gençlerbirliğini deplasmanda 4-0 yeniyoruz, bolca da kart görüyoruzAllah'tan son hafta son sıradaki göztepe ile karşılaşacağız, sürpriz yaşamazsak şampiyonuz!
toplu sonuçlar;
![]()
gençlerbirliğini deplasmanda 4-0 yeniyoruz, bolca da kart görüyoruzAllah'tan son hafta son sıradaki göztepe ile karşılaşacağız, sürpriz yaşamazsak şampiyonuz!
toplu sonuçlar;
![]()
hasan kabze de 5 hafta sakatlandı antremanda![]()
hiç inanasım yok ama şampiyon olduk!oynadığım oyunlarda böyle zor, böyle çekişmeli bir lig yaşamamıştım. gs'nin beraberlik çokluğu bana yaradı ve bizi şampiyon yaptı! son maç en zor maçım oldu, küme düşen göztepe bize kök söktürdü ama 2-1 kazanmasını bildik!
toplu sonuçlar;
ve puan durumu;
![]()
tebrikler şampiyonluk için![]()
teşekkür ederim oğuz, beklenmeyen bir zaferdi bu
bu arada gökhan zan 30 yaşında futbolu bırakmıştı, gözlemci olmuş
![]()
baktı kimse oynatmıo 30 yaşında bıraktı demek futbolu![]()
tebrikler.çok zevkli bi lig olmuş.
yönetim 28 milyon tl bir bütçe ayırdı. maaş bütçesinde kullanarak güçlü yıldız oyuncular almak hedefimiz.
![]()
tam bir komedi, Aziz yıldırım Bursa başkanı oldu
![]()
harika transferlar yaptık, gümbür gümbür geliyoruz!![]()
Transfer sezonunun bitmesine daha olmasına rağmen artık transferi kapattım, harika ötesi transferler yaptık.bir kaç genç oyuncu haricinde genelde bedavaya aldık, transfer bütçesini maaş bütçesinde kullandık.
En önemli trasferlerimiz;
Jem Karacan
Mahir Sağlık
Martin Caceres
Fredrik Stenman
Yasin Pehlivan
Veeee asıl yıldızlar!
Man. Utd. den aldığımız sağ bek Rafael!
İtalyan yıldız forvet ve sol kanat Alessandro Diamanti!
Grasshoppers'dan aldığımız 18 yaşındaki harika Türk forvet Anili Endoğan!
Getafe'den aldığımız İbrahim Kaş!
Bayern'den aldığımız Türk Mehmet Ekici!
VEEEEE REGENLERİN REGENİ, EKSİKSİZ KUSURSUZ 5 YILDIZLIK FORVET WILLIAM!!!!
ve bunun dışında eksik mevkilere kaliteli isimler ve kaliteli Türk regenler alındı. Transfer sezonu bitince genel olarak eklenecektir.
en iyilerini tanıtsan sadece olmazmı
2013-2014 sezonu, profillerde değişme olur ya da gelişme, aynı zamanda bunlar en iyi transferlerim zaten.
tamam o zaman iyi olmuş bu transferler diyelim ama bu kadar para normal şampiyonlar liginde iyi bir yerlere gel o zaman transfer parası nası artıyor gör bak ben de denizlide 1 kez şampiyonlar ligini kazandım kulübün verdiği transfer bütçesi yaklaşık 50 m tl
gelirim tamam![]()
Tebrik ederim seni. Transferler harika hele o forvete aldığın regen yokmu içim gitti yav![]()
o forveti görünce anselmo ramonu sepetledim zaten kontejyandan dolayısağolasın geliyoruz gümbür gümbür!
transfer sezonu bitiyor, birazdan genel ss ekleyeceğim.
Transfer sezonu sona erdi, çok kaliteli isimleri ve kaliteli regenleri kadromuza kattık. son gün kazımla da anlaştık ve kanat mevkimiz de güçlendi. genel olarak gelen ve giden oyuncular;
Ligde beni zorlayacak ekiplerin başında Galatasaray ve arkasından Fenerbahçe geliyor, zira çok harika transferler yaptılar. Kısaca onların kadrolarına da bakalım;
Galatasaray
Fenerbahçe
Bunlara karşın BJK son derece zayıf oyunculardan kurulu kaldı, zaten geçen sezon da quaresmayı sattılar romaya;
![]()
Süper Kupa'yı BJK'nın elinden pek zorlanmadan aldık. Zaten BJK kadrosu zayıf kaldı hücumda, bu da etkiliydi;
![]()
Hazırlık döneminde ilk başlarda büyük takımlarla oynamaya özen gösterdim, zira Şampiyonlar Ligi deneyimimiz yok ve büyük takımlara karşı nasıl oynayacağımız konusunda deneyim sağlamam gerekiyordu, son 2 maçı hafif maçlara ayırdım, ligde de ilk maçlarda çok rahattık;
Bunun yanında Şampiyonlar Liginde gurubumuz belli oldu, çekilebilecek en bahtsız kurrayı çektik
Sanırım bir sürpriz yapamazsak Real Madrid, Juventus ve Rubin maçlarında, 3. veya 4. bitireceğiz bu gurubu![]()
Transferler ve sonuçlar mükemmel. Hep böyle gitmen dileğiyle.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bu gruptan çıkarsın çünkü kadron çok iyi
çok teşekkür ederim, ligde bir sıkıntı yaşamayacağız gibi, zira zorlu maçları kolay atlattık
valla urfalım zor gibi görünüyor guruptan çıkmak, biraz önce madrid juveye 5 çekti
Galatasaray'ı deplasmanda çok zorlandığımız maçta 3-2 yenmeyi başarabildik.
Rubin'le evimizde ilk Şampiyonlar Ligi maçımızda 1-1 berabera kaldık, maçı 10 kişi tamamladık. çok zorlandık;
![]()
Sivası da zorlanmadan net bir skorla geçiyoruz;
![]()
Güveniyorum kardeş sana Kazanı yenseydin daha iyi olurdu
transferler çok iyi şl de gruptan çıkarsın bu kadroyla..
yok arkadaşlar çok zor çıkarız bu guruptan, uefaya kalırsak iyi, juventus ve madrid harika ötesi kadroya sahipler.
juventus deplasmanında çok zorlandık, 2. yarı 10 kişi oynadık, goller de kaçırdık ancak buffonu geçemedik.1-0 mağup olduk.
![]()
Juve maçından sonra yedeklerle çıktığımız gençler maçını zor da olsa 1-0 kazanıyoruz.
![]()
8 hafta sonundaki ligde konumumuz;
![]()