Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 159 sonuç

Konu: Gençlik Ateşi Sönmez,Genk Yenilmez

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

karde ilk sezon özellikle sattığın oyunculardan gelen para dikkatimi çekti. bu sattığın oyuncuların profiline tek tek baktım . bunların hepsini satsan toplam 5 milyon euro zor eder kaldı ki sen 30 m.e gelir elde etmişsin.bu nasıl işitr.bu kadar keriz takımlar niye bize denk gelmiyor acaba merak ediyorum )).. bu transferleri gören sevgili kariyer takipçileri neden bu transfer satışından gelen paraya değinmemişsinz orasıda ayrı bi şey. ... bu arada vasat ötesi bi kariyer sunumu ... başarılar....

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by realracing View Post
    karde ilk sezon özellikle sattığın oyunculardan gelen para dikkatimi çekti. bu sattığın oyuncuların profiline tek tek baktım . bunların hepsini satsan toplam 5 milyon euro zor eder kaldı ki sen 30 m.e gelir elde etmişsin.bu nasıl işitr.bu kadar keriz takımlar niye bize denk gelmiyor acaba merak ediyorum )).. bu transferleri gören sevgili kariyer takipçileri neden bu transfer satışından gelen paraya değinmemişsinz orasıda ayrı bi şey. ... bu arada vasat ötesi bi kariyer sunumu ... başarılar....
    Kardeşim 11.3.0 versiyonunda bir Genk kariyeri aç benim açtığım ligleri databese durumunu seçerek tabii ki ve bu oyuncuları satmayı dene bakalım.ben oyunda daha ileri bir tarihte olduğum için sezonları kısa anlatımlarla geçiyorum benim şu andaki oyun sürem 5 gün 14 saat 45 dakika.Ayrıyeten sana bir de pm attım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İlk sezon sattığım oyuncularım

Eveeeetttt hepsini toplasanız 5M Euro zor edecek adamlarımız bu şekildeydi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kariyere devam ediyoruz.

2012/2013 Sezonu

Sezon öncesi en büyük sıkıntım bu genç kadroyu en yüksek potansiyellerine ulaştırabilecek kadar iyi antrenörler bulamam oldu yani öyle koçlar varda bize gelmeyi istemiyorlar.Çok moral bozucu bir durum.

Klasik sezon öncesi öncesi hazırlık kampımızı gerçekleştirdik asistanım takımın başında ben transfer işleri ile meşguldüm.Önemli yıldızları getirdik ŞL'ne kilitlendik.

Gden tablosunun devamı

Bu kez ara transfer dönemi hareketlerini de ekledim çünkü oyunda bulunduğum noktaya oldukça yaklaştık.Galeano için D:Kiev 4 trilyonluk kiralama bedeli teklifi yaptı bende vermek istemediğim için 12.5 trilyon istedim onlarda 12 trilyonluk bir teklif ile gei rgeldiler.Yedekte Carlos Matheu olduğu içinde teklifi kabul ettim o da gitti ve ilk kez transfer gelir gider tablosunda artıda olduğum bir sezon oldu.M.City'den De Jong'u da alıyordum ama menajeri 4.8 trilyon isterim diye tutturdu biz ise max. 3.8 verebiliyorduk ona bu sebeple transfer yattı.Ardından Sandro'yu gördüm ve aldım.Casemiro ile orta sahanın ortasını dönüşümlü olarak kullanacaklar.

Aldığım regenler

Marcelo ve Gaucho ile çok daha önceden anlaşmıştım,isabetli bir karar verdiğim gözüküyor.Marcelo zaten müthiş bir profil ile gelmişti fizik özellikleri çok zayıftı inş. gelişir diyordum,oldukça gelişmiş.Gaucho ise tepeden tırnağa iyi gelişmiş biz de de tavana doğru gidiyor.Pasini için ise R.Madrid kapımızda yatıyor.

Bu da ilk sezon sonunda alt yapımızdan gelen hediye.Hiçbiryere kiralayamadım herkes bonservisi ile almak istiyor.Yönetimde pilot klup işine karşı öıkıyor,nereye varcak bu işin sonu merakla bekliyorum.

