Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 101 sonuç

Konu: Göztepe'miz - Adım Adım Şampiyonluğa [6.Sezon]

Quote Originally Posted by cengavs View Post
    öncelikle başarılar dilerim çok güzel de bir kariyer oluyor bir de senin geçen yılki kadroda oğuzhan adlı bir genç oyuncu varmıydı diye soracaktım?
    Teşekkür ederim =) Evet benim de çok içime sindi bu kariyer devamını getirmeye kararlıyım..
    Hiç elimden Oğuzhan diye bir oyuncu geçmedi hatta emin olmak için oyuna girip tekrar baktım..

Türkiye Kupası 2. grup maçında da Konyasporu 2-0 mağlup ettik. Lakin Aydın Karabulut sakatlandı, 1ay yok. Sırada en büyük derbimiz, Karşıyaka ile deplasmanda oynayacağız..

Az pozisyon, çok gol, derbi bizim! =)

Tek kale maçta az daha beraberliğe razı oluyorduk..

6 lig maçımızın daha tv'da yayınlanacağı açıklandı. (Mutlu oldum =)

Beraberliğe şükrediyoruz. Her ne kadar penaltı kaçırmış(Tayfun kaçırdı evet =S) ve de attıkları iki gol de kaleciden dönen toptan olsa da çok daha iyi oynadılar bizden..

Last edited by wairwulf : 24.Mart.2011 at 12:50

Ligde ilk yarıyı tamamladık. Giresuna ligde yenildiğimiz için 2. sıradayız. İyi bir ilk yarı geçirdiğimize inanıyorum. Sıramızı koruyabileceğimden şüphelerim var ancak bu takımın sağı solu belli olmuyor.. İstikrarlı performansları yok.. Puan durumu ve oyuncu istatistikleri ise şöyle;

Türkiye Kupası grupta 3. maçımız önceki kupanın sahibi Sivasspor deplasmanı; beklenen oldu..

Göztepemiz Trabzonspor altyapısından 16 yaşındaki Hasan An ile sezon sonu için sözleşme imzaladı..

Kupadaki son maçımızda net skorla maçı aldık ve 2. olarak gruplardan çıktık..

Çeyrek Finalde Galatasaray ile eşleştik, geçmiş olsun

İkinci yarıdaki ilk maçımızda sonuncu Samsunspora evimizde 2-1 yenildik tam bir komediydi.. Takım istikrarsız oynuyordan kastım tamamiyle buydu..

Last edited by wairwulf : 24.Mart.2011 at 14:09

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

ilk yarı güzel yerde bitmiş inşAllah devamı gelir...

şu anda takım çok iyi gidiyor nazar değmesin

Nesil
    2009
    Yer
    Zeytinburnu

İlk sezonda beklenen olmuş şampiyon olmuşsun. İkinci sezonda, harika bir ilk yarı geçirmişsin diyebilirim. Kupada GS karşısında başarılar. İnşAllah ligden çıkarsın.

Yorumlar için teşekkürler ve dediğim gibi bu sezondan o kadar iyimser değilim.. playofflara kalır oradan da çıkamam gibi geliyor.. Ama çıkarsak da mutlu olurum tabii

Göztepe İsyan Marşı evet bunu da o ruhu almak için koyalım.. Gelmiş geçmiş Türkiyede yapılan en iyi 2 besteden biridir kesin..
    Last edited by wairwulf : 24.Mart.2011 at 22:00

Sakatlar kartlılar artık coştu denebilir tam yedek kadroyu bile oluşturamıyorum stoperde sol bek sağ bekte amc oynuyor.. Üstüne Aydın da sakatlandı Orhan kırmızı gördü.. Şansa bir penaltı kazandık.. Bir de kaldı ki GS bildiğiniz alt yapı kadrosuyla çıkmış anlam veremedim.. Ancak bundan sonraki 1-2 maç kadro kıtlığı açısından çok sakat geçecek orası kesin..

Rezil oynadık başka açıklaması yoktu bu maçın.. Özellikle Tayfun Özkan şu aralar çok kötü oynuyor :/ Yine de 2 maçta 1 atıyor o ayrı..

İmkansız gerçekleşti bizi bari evinizde hafife almayacaktınız.. Yine yedek ve paf kadroyla çıkan GS 1 gol yiyince maçı çeviremedi ve Göztepemiz Türkiye Kupasında yarı finalde! =)

Acil bir 10 günlük araya ihtiyacımız var zira takım kendine gelemiyor hem kondisyon hem moraller çok düştü..
    Yine yenildik evet..

Haber doğru beyler!

Last edited by wairwulf : 24.Mart.2011 at 22:20

Çok iyi oynamadık ancak Yılmaz Özlem'in 2 tane füzesiyle maçı kazandık. Moraller biraz olsun düzeldi. Evimizde de kazanırsak çok güzel olacak..

Göztepemiz Adanaspor'un genç sağ kanatı Okan Salmaz ile sezon sonuna sözleşme imzaladı..

Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe ile eşleştik. Diğer maç ise Sivasspor - Çaykur Rizespor.. (Şansa bak)

Yine bir Yılmaz Özlem klasiği.. Kötü oynayarak kazanmaya devam ediyoruz..

Kötü oyna = Kazan.. Enteresan..

Lidere patladık;

Galibiyet serisine devam; iyi oynamaya başladık ancak Tayfun hala suskun..

Raşit Sevindir'i 80k€ ya Siirtspor'a sattık sezon sonuna ayarlı.. Elimde kalan son adamdı, pek iyi oldu..

Hadi lig yarışını falan geçtim, evinde oynuyorsun onu da geçtim, yahu Altayla oynuyorsun biraz ciddiyet ya.. Anlamıyorum ben bu işi.. Yılmaz Vural gibi oyuncularımı tekmeleyesim var.. Tayfun Özkan'ın da neden böyle suskun üzgün olduğu anlaşıldı, beyefendi daha büyük bir kulübe gitmek istiyormuş.. 'Dur ben seni göndercem' dedim..

Last edited by wairwulf : 25.Mart.2011 at 00:07

Azmin zaferi;

ve dört dörtlük oyunla lideriz..

ve berbat oyunla yine düştük aşağı..

Playoffları garantiledik..

Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fenerbahçe deplasmanında istediğimizi aldık, bol pozisyon ürettik gollü beraberlik güzel oldu.. Turu atlayan %99.9999 Sivasspor ile eşleşecek.. 4-0 kazandılar..

Last edited by wairwulf : 25.Mart.2011 at 13:25

ligde çıkış başlamış galatasaray'ı elemen süper olmuş böyle devam

Bir süre sadece oynayıp buraya eklemedim ondan toptan ekliyorum..
    Kupada yarı finalde Fenerbahçeye elendik..
    Ligde Tayfun Özkan'ın büyük kulübe gitmek isteyip performansının dibe vurmasıyla zor anlar yaşadık, 3. olup playoff'a kaldık ve 3 maçımızı da alıp süper lige çıktık..
    Tv gelirlerinden 4.4M € kazandık.
    İşte tüm o ss'ler;

Bu skorlarla ligde playofflara kaldık..

İşte playoff maçları;

Türkiye Kupası gol kralı Tayfun Özkan..

Bununla birlikte playofflardan çıkınca Tayfun Özkan takımda kalmak istediğini söyledi. Zaten öyle birşey yapmasa onun golleriyle şampiyon bile olurduk ya.. Neyse..

Ligin Gol Kralı Tayfun Özkan;

Yılın genç oyuncusu Eren Albayrak;

Ligde Yılın Teknik Direktörü Kaan Biçer;

Yılın Takımında 4 Göztepeli;

Sezon Öncesi Haberler;

Yıldıray Baştürk ve Yılmaz Özlem emekli oldu.. Büyük bir ihtimal kendilerini staff kadroma alırım özellikleri güzel olursa..

Rival rakibimiz Altay'dan 36 ay taksit 375K € ya Okay Yokuşlu'yu aldık.. Taraftarlarımız bu transferle mest olurken Altay taraftarları ise büyük tepki gösterdi..

Tv gelirlerinden 4.4M € geldi.. Yeni sezon hedefleri kapsamında ligde kalırız dedik ve yönetim 4.4M € transfer bütçesi 4.1M € senelik maaş bütçesi verdi.. Gerçekten beklediğimin aşırı üstündeydi epey iyi oldu..

Sözleşme bitimine anlaştığımız 3 genç oyuncu da yakın zamanda Göztepemize katılıyor;

Hazırlık programımız ve Lig programımız belli oldu;

Yönetimle görüşme yapıp altyapı tesislerini geliştirmek için düğmeye bastık..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

tayfun özkan da iyi ki suskunmuş hea 20 gol atmıs daha napsın

Nesil
    2009
    Yer
    Zeytinburnu

Öyle performansa, böyle lig tebrik ederim. FB maçıda şanssız olmuş, bir dahaki seneye inşAllah. Yeni sezonda başarılar.

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    tayfun özkan da iyi ki suskunmuş hea 20 gol atmıs daha napsın
    Hepsini ilk 20 maç attı işte

Quote Originally Posted by CantonAnL View Post
    Öyle performansa, böyle lig tebrik ederim. FB maçıda şanssız olmuş, bir dahaki seneye inşAllah. Yeni sezonda başarılar.
    Valla şanslıydık.. Güzel transferler yaptık, yazacağım akşam

İşte Yeni Sezonun Transferleri;

Okay Yokuşlu, Altay, 375k € (36 ay taksitle)

Uğur Uçar, Ankaragücü, 400k € (36 ay taksitle)

Aydın Toscalı, Ankaragücü, 200k € (36 ay taksitle)

Veysel Sarı, Eskişehirspor, Free

Hasan An, Trabzonspor, Free.

