Sayfa 236 / 480 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336 ... SonSon
7,051 ile 7,080 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Gerçekten saygı duyulacak bir insan, senelerce sınırlı yeteneğine rağmen her gelen hocanın as oyuncusu olmayı başardı. Ama sinirine kurban oldu. Böyle olmaması gerekirdi ama yönetimin yapacağı pek birşey de kalmamış gibi. Her şeyden önce genç oyunculara ve camia ya verilecek mesaj açısından mecbur kalınmış. Açıklama yapacak olması ve kendi itiraf etmesi de ayrı bir büyüklük... Keşkelerle olmuyor ama keşke böyle bir olay yaşanmasaydı...

Diğer taraftan sürekli şikayet ettiğim Ekrem-Üzülmez bek ikilisinin birinden kurtulmuş bulunmaktayız. Artık en azından bi kanadımız çalışabilir

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Devre arası futbolcular soyunma odasına girdiğinde kapıdan bir hışımla içeri giren İbrahim Üzülmez, soyunma odasında bağırıp çağırır. Sonrasında hızını alamayarak ayakkabılarını çıkarmaya çalışan Toraman'ın yanına gelen Üzülmez, İbrahim Toraman'a iki tane yumruk atar.
    Olayın perde arkası denilmiş ama yine tam bir açıklama getirilmemiş. Yani burdan çıkarılacak tek şey İbo'nun durup dururken Toroman'a yumruk attığı sonucu çıkarılıyor. Çok ilginç gerçekten.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İlk gördüğümde şok oldum resmen.Fakat daha sonra Hakan Gündoğar NtvSpor'da İbrahim Toraman'a yumruk attı diyince tamam olay ortaya çıktı dedim. Ne diyelim her işte bir hayır vardır,Deli İbo'nun sözleşmesinin birden feshedilmesi biraz üzse de...

Bu olay Bjk'nin degil Ibrahim Üzülmez'in ayibi. Sen Türkiye'nin en önemli 3 kulübünden birinin yillarca kaptanligini yapmissin sonra takim arkadasini yumruklamissin. Ama keske Bjk'de kaptan olarak futbolu biraksaydi .

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Daha 2 gun evvel sahtekar, cirkef diyip alay ettiginiz adam bir anda buyuk kaptan, emektar, efendi mi oldu?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Komik olduğunu mu sanıyorsun : D !
    Benim gözümde baya bir tebessüm oldu komik olduğunu sanmıyor gayet komik bence

Hala inanamıyorum sözleşmesinin fesh edildiğine.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Daha 2 gun evvel sahtekar, cirkef diyip alay ettiginiz adam bir anda buyuk kaptan, emektar, efendi mi oldu?
    İ.Üzülmeze sahtekar diyenini görmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İbrahim Üzülmez 15:00'da basın toplantısı düzenleyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Olayın perde arkası denilmiş ama yine tam bir açıklama getirilmemiş. Yani burdan çıkarılacak tek şey İbo'nun durup dururken Toroman'a yumruk attığı sonucu çıkarılıyor. Çok ilginç gerçekten.
    Hangi eliyle vurmuş , Toraman'ın neresine gelmiş onu mu merak ediyorsun? Neyine açıklama getirilmemiş , Üzülmez'in sinirden kendini kaybetmesi ve sonucunda yaşananlar işte yeterince açık değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ankaragücü maçının devre arasında yaptıklarından ötürü sözleşmesi feshedilen İbrahim Üzülmez saat 15.00'te düzenleyeceği basın toplantısı öncesi Lig TV'ye konuştu. Tecrübeli futbolcu "Futbolu bırakmayı düşünmüyorum, arkamdan çok ağlayacaklar" dedi.

Başkan Yıldırım Demirören ile yaptığı görüşmeyi Lig TV muhabiri Atakan Kurt'a aktaran İbrahim Üzülmez, Başkan'dan ricasını ve Başkan'ın cevabını anlattı. Yıldırım Demirören'e "2 ayda daha dayan, futbolu bırakıyım" dediğini ifade eden Üzülmez, Demirören'in kendisine "Bu işin altından kalkamam dönüşü yok" dediğini belirtti.

İbrahim Üzülmez ayrıca soyunma odasında kavga ettiği İbrahim Toraman'ı da suçlayarak "İbrahim Toraman'ın bana küfür ettiğini herkes duydu. Neden hep İbrahim Toraman; bunu herkesin düşünmesini istiyorum." diye konuştu.

