Takımım Belçika Ligi'nin genç ekiplerimdem Genk.İlk sezon itibariyle futbol otoriteleri takımın ligi 7.bitirebileceğini söylüyor.Tabi benim takımı seçmemde ki büyük etkenlerden birisi 20 olan yaş ortalaması.
Evimiz Cristal Arena.2002 Yılında inşa edilmiş yeni bir stad,max. 25000 kişilik seyirci kapasitesi var çoğu maçta stadı dolduracağımızdan şüphemiz yok.
Takımın Genel Bilgileri
Yönetim benden sezon sonunda takımın puan cetvelinin üst yarısında bulundurmamı istiyor ben biraz daha para koparabilmek için Avrupa Kupalarına katılabiliriz diyorum ama aldığımız para bizi kurtarmıyor çünkü maaş bütçesinde zaten içerideyiz bu da kadroda ki birkaç önemli ismi satmam anlamına gelecek.
Kadro ve Taktik
Kadro da beniö için bir süpriz bu oyuncuyla ilk kez karşılaşıyorum ve Avrupa'nın bütün dev klupleri peşinde,teklif yağıyor...
Tabi kaynaklar bunula sınırlı değil A takımdakiler hariç herkesin kadrosuna katmak için kağıştığı diğer oyuncularımız ise Jordy Croux(16),Seppe Brulmans(16) ve Leopold Njengo(15).Bu oyuncalar ile ilk kez karşılaşıyorum,oldukça keyifli olacak bir iş gibi...
Database boyutu large.Açık olan ligler...
Neden Genk?
Daha önce CM 01/02 serisinde Genk ile yaklaşık 15 sezon süren bir kariyer yapmıştım ve ondan sonra da Belçika Ligi'ne hiç bakmadım fakat bu seride gençleri ile Anderlecht ve S.Liege gibi takımlara kafa tutulabilir ve en önemlisi ligde yabancı kısıtlaması yok tek şart maç kadrolarına en az 6 tane Belçika'lı oyuncu almak bu da böyle bir yapıya sahip bu takım için hiç sorun değil.