Okan Salmaz, Adanaspor, Free

Koray Şanlı, Adanaspor, Free

Murat Kalkan, Gençlerbirliği, 160k € (36 ay taksitle)

Yiğit Gökoğlan, Manisaspor, 300k € (36 ay taksitle)

Mehmet Güven, Manisaspor, 1.7M € (36 ay taksitle)

ve en iyi transferimiz;

Muhammet Demir, FC Bayern, 120k € Loan Fee, 2.3M € Future Fee

Yönetimimizle yaptığımız görüşmelerden sonra, antrenman tesislerinin de geliştirilmesine karar verildi.. Geçtiğimiz ay da altyapı tesisleri için düğmeye basılmıştı. Bu durum takım adına çok iyi oldu..

Bir iki staff değişikliği oldu; saha içi staff kadromuz alttaki sste mevcut bunun dışında 1 physio ve 1-2 scout aldık..

Bu da şimdilik ideal kadromuz;

Transferlerimizin biraz gecikmesinden dolayı 1-2 hazırlık maçını iptal ettim.. Son halinin oynanmışı şu şekilde oldu..

Özellikle pozisyon sayılarına bakarsanız Buca ve Bursa maçlarında hakettiğimiz sonuçları almadığımızı rahatlıkla görebilirsiniz. Tabii ki bunlar hazırlık maçları ve oyunumuz genel anlamda beni memnun etti.. Takımda çok yeni oyuncu var, taktikde değişiklikler oldu yakın zamanda alışacaklarını düşünüyorum..

ve uzun lig ve kupa maratonu başlıyor..
    Last edited by wairwulf : 26.Mart.2011 at 12:47

Ups, maça girmek üzereyim ama giremiyorum;

Yedeklerden birini kaldırdım mecburen, adam gibi birini yetiştirene kadar da böyle gidecek gibi; zira alt kadroda oyuncu olmadığı gibi gereksiz bir adamı da kadroya koymak istemem..

Maçın başında 2-0 öne geçtim ancak skoru koruyamadım 2-2 skor da Fenerbahçe karşısında bizim için iyi elbet..

Last edited by wairwulf : 26.Mart.2011 at 15:25

Vize dönemim olduğundan ve projeler aşırı arttığından son günlerde oyuna girememiştim, bu akşam bir hışımla 2 aya yakın ilerledim işte o maçlar;

Bu da şuanki puan durumu;

8 hafta sonunda genel değerlendirmem;
    -Muhammet Demir'in performansı çok düşük bu da skora yansıyor biraz. Bununla birlikte en güvendiğim transferim Aydın Toscalı ve yancısı Uğur Uçar enteresan hatalar yapıyor. Ancak genç bir takım kurduk, taktiğimizi değiştirdik, çok yeni oyuncu var, hızlı bir yükselişle Süper Lige geldik o yüzden özellikle büyük takımlara karşı aldığımız skorları normal karşılıyorum..

Şimdiki maçımız ise Türkiye Kupası Playoff'unda Hacettepe ile..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

hiç yabancı almaman dikkatimi çekti...

Evet sadece Türklerle oynuyorum =) Kariyer sonuna kadar öyle gideceğim, eğer bezmessem

Türkiye Kupasında gruplardayız;

Rakiplerimiz; Galatasaray, Eskişehirspor, Çaykur Rizespor, Altay

İnternet olmayan bir ortamda oynadığım için biraz ilerledim.. Tek tek yüklemektense toplu sonuçları veriyorum. Ligin ilk yarısını 14. tamamladık. Gruplardan lider olarak çıktık ve Samsunspor ile eşleştik. İlk maçı 3-1 aldılar.

Transfer çalışmalarına gelir isek;
    -Takımda Aydın Karabulut ve Barbaros Barut kavga etti ve gitmek istediler ve bir kısım oyuncu bu kavgadan etkilendi. Takımda adeta bir kaos ortamı vardı ve bu skorlara da yansıdı. Ligdeki durumumuzu da göz önüne alarak radikal bir müdahalede bulunduk ve;
    Barbaros Barut, Ahmet Sağlam, Tayfun Özkan ve Ergin Keleş'in kontratları karşılıklı anlaşılarak fes edildi. Takımda şuan bir mutluluk ve düzen hakim..
    - Defansif açığımızı Manisaspor'dan Yiğit İncedemir'i alarak giderdik;

-Dardanelspor'dan genç yetenek Lütfi Camkıran Göztepemizde;

Ligin ikinci yarısındaki ilk 2 maçımızı kaybederken, Samsun'a da çeyrek finalde deplasmanda 3-1 yenildik. Şimdi evimizde Samsunla oynayacağız..

Normal süresi 3-1 biten maçı uzatmalarda 4-1 yaparak kazandık ve yarı finale adımızı yazdırdık;

Önemli Belediye maçını 1-0 ile geçerken 13. sıraya yükseldik..

Lig maçları sonuçlarını toplu olarak veriyorum.. Eren Albayrak 2 ay, Yiğit İncedemir 4 ay sakatlandı bu arada..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Son maçlarda çıkış yakalamışsın. Transferlerin çok güzel. Hepsinin Türk olması ayrı güzel. Başarılar dilerim..

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri