Sayfa 226 / 480 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326 ... SonSon
6,751 ile 6,780 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mertcan Demirer ilkokul arkadasimdi, gecen gun facebook'ta Q7'yle idman fotograflarini gormustum simdi de kampa cagrilmis, vay anasini be

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Schuster futbolcular ile iç içe ve disardan konusmak kolay. Batuhan'in gitmesine'de cogumuz tepki göstermisti ve sonra nasil biri oldugunu gördük. Belki yavas yavas takima monte eder her haberede inanmamak lazim.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Zapo Sparta Prag ile anlaştı. Ntvspor altyazı
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zapo yuvadan uçtu. Varan 1 diyelim o zaman .. Kendisi için de hayırlısı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hayırlı olsun.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

4,5`a aL, bedavaya sat. SağoL Sinan Engin Baba.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Muhammed gelişmeye devam ediyor. Bu sene olmazsa seneye bu takımda bence oynayabilecek seviyeye gelir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

BOBO YOLCU MU?
    Teknik direktör Bernd Schuster'in, ilk yarıdaki tavırları yüzünden kırgın olduğu Bobo'ya Dubai ve Katar kulüplerinden teklifler geldiği öğrenildi.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı yıldızın serbest kalmaması için çalışmalarda bulunan Beşiktaş yönetiminin ilk yapılan teklifleri değerlendirmek için Dubai ve Katar kulüplerinin temsilcilerini İstanbul'a davet ettiği belirtiliyor.

Beşiktaş yönetiminin, Brezilyalı futbolcuya yapılacak ciddi teklifleri kabul edip, gitmesine onay vereceği öğrenildi.

Teknik direktör Bernd Schuster'in kadrosunda görmek istemediği isimlerden biri olan Zapatocny, Sparta Prag'la 3. 5 yıllık sözleşme imzalarken, Michael Fink'in de menajerini Antalya'ya çağırdığı ve kendisine yapılan teklifleri değerlendireceği bildirildi.

Antalya kampında hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ın son antrenmanında yeni transferlerden Hugo Almeida attığı gollerle dikkat çekerken, Quaresma'nın istekli tavırları Bernd Schuster'i sevindirdi.

Bu arada Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster'in sağlık ekibiyle bir toplantı yapıp, MR veya başka tetkiklerinde herhangi bir sakatlığı olmamasına rağmen antrenmanlara çıkmayan futbolcuların kendisine bildirilmesini istediği öğrenildi.
    - LİGTV -

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Türk olma durumu varsa Gs veya biz alalım

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Zapo bilmecesi
    Beşiktaş Sparta Prag ile sözleşme imzalayan Tomas Zapotocny konusunda önemli bir açıklama yaptı. Siyah-Beyazlı kulüp Çek kulübünden kendilerine transfer konusunda şu ana kadar resmi bir teklifin gelmediğini bildirdi.

Beşiktaş'ın borsaya yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

05.01.2010 tarihi itibariyle bazı medya organlarında profesyonel futbolcumuz Tomas Zapotocny'nin Sparta Prag Kulübü ile sözleşme imzaladığına dair haberler yer almaktadır. Futbolcumuz tatil sebebiyle yurtdışında olup, kendisinden ya da Sparta Prag Kulübünden, transferi ile ilgili henüz Şirketimize ulaşmış herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bobo gidiyorsa, kendisine kapımız açık

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    05.01.2010 tarihi itibariyle bazı medya organlarında profesyonel futbolcumuz Tomas Zapotocny'nin Sparta Prag Kulübü ile sözleşme imzaladığına dair haberler yer almaktadır. Futbolcumuz tatil sebebiyle yurtdışında olup, kendisinden ya da Sparta Prag Kulübünden, transferi ile ilgili henüz Şirketimize ulaşmış herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.
    büyük ihtimal besiktasin zapoya borcu vardi oda gitti spartaya imza atti.. hayirli olsun..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

@Kaan(Revolution) : Bobo'yu almaz Galatasaray yönetimi.Ha tabi para ödemeyeceklerse alırlar kesinlikle.Yönetimin transfer politikası böyle çünkü nerde beleş orda onlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    @Kaan(Revolution) : Bobo'yu almaz Galatasaray yönetimi.Ha tabi para ödemeyeceklerse alırlar kesinlikle.Yönetimin transfer politikası böyle çünkü nerde beleş orda onlar.
    Aynen abi haklısın. Fatih Tekke geliyor diyorlar hem de beleş, ne kadar şaşırtıcı değil mi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

beleş ise normal bir transfer daha olur.Artık alıştık biz bunlara...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

beleş ise normal bir transfer daha olur.Artık alıştık biz bunlara...
    Şaka maka 1 sene önce Keita,Elano,Giovani,Jo derken şimdi artık topluyoruz abi...