Last edited by iLkeRisT : 06.Nisan.2011 at 14:27

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Belçika Süper Kupası maçı ile sezonun ilk resmi maçını yapıyoruz,kadroda yaptığımız büyük değişim oyunumuza tabi ki yansıdı.

Drenthe transferi içinde çok çabaladım,boştaydı.Adamı alamadım işin daha kötüsü Anderlecht'e geldi ve maçın başında Wright-Philips ona faul yaparak kırmızıyı gördü.

Lige rahat maçlarla iyi girdik yine...

Tarihi önemi bizim için büyük olan bir maça daha çıkıyoruz karşımızda Chelsea...

Maç önü iki takımın saha tertibi.

Chelsea ufak bir rotasyona gitmiş bu maç için.Bizim tarafta ise UEFA Finalinde gördükleri sarı kartlardan dolayı cezalı duruma düşen Kadlec,Khalil ve Zeman yoktu.

Zaten taktiğimiz Chelsea için ters,bir de 35'lik Drogba'ya bel bağlamaları onlara kaybettiren sebepti.Zhirkov ağır olan Terry'nin yanında bir kere kaçtı golü yaptı.Müzemize bir kupa daha götürdük.

ŞL'de rakiplerimiz belli oldu.Chelsea,At.Madrid ve Kopenhag ile oynayacağız zor bir yere düştük.

Ligde iki rahat maçın ardından bir kez daha Chelsea için hazırlık yapıyoruz.

herşey çok iyi gidiyordu,ta ki o Chelsea kornerine kadar.K.De Bruyne hiç bir tehlike bulunmayan pozisyonda rakibini acemice indirdi,A.Cole'de penaltıyı affetmedi.Kesin alacağımız 3 puandan olduk.

Ligde 3 maçımı daha geride bıraktık.3'te 3 yaptık.Devam eden süreçte Kopnehagen'e 84'te kornerden yediğimiz golle yenilmemiz bütün hedeflerimizi mahvetti.ŞL için hazırlanan kadronun bundan sonra burada devam etmesi pek imkan dahilinde gözükmüyor,tabi bir de buna A.Madrid yenilgisi eklendi.İlk 3 maç sonunda elimizde sadece Chelsea'den aldığımız 1 puan var.

Önümüzde içerde oynayacağımız A:Madrid maçı vardı ve kçok sert geçen maçı Zhirkov'un tek golü ile kazandık.Ligde galibiyet serisi ile ilerlemeye devam ediyoruz,aynı şekilde Belçika Kupası'nda da.Chelsea'ya deplasmanda da yenilmemize rağmen evimizde Kopenhag'ı yenerek Avrupa maceramızı yeniden UEFA Avrupa Ligi'ne taşıdık.

Bu kadro ile yine kupa 2'ye düşmek beni hayal kırıklığına uğrattı.Aldığımız tecrübeli isimleri sezon sonunda gönderirim.

UEFA'da 1.eleme turunda rakip Tottenham'a evimizde hiç acımadık.

Rövanş öncesi Mechelen'i devirdik ligde ve Londra'da li rövanşa hazırız.

Tuhaf bir maç oldu,futbol şansıda bizden yanaydı turu geçiyoruz.

Arkadaşlar kalan süreci tek tek anlatmak şu halimde biraz sor geldi ve geldiğim noktaya kadar ki tüm fikstürü ekliyorum.

Çok iyi bir grafikle geldik ligde şampiyonluğu ilan ettik.Belçika Kupası ve UEFA'da da finali görüyoruz.Om karşısında çok zorlandık ama elemeyi başardık.Daha önceki turda Benfica çokta zorlayamadı bizi oyunuyla.Karşıma Jose Mourinho'lu M.City gelince bu rüya da buraya kadarmış dedim ama takım müthiş bir ruh sergiledi onları da eledik.Ardarda ikinci kez finaldeyiz ve bir üçlemenin daha eşiğindeyiz.Finalde rakip CSKA Moskava.bu da kupanın bir ucundan tuttuğumuz anlamına geliyor bana göre çünü CSKA'nın bize rakip olabileceğini sanmıyorum.