Bu arada saat 15.00'deki basın toplantısında Yıldırım Demirören'in İbrahim Üzülmez'in yanında olacağı ve koluna son kez kaptanlık pazubandını takarak vedalaşacağı öğrenildi.

Ligtv
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sanırsam bu iki oyuncu daha öncede kavga edip affedilmişti. Bu sefer inceldiği yerden tam kopmuş. İBo bu yaşına rağmen takdir edilmesi gereken bir performans gösterdi lakin artık BJK için yeterli bir oyuncu değildi. Bu sebeple yönetim yaşınıda hesaba katarak bu suçu affetmedi... Ama Toraman'ın da ne yaptığı önemli tabi. Tek suçlu İbo mu olayda?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Üzülmez ilk açıklamayı NTV Spor'a yaptı

Beşiktaş'ta sözleşmesi feshedilen İbrahim Üzülmez bugün saat 15:00'te Beşiktaş Ümraniye Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenliyor. Üzülmez, basın toplantısından kısa süre önce NTV Spor Beşiktaş muhabiri Hakan Gündoğar'a konuştu ve önemli açıklamalarda bulundu.

Ankaragücü maçında soyunma odasında İbrahim Toraman ile kavga etmesinin ardından sözleşmesi feshedilen İbrahim Üzülmez tüm ayrıntıları açıklıyor.
    BASIN TOPLANTISINDAN ÖNCE NTV SPOR'A KONUŞTU
    15:00'teki basın toplantısından kısa süre önce NTV Spor'dan Hakan Gündoğar'a konuşan İbrahim Üzülmez, "Yaptığım bir hataydı. Neden bir kişiyle sorun yaşadım? Buna bakmak lazım. Çok üzgünüm. Ben her zaman Beşiktaşlı İbrahim Üzülmez'im" dedi.
    Basın toplantısında detayları anlatmaya devam edecek olan İbrahim Üzülmez, Hakan'a yaptığı açıklamada, "Gitmeme çok üzülenler olduğu gibi doğru bulanlar da var. Ama unutulmasın ben Beşiktaş'ın kaptanı olarak gidiyorum. Ben taraftarlarımdan ve kulübümden ayrıldığım için çok üzgünüm. Kulübümle, başkanımla ve kimseyle hiçbir sorunum yok. Alınan karara saygı duyuyorum. Bir kırgınlık yok" ifadelerini de kullandı.

NtvSpor

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Hangi eliyle vurmuş , Toraman'ın neresine gelmiş onu mu merak ediyorsun? Neyine açıklama getirilmemiş , Üzülmez'in sinirden kendini kaybetmesi ve sonucunda yaşananlar işte yeterince açık değil mi?
    Aynı dili konuşmuyoruz heralde ondandır. Demek istediğimi anla ondan sonra konuş. Benim demek istediğim orda diyorki soyunma odasına geldi Toromana vurdu. Eee vurduda niye vurdu ama hiç bir sebep olmadan mı vurdu onu kastetmiştim.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aynı dili konuşmuyoruz heralde ondandır. Demek istediğimi anla ondan sonra konuş. Benim demek istediğim orda diyorki soyunma odasına geldi Toromana vurdu. Eee vurduda niye vurdu ama hiç bir sebep olmadan mı vurdu onu kastetmiştim.
    Toraman kendisine küfretti diye vurmuş.Fakat herkes Toraman'ın İbrahim Üzülmez'e direk küfür ettiğini görmediğini söylemiş.Toraman yenilen gole küfretmiş.Açıkcası Toraman o yumruğu yedikten sonra karşılık vermemiş olması ilgincime gitti.Terlik olayından sonra akıllanmış diyeceğim çok samimi gelmiyor bana doğrusu.Küfür olayına da %100 doğrudur gözüyle bakamıyorum valla.Olan oldu ancak.Doğruyu bir tek Allah ile olayın muhattapları bilir.Ancak kaptanın yuvaya böyle veda etmesi hiç hoş olmadı gerçekten.

▒▓█▀▄▀▄▀▄ FORZA BEŞİKTAŞ ▄▀▄▀▄▀█▓▒
    Last edited by GeNç KaRTaL : 12.Mayıs.2011 at 17:10
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Toraman kendisine küfretti diye vurmuş.Fakat herkes Toraman'ın İbrahim Üzülmez'e direk küfür ettiğini görmediğini söylemiş.Toraman yenilen gole küfretmiş.Açıkcası Toraman o yumruğu yedikten sonra karşılık vermemiş olması ilgincime gitti.Terlik olayından sonra akıllanmış diyeceğim çok samimi gelmiyor bana doğrusu.Küfür olayına da %100 doğrudur gözüyle bakamıyorum valla.Olan oldu ancak.Doğruyu bir tek Allah ile olayın muhattapları bilir.Ancak kaptanın yuvaya böyle veda etmesi hiç hoş olmadı gerçekten.