Kusura bakmayın arkadaşlar, konu dışı oldu biraz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Hayırlı olsun.

Aynen Kaan konu dışına çıktık biraz bende özür dilerim arkadaşlar..

Sparta Prag,bu adamın gelmesiyle kesin ligi kazanır. UEFA'da da Çeyrek Final oynayabilirler bu adamın uğuru ile. Zapo,Beşiktaş'ta UEFA gruplarında oynadı.Sparta Prag'da üst turda oynayacak mı acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen Kaan konu dışına çıktık biraz bende özür dilerim arkadaşlar..

Sparta Prag,bu adamın gelmesiyle kesin ligi kazanır. UEFA'da da Çeyrek Final oynayabilirler bu adamın uğuru ile. Zapo,Beşiktaş'ta UEFA gruplarında oynadı.Sparta Prag'da üst turda oynayacak mı acaba ?
    Sparta Prag isterse oynatabilir Zapo'yu, hatta Beşiktaş bu sayede Simao-Almeida-Fernandes'ten birini oynatabilecek...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Zapo'nun aslında bi kusuru yoktu ama malum yabancı kontejanını boşaltmak lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zapotocny Hakkında Açıklama

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den IMKB'ye gönderilen yazıda Tomas Zapotocny ile ilgili medyada çıkan transfer haberleri hakkında açıklama yapıldı.

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"05.01.2010 tarihi itibariyle bazı medya organlarında profesyonel futbolcumuz Tomas Zapotocny’nin Sparta Prag Kulübü ile sözleşme imzaladığına dair haberler yer almaktadır. Futbolcumuz tatil sebebiyle yurtdışında olup, kendisinden ya da Sparta Prag Kulübünden, transferi ile ilgili henüz Şirketimize ulaşmış herhangi bir bilgi bulunmamaktadır."

bjk.com.tr

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

SCHUSTER RIDVAN'I BEĞENMEDI

Beşiktaş Altyapı komitesi Başkanı Sinan Vardar,Rıdvan konusundan Sezer transferine kadar bir çok konuya açıklık getirdi..

Schuster tarafından sürpriz bir şekilde,"Antalya Kampı" kadrosuna alınmayan Rıdvan Şimşek ve kadroya dahil edilen Muhammet Demirci ile ilgili Beşiktaş Altyapı Komitesi Başkanı Sinan Vardar, www.kartalbakisi.com'a özel açıklamalar yaptı. İşte Sinan Vardar'ın o açıklamaları...
    Rıdvan Konusu Schuster'in İnsiyatifi
    Rıdvan son dönemde ön plana çıkan gençlerimizden biri.Geçen sezon talihsiz bir sakatlık yaşadı ve sahalardan uzak kaldı.Daha sonra düzeldi ve genç takımla maçlara çıktı,bu süreçte Rezerv lig'de 5 maç oynadı,Schuster bu maçlarda kendisini izledi ancak performansından memnun kalmamış olacak ki, kadroya dahil etmedi. Bu onun kötü bir futbolcu olduğunu göstermez ama tamamen Alman hoca'nın tecihi olduğundan daha fazla bişey söylemem doğru olmaz dedi.
    Muhammed Hak Ettiği Yerde
    Rıdvan Şimşek'in yanı sıra Muhammed demirci'ye de değinen Vardar şöyle devam etti.
    "Muhammed çok yetenekli bir genç. 5 yıldır üzerine titrediğimiz,Altyapımızın önemli bir ismi. Hızlı bir şekilde gelişimini sürdürüyor, Schuster onu takıma hazırlamak için böyle bir karar aldı ve bu bizi mutlu etti.Orada profesyonellik adına çok şey öğrenecek ve Türk futbolu büyük bir yıldız kazanacak" ifadelerini kullandı.
    Yeni Transferler Tartışılmaz
    Simao,Almeida ve Fernandez için tartışılmaz büyük yıldızlar,genç oyuncular onlardan inanılmaz bir şekilde yararlanacak,herşeyden önemlisi takıma katkıları çok büyük olacak,Yönetim bu isimleri sadece Beşiktaş'a değil Türk Futboluna da kazandırarak büyük bir iş yapmıştır.