Şimdi bizi buraya getiren gençlerin profillerini ekliyorum,artık oyuncularımızın ne kadar geliştiğini/gelişmediğini inceleyin...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Regenleri de zaten yukarıda eklemiştim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Kadroda süper bir değişim olmuş. Gelenler çok iyi,gidenlerde yerinde olmuş. Finansımız düzgün gibi görünüyor. O kadar değişimden sonra bir nebze uyumsuzluk sorunu olabilir ama bunu zamanla atlatacağımızı düşünüyorum. Başarılarının devamını dilerim abim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ligde kalan 2 maçı da tamamladık.2 maçta da ağırlık U-19 oyunculardaydı.

Ligi açık ara önde bitirdik ve UEFA Finali'ne hazırız.

Oyuncu istatistikleri ise böyle.Çok rotasyonlu oynadım ligi yoksa oyuncularım rahatlıkla silip süpürürlerdi.

Final öncesi moraller üst düzeyde ve dizilişteki 18 çıkacak sahaya,eğer maç gününe kadar geçecek sürede bir sakatlık yaşamassak.Sakat veya cezalı oyuncumuz yok sadece devre arası Zenit ile sözleşme imzalayıp boşa çıkan ve bizim kadromuza kattığımız Danny bu maçta statü gereği oynayamayacak.Tecrübeli oyuncu çıktığı 21 maçta 1 gol ve 9 asistlik istatistiğinin yanında oyun içindeki performansı ile iyi bir intiba bıraktı ama yaşı sebebiyle satacağım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BlueKing3 View Post
    Kadroda süper bir değişim olmuş. Gelenler çok iyi,gidenlerde yerinde olmuş. Finansımız düzgün gibi görünüyor. O kadar değişimden sonra bir nebze uyumsuzluk sorunu olabilir ama bunu zamanla atlatacağımızı düşünüyorum. Başarılarının devamını dilerim abim...
    Teşekkürler kardeşim.Finansımız oldukça iyi halde ama bunun karşılığını alabildik mi? Tartışılır.

UEFA Finali

Ben böyle kontra oynayan takım görmedim.O kadar güçlü takım ile oynadık yendikiyenildik ama böyle bir şey görmedim 1'i korner 5'i kontra dağıttılar bizi.Helal olsun adamlara ne diyim Yıldız diye o kadar maaş verip kadromuza sene başı kattıklarımızın hepsi bu sonucun ardından yolcu olacak.Tecrübeye karşıyız,gençlerle devam

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tabi bir de bu var."Bu da adalet mi?" diyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Öncelikle şampiyonluğunu tebrik ederim abim. Final maçı kötü olmuş gerçekten. O kadar şut çekmişiz ama kalecileri devleşmiş. Profili de fenaymış. Canın sağolsun...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Öncelikle şampiyonluğunu tebrik ederim abim. Final maçı kötü olmuş gerçekten. O kadar şut çekmişiz ama kalecileri devleşmiş. Profili de fenaymış. Canın sağolsun...
    Ya işin sinir bozucu tarafı Akınfeev'i 34trilyona Arsenal'e vermişler.Diego Alves'i almışlar kaleye ve tek kaleci o,o da sakatlığı sebebiyle oynamadı ve bu geçti kaleye adam oyunda yok yani kontratlı bir oyuncu değil şu görünmeyen adamlardan ve böyle bir profili var.Diego Alves olsa kalede belki de alırdık kupayı ama daha yapacak birşey kalmadı tabii ki.

Belçika Kupası Finali

CSKA karsında rezil olan takım sahadaydu kupayı rahat aldık ama pek sevinmedik.Taraftarlarımız ise cosku içinde.

Yeni sezon epeyce hareketli geçmeye aday.Ligde ki takımlar yavaş yavaş güçlenip iyi transferler yapmaya başlıyor.4.sezon ile devam edeceğiz....

