.
    Daha sonra yapılan görüşmelerde 3.4 milyon Euro olan transfer fiyatının 2.2 milyon Euro'ya çekildiği, iki kulüp yöneticilerinin önümüzdeki günlerde bir araya gelerek transfere nokta koymak istedikleri gelen haberler arasında.

- HABER1903 -

Şu büyüklerin yerli futbolculara saçtığı paralar nedir böyle ya... Yine de bu paraya gelirse, bu riske değer diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

2.2 bile cok bence, hic gerek yok....

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kasimpasa ciddi ciddi 3.5 milyonmu istedi Bjk'den gerci adamlar hakli Bjk baskani Yildirim Deniroren olunca ister istemez 1-2 atiyorlar fiyatin ustune.

Sezon sonu sozlesmesi bitiyor galiba, Kasimpasa yoneticileri ocak ayinin son haftasinda yuksek fiyattan vazgecer bari biseyler kazanalim derler

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Transferleri Y.Demiroren degil de S.Adali yaptigina gore bedavaya vermeye razi olmalilar, yoksa bir anda borclu cikarlar Besiktas'a.......

Necip "ben oldum" demez, yedeklikte küsmez, sıkı çalışırsa sıkıntı yaşamayız o bölgede. Karakter ve potansiyel olarak sıkıntısı yok zaten. Şutları ve rakibe müdahaleleri üzerinde çalışması lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sözleşmesini fesh etmiş Mehmet Çakır'da bu takımda yedek olabilir bence. Bonservisi de yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Hem M.Cakir hem M.Duruer iyi bir yedek olur, hatta Turgut Dogan'i da cok isterim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Aynen. Üstelik futbolcunun kulüple ilişiği kalmamasına rağmen bu kuralın geçerli olması çok saçma bence.
    @ozaniel şaka yaptığımı anlamışsındır umarım kardeşim
    Biliyorum ben de dalgasındayım zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

2.2 bile cok bence, hic gerek yok....

Hiç gerek yoksa bıraksın Beşiktaş yönetimi. 15 gündür Sezer'in peşindeler. Demek ki gerekli ki bu kadardır Sezer'in peşindeler...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Cok merakli oldugumuzdan degil, kulubede otursun diye aliriz zaten alirsak. Anadolu kuluplerinden neden nefret ettigimi tekrar gosteriyor bu tutumlar. Tello'yu vs alirken 5 kurus para odeme, ama vasat bir yerli icin 4-5 milyon euro'lar iste, inanilir gibi degil. Buyuk kulupler de akillandi artik, artik kolay kolay Anadolu'dan topcu alacaklarini zannetmem, almasinlar da zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Cok merakli oldugumuzdan degil, kulubede otursun diye aliriz zaten alirsak. Anadolu kuluplerinden neden nefret ettigimi tekrar gosteriyor bu tutumlar. Tello'yu vs alirken 5 kurus para odeme, ama vasat bir yerli icin 4-5 milyon euro'lar iste, inanilir gibi degil. Buyuk kulupler de akillandi artik, artik kolay kolay Anadolu'dan topcu alacaklarini zannetmem, almasinlar da zaten.

Sen nefret etmeye, hor görmeye devam et. O beğenmediğin Anadolu Kulüpleri tuttuğun takımın kaçta kaçı bütçeler ile neler yapıyor. Ama senin gibi bazılarının sanki Barcelona, Real Madrid taraftarıymış gibi davranması çıldırtıyor adamı. Sana bir soru. Manchester City elindeki yabancı sayısı sebebiyle Balotelli'yi göndermek zorunda diyelim. Hemde başkanları illa alın bunu hatta biz yıllık alacağının bir kısmını bile vereceğiz diyor. Sen ne yaparsın? Tello'da aynı bu durumdadır. Tabata'yı almışsınız 8 milyon €ya çok parasını ödemişsiniz sanki. Neyse daha çok şey yazılırda gerek yok boşuboşuna burayı meşgul etmeye, sen nefret etmeye devam et.
    I'm back...

Mesaj Yetkileri