Sezer Öztürk Gelirse Büyük Katkı Sağlar
    Sinan Vardar, Beşiktaş'a transferi gündemde olan Sezer Öztürk için "Alınırsa büyük katkı sağlar" ifadesini kullandı.Sezer'in çok yetenekli bir oyuncu olduğunu söyleyen Vardar, genç takımlardan beri takip ettiğm bir isim. Zaman zaman bu oyuncunun alınması için rapor verdik ancak o zamanlar şartlar oluşmadı devre arasında takıma katılırsa çok önemli bir iş yapmış oluruz" dedi
    Altyapımız Sadece Futbolcu Değil Yönetici de Kazandırdı
    Vardar Son dönemde altyapı ile ilgili yapılan eleştrilere de cevap vererek şunları söyledi.
    "Herkes Altyapı ile ilgili konuşuyor,ben şuan susuyor ve sadece dinliyorum.İki farklı dönemde 6 yıl görevde bulundum ve bu süreçte 30'dan fazla A Takıma oyuncu kazandırdık. Ali Kuçik,Necip gibi isimler A Takımda aktif görev alıyorlar. Bazı oyuncular farklı takımlara gitti. Ufuk diye yeni bir oyuncumuz var, o da bir yıldız gibi parlıyor, şu an takımla birlikte o da Antalya'da. Futbol okullarının sayısı 100'ü aştı bunlar göz ardı edilmemeli, Ayrıca Beşiktaş Altyapısı,son yıllarda sadece futbolcu değil yönetici de yetirmiştir.Amatör Branşlardan sorumlu Şeref Yalçın ve Hukuk işlerinden sorumlu yönetici Ahmet Akpınar geçtiğimiz dönemlerde Altyapı da görev alan arkadaşlarımızdı,Altyapımız en iyi şekilde çalışıyor" diyerek sözlerini tamamladı.

www.kartalbakisi.com

Rıdvan ın dünkü açıklamaları biraz daha akla yatkın geliyor ama yine de basın üzerinden bu tür eleştirileri doğru bulmuyorum. Beşiktaş taraftarı Rıdvan ı çok sever. Bence sabredip, gerekirse Anadolu ya kiralık gidip, kendini geliştirip geri dönmeli. Ondan sırf Beşiktaş değil, milli takım da faydalanacaktır.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Fazla duygusal davranmamak lazim Schuster izlemis ve performansini yeterli bulmamis demekki. Yetenekli futbolcu bu duruma kusmemek ve profesiyonelce karsilamasi lazim ve cok calisip yeniden A takimdaki yerine almaya calismali.

23. Default

http://www.youtube.com/watch?v=R2I7Sfr9zLc

Zapotocny Sparta Prag'la anlaşmış olmasa böyle bir basın toplantısı olmazdı sanırım. Transfer bitmiş.

http://www.sparta.cz/cs/hp.shtml

resmi sitelerinin ilk haberi de yine Zapo.

24. Default

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=R2I7Sfr9zLc

Zapotocny Sparta Prag'la anlaşmış olmasa böyle bir basın toplantısı olmazdı sanırım. Transfer bitmiş.

http://www.sparta.cz/cs/hp.shtml

resmi sitelerinin ilk haberi de yine Zapo.
    Büyük İhtimal Alacaklarına Karşı Kontrat Feshedilir Sanırım

Dikkatimi O Değilde Slavya'ya Nolmuş Öyle Yahu Şampiyonluğa Oynuyan Takım Küme Hattında.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

25. Default

Ne oldum dememeli, ne olacağım demeli Sparta Prag'ın kadrosunda da çok kaliteli oyuncular varmış. Bony Wilfried'e bakmak için girdim neler gördüm neler

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aynen bi baktım siteye Beşiktaş'ın elediği V.Plzen lider transfer konusuna gelirsek zaten Zapo,Çek Cumhuriyeti'ne dönmek istediğini söylemişti..

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Peki size 5 puan değerinde uzman sorusu?

Zapo S. Prag ın Avrupa maçlarında oynayabilecek mi?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bonservis bedeli ödememişler Zapo bizden alacağı 350 bin eurodan vazgeçip gitmiş.

29. Default

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Peki size 5 puan değerinde uzman sorusu?

Zapo S. Prag ın Avrupa maçlarında oynayabilecek mi?
    Beşiktaş devam ediyordu Avrupa Ligi'nde, oynayabilir. Beşiktaş elenmiş olsaydı ancak ligte oynatabilirdiler. Ben böyle biliyorum .

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Beşiktaş devam ediyordu Avrupa Ligi'nde, oynayabilir. Beşiktaş elenmiş olsaydı ancak ligte oynatabilirdiler. Ben böyle biliyorum .

Bende tam tersi diye biliyorum. Beşiktaş ile karşılaşabilme ihtimali olduğu için sanırım oynayamaz.
    I'm back...

Mesaj Yetkileri