İşte bende onu demeye çalışıyordum ama arkadaş anlamamış olacak ki öyle hesap sorar gibi yazdı. Neyse önemli değil.

Yani İbrahim Üzülmezin hayranı değilim belki ama söz konusu bir takım kaptanı. Sanmıyorum böyle gereksiz yere o kadar adam içinden tutupta Toromana vursun. Dediğin gibi Toromanında karşılık vermemesi ilginç.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Toraman ın maç içerisinde küfür ettiği kesin. Demirören de zaten konuşmasında ''Maç içerisinde herkes bir birine küfür ya da hakaret edebiLiyor, bunLar maç içerisinde oLan şeyLer'' dedi. Demek ki goLden sonra Toraman ın bir tepkisi var. Yanında oynayan Sivok un bunu duymaması normaL, sonuçta anLamıyor. Ekrem de epey uzakta oLduğuna göre bir tek en yakınında ki İbo kaLıyor ki o da duymuş sonuçta ve tepki göstermiş. Ama soyunma odasında yaptığı ve gösterdiği tepkide tamamen hataLı. Bu takıma yıLLarını vermiş, takımın 1.Kaptanı oLan bir kişi tepki vereceksede herkese örnek oLacak şekiLde vermeLi. Toraman ı bir kenara çekip, yaptığın ve söyLedikLerin hiç hoş değiL, bir daha tekrar etmeni istemiyorum diyebiLirdi. Ama terLik muhabbetinden zaten bir yarası varmış demek ki. YoLun açık oLsun DeLinho, seni yaptıkLarın ve yapmaya çaLışıp, yapıyormuşsun zannettikLerin, hırsın iLe sevdik biz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Üzülmez'i severim ancak kaptan kaptan diyoruz, kaptanı böyle göndermek yakışmadı diyoruz ama adam devre arasında gelip küfür etti diye arkadaşını yumrukluyor. Böyle kaptanlık nerede görülmüş? Kendi etti kendi buldu diyelim. Yoksa adam gibi dursaydı Beşiktaş kaptanına en kral jübileyi de yapardı.

(bkz. Mehmet Özdilek)

Nesil
    2006

"Türk solunun değişmez 2 isminden biriydi. Önce Deniz Baykal, sonra İbrahim Üzülmez... "

Akşam akşam koptum.

Beşiktaş 100. yılına şahitlik etmiş tek isimdi, bu forma altında bırakmak yanaşırdı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte bende onu demeye çalışıyordum ama arkadaş anlamamış olacak ki öyle hesap sorar gibi yazdı. Neyse önemli değil.

Yani İbrahim Üzülmezin hayranı değilim belki ama söz konusu bir takım kaptanı. Sanmıyorum böyle gereksiz yere o kadar adam içinden tutupta Toromana vursun. Dediğin gibi Toromanında karşılık vermemesi ilginç.
    Yazımın neresinden hesap sorduğumu çıkardın anlamadım canım kardeşim.

Bugün gerçekleşen basın toplantısında Yıldırım Demirören 'İbrahim Toraman'ın maç içinde ettiği bir hakareti kendi üzerine alınması üzerine böyle bir davranışta bulundu Üzülmez' demiş. Öyle veya böyle bir anlık fevri hareketinin kurbanı oldu Üzülmez. Ama O'na böyle ayrılmak yakışmayacağı gibi böyle bir olaya karışmak da yakışmazdı.

Ayrıca Başkan'ın toplantıda sarfettiği önemli sözler var. Beşiktaş'ta disiplin anlayışı ve vizyon değişti artık. Benim de olaydan sonraki ilk yazımda yazdığım gibi Beşiktaş camiasının adı artık hiç bir şekilde olumsuz olaylarda geçmemeli , geçmeyecek. Üzülmez hakkında alınan karar da bu vizyona sahip olmanın sonucudur.

Midem bulandı bu olaydan dolayı...İ.Üzülmez'e çok üzüldüm, sinirli bir yapısı var zaten biliyoruz, oyuna gelmiş. Şimdi Toraman daha mutlu olmuş mudur acaba?

Toramanan'ın Mutlaka Ama Mutlaka Bir Basın Toplantısı Düzenlemesi Lazım Yoksa Bu İşin Sonu Deli'nin Gönderilmesiyle Halledilmez.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bence yönetim konuşma yasağı koymuştur, tüm oyunculara... Zaten yönetim TD ve oyuncuların olaya genel bakış açısını ortaya koydu. Bence açıklama yapması, olayları daha da uzatacaktır. Yok bir şekilde barışabilecekleri bir ortam oluşturulabilecekse, ki Üzülmez kabul etmez diye düşünüyorum, o zaman ancak akıllıca olabilir. Q7 de bugün röportajında, bu olaylardan hiç bahsetmemiş...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Toramanan'ın Mutlaka Ama Mutlaka Bir Basın Toplantısı Düzenlemesi Lazım Yoksa Bu İşin Sonu Deli'nin Gönderilmesiyle Halledilmez.
    Bugün basın toplantısı düzenlemek istemiş fakat Yıldırım Demirören kesinlikle böyle birşeyin olmayacağını ve asla basına bu konuyla ilgili konuşmamasını söylemiş.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yorumları okudumda şu dikkatimi çekti benim...

Neden 1.Dakikada gol yiyen Hakan'a saldırmıyor veya Ekrem'e saldırmıyorda gidiyor Toroman'a salrıdıyor anlamadım gitti...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Serhat, Toraman maç içerisinde Delinho'ya küfür etmiş. Ekrem zaten uzaktı, Sivok'ta anlamamıştır muhtemelen ama Delinho bu affetmez. Ayrıca ben olayın birde soyunma odası kısmı olduğunu düşünüyorum. Orasını kimse anlatmıyo.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Bobo Lizbon'da" iddiası

24 Mart 2011 17:45 | NTVSpor.net
    Portekiz basınına göre Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Bobo, Sporting Lizbon'a çok yakın. Cumartesi günü yapılacak kongrede Godinho Lopes başkan seçilirse Bobo önümüzdeki sezon Lizbon forması giyecek.

Bu sezon ligde attığı 8 golle Beşiktaş'ın en çok gol atan oyuncusu olmasına rağmen, istikrarsız performansıyla eleştirilen Bobo'nun taliplerine bir yenisi daha eklendi.
    Sporting Lizbon'da cumartesi günü yapılacak başkanlık seçiminde adaylardan biri olan Godinho Lopes, seçim kozları arasında Bobo'yu da gösterdi. Portekiz'in en yüksek tirajlı gazetesi "Record", Lopes'in Bobo ve Kopenhag'ın sol beki Oscar Wendt ile kesin anlaşmaya vardığını yazdı.
    Lopes'in seçimden galip çıkması halinde Bobo ve Wendt'in Lizbon'a geleceği belirtilirken, Braga'lı Rodriguez'le birlikte Alvalade Stadı'nda bir imza töreni düzenleneceği de iddialar arasında yer aldı.
    Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonunda biten Bobo için bonservis bedeli ödenmeyeceği, Lopes'in listesinde bir başka Beşiktaşlı Hugo Almeida'nın da yer aldığı vurgulandı.
    Bununla birlikte Portekiz basınında bu 2 transferle Lopes'in seçimdeki rakipleri Duque ve Freire karşısında şansını artıracağı yorumları da yapıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adanaspor yetkilileri Ersan Gülüm için 7 milyon euro istemişler. Quaresma'yı 7 milyon euro'ya almışken Her ne kadar mükemmel bir performans sergileyip milli takım düzeyine kadar yükselmiş olsa da o kadar biraz fazla sanki..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Adanaspor yetkilileri Ersan Gülüm için 7 milyon euro istemişler. Quaresma'yı 7 milyon euro'ya almışken Her ne kadar mükemmel bir performans sergileyip milli takım düzeyine kadar yükselmiş olsa da o kadar biraz fazla sanki..
    ne kadar fazla koparsak kârdır diyor, beşiktaş almazsa fenerbahçe alır mantığı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    ne kadar fazla koparsak kârdır diyor, beşiktaş almazsa fenerbahçe alır mantığı.
    opsiyon u yokmuydu o çocuğun

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Facx View Post
    opsiyon u yokmuydu o çocuğun
    Evet normalde 4 MN €'luk bonservis opsiyonu elimizde fakat şimdi kıvırıyor Adanaspor.

Mesaj Yetkileri