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Bu galibiyet bir nebze de olsa sevindirici olmuş abicim. Böyle kontratsız oyuncuları kesmek lazım kelleden..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sezon bitimiyle yönetim stadı büyütme planını açıkladı.Transfer bütçemizi etkileyebilecek bir durum.

An itibarı ile takımımızın genel bilgileri

Ödüller

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Hocam müthiş olaylar olmuş.Fakat kariyer çok hızlı ilerliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu galibiyet bir nebze de olsa sevindirici olmuş abicim. Böyle kontratsız oyuncuları kesmek lazım kelleden..
    Aynen ya adam piyasada olsa dünyanın parası eder

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Hocam müthiş olaylar olmuş.Fakat kariyer çok hızlı ilerliyor.
    Ya kariyerde ben çok ilerdeydim geç başladım yayına o yüzden hızlı geldik.Şimdi oyunla aynı seviyeye geldik bundan sonra normal hıza dönecektir.Maçlarında çoğunu tek tek ekleyeceğim.Müthiş olaylarda hakkaten oldu City'i devirdik CSKA'dan 6 yedik
    Last edited by iLkeRisT : 06.Nisan.2011 at 21:08

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Beklemedeyiz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Geliyoruz...

Yönetim transfer bütçesini açıkladı,kimi alsam acep...

Hoş ocak ayında 2 bomba isim ile anlaştık ama...

Bu arada yine altyapımızdan bir yıldız adayı çıktı,yine forvet oyuncusu...

Mali yapımızın gelişimi...

Last edited by iLkeRisT : 06.Nisan.2011 at 22:25

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Transfer hareketlerimiz;

İki Brezilya'lıya klubun anahtarlarını teslim ettik nerdeyse ve forma satışlarının patladığı haberi geldi iyi bir bedelle kapattığımı söyleyebilirim iki ismi de.Gidecekler ise Taiwo eklenecek.10.75 trilyona Dinamo Moskova yolunu tutacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Karlı bir transfer dönemi olmuş hocam Neymar ve P.Henrique yararlı olacaktır.

Her şey süper gidiyor.Gerçekten tebrikler ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 sayfayı tek solukta okudum . Gerçekten mükemmel bir kariyer olmuş. Bir Porto haline gelmiş takım . Tebrikler..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Abicim iki Brezilya'lıyı da çok ucuza almışsın. Ben de 50 istiyorlar Ganso'ya. Çok karlı transfer dönemi geçirmişsin. Takımın finansı mükemmel,artık adına stat yapsınlar..

Fianl maçı kötü olmuş gerçekten..Transferler çok iyi,gücüne güç katacaklardır..Bu sene çıtayı yükseltiriz..Başarılar diliyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

hezimet sonrası tıpkı real gibi iki büyük transfer

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Takip eden ve yorum yapan arkadaslara teşekkür ediyorum.
    Transferde ki hareketliliğimiz devam ediyor.Gençleri Avrupa'nın dört bir yanına kiraya gönderiyorum pişmeleri için ve iyi de gelir diyorum.

Hazırlık dönemini geçirdik ve lig öncesi Belçika Süper Kupası maçına çıktık ve akıllara zarar işler oldu...

Tek kale top oynadık,adamların ceza sahasından geçtim altıpasın içinden çıkmadık ama becerikli hücumcularımız! topu hep dışarı vurmayı becerdiler.Nihayetinde de atamayana attılar bir penaltı bir de 35m. civarı mesafeden bie frikik golü ile kupayı ellerimizle rakibimie verdik.Saçma sapan işler olmaya başladı.Ama şundan şüphem yok şu maçta tatile gitsem en az 5 atardı takım aynı taktik ve 11 ile.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Giden kupanın ardından yedikleri fırça biraz elemanları kendine getirdi ve ligin açılış maçında ihale zayıf rakibimize kaldı

Yanlız Neymar ve P.Henrique'nin şutları kaleyi bulmuyo penaltıyıda direğe nişanladı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Transfer sezonunuda noktaladık.Müthiş karlı bir kapanış yaptık.Tabi bu kadar giden gelenden sonra takım performansı oldukça kötü durumda toparlarız inşallah.Transferin son günlerinde Sir Bebe'yi önerdi o fiyata bende kaçırmaadım havada kaptım,faydaası olacaktır daha önceden oynattığım bir oyuncu.

