1 ile 30 arası toplam 146 sonuç

Konu: Bursaspor ile Avrupa'nın zirvesine!

Hybrid View

Quote Originally Posted by perf View Post
    kesinlikle bir forvet şart turgay çok kötü oynuyor hayal kırıklığı muhammaedi oynatıyorum mecbur
    gerçek futbolda biliyosun trabzonu deplasmanda hiç yenemedik. sen de yenememişsin, ben 2018'e kadar işte 8 maç oluyo,kupalarla falan bi 12 falan olmuştur. barça'yı yendim nou camp'ta trabzonu hala yenemedim, ne denediysem olmadı.

4-4-1-1 oynatıyorsun galiba. ozan volkan'ı ileri çeksen sercan sakatken turgay'ı iyi beslerler.

ben tüm kariyeri öyle oynadım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sokullu View Post
    gerçek futbolda biliyosun trabzonu deplasmanda hiç yenemedik. sen de yenememişsin, ben 2018'e kadar işte 8 maç oluyo,kupalarla falan bi 12 falan olmuştur. barça'yı yendim nou camp'ta trabzonu hala yenemedim, ne denediysem olmadı.

4-4-1-1 oynatıyorsun galiba. ozan volkan'ı ileri çeksen sercan sakatken turgay'ı iyi beslerler.

ben tüm kariyeri öyle oynadım.

ya sorun beslemede değil adam karşı karşıya atamıyor demin bi msj geldi 546 dkdır gol atamamış hayal et 5-6 maç ediyor bu kadar da kabız değil şu anki durumu gibi oynuyor

Quote Originally Posted by perf View Post
    ya sorun beslemede değil adam karşı karşıya atamıyor demin bi msj geldi 546 dkdır gol atamamış hayal et 5-6 maç ediyor bu kadar da kabız değil şu anki durumu gibi oynuyor
    bir kenny miller değil tabi o zaman ozan ipek'i ileri çek yine gizli forvet yap, şişirerek orta açtır, zorlanabilirsin muhammet ile ilk sene.

Mesaj Yetkileri