Devamı...

Gençleri oynayıp pişmeleri için kiraya gönderdik hem de çok iyi paralar kazandık.Altta çok iyi 2 genç stoperim var ve sanırım Galeano'yu geçerler,sene sonu Arjantinli'ye yol gözükebilir.2010 yılı başında 400 milyara aldığım Damari'yi 15.25 trilyona ligdeki rakiplerimizden Kortrjik'e sattım.HSV'de 15 trilyon vermişti ama oyuncu Belçika'da kalmayı tercih etti,bu takım aynı zamanda 17.25 trilyona Cristaldo'yu da aldı.

Lige sıkıntılı başladık futbolumuz oldukça kötü.Match Prepationdan taktik idmanları ağırlaştırdım bakalım faydası olacak mı? Şampiyonlar Ligi'nde ise R.Madrid,Omonia ve Monaco ile aynı gruba düştük.Eğer kendi oyun standartımızı yakalarsak Madrid'in ardından buradan çıkan biz oluruz.Ama şu an ki halimiz ile olursakta madara oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

neymarla şampiyonlar ligi gelir bu sene .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by faylozof View Post
    neymarla şampiyonlar ligi gelir bu sene .
    Kadro ŞL zaferi için çok genç ama top bu nolur nolmaz

Ligde Lokeren'i yendik.İstatistikler rahat maç olduğunu söylesede oyundan hala memnun değilim ve önümüz de ŞL Monaco maçı var.

Deplesmanda Monaco ile oynadığımız maç ile bu yılki ŞL serüvenimize başladık.Dişe diş geçen maçta hücum hattında ki yıldızlarımız işlerini kısmen de olsa yaptılar ve önemli bir galibiyet aldık.

Lige döndüğümüz de ise 3 maç oynadık.3 maçta da aman aman oynamadık ama kazanmayı bildik,Neymar yavaş yavaş ısınmaya başladı gibi.

Şampiyonlar Ligi'nde evimizde grubun en zayıf halkası Omonia ile oynadık.Portekizli stoperimiz David Ramos iki nefis arka direk golü attı.Sanırım Portekiz futboluna yeni bir Pepe yetiştiriyorum

Ligte yürüyüşümüz sürüyor...

İki maçta da birer skata verdik ama neyse ki iki oyuncununda önemli birşeyleri yok.Bu iki takımı da yenmesi bana ayrı bir keyif veriyor açıkçası,sebebini bilmiyorum. Evimizde ki R.Madrid maçı öncesi moralliyiz.

Tarih: 22.10.2013
    Yer : Cristal Arena - Genk - Belçika

Tarihi bir maça daha çıkıyoruz.Büyütme çalışmaları olan stadımızda tribünlerde 21500 kişi vardı.Evimizde devlere diz çöktürmeye alışkın olan biz bunu yine başardık.

Henüz maçın başında kullandığımız taç atışında Neymar ceza sahası içinde topu ayağına aldı dönerken yerde kaldı.Sergio Ramos çelmeyi takmıştı ve hakem penaltı kararı verdiğinde bu R.Madrid için kabus gibi bir gecenin başlangıcıydı.Orta da Kadlec'i iyi tutsalarda kenarlarda Lucas ve Neymar (dk.71 Bebe) durduramadılar.Orta sahada da Van Den Borre ve Casemiro müthiş fizik üstünlük kurunca bu zafer çokta zor olmadı.İkinci golüde Sergio Ramos kenarda tedavi görürken yani Madrid sahada 10 kişiyken fırsatı iyi kullanıp attık.Sonuçta zafere giden her yok mübahtır.

İlk 3 maçın ardından grupta ki puan durumu.Oldukça avantajlı konuma geçtik.

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri