Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 159 sonuç

Konu: Gençlik Ateşi Sönmez,Genk Yenilmez

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Gençlik Ateşi Sönmez,Genk Yenilmez

Takımım Belçika Ligi'nin genç ekiplerimdem Genk.İlk sezon itibariyle futbol otoriteleri takımın ligi 7.bitirebileceğini söylüyor.Tabi benim takımı seçmemde ki büyük etkenlerden birisi 20 olan yaş ortalaması.

Evimiz Cristal Arena.2002 Yılında inşa edilmiş yeni bir stad,max. 25000 kişilik seyirci kapasitesi var çoğu maçta stadı dolduracağımızdan şüphemiz yok.

Takımın Genel Bilgileri

Yönetim benden sezon sonunda takımın puan cetvelinin üst yarısında bulundurmamı istiyor ben biraz daha para koparabilmek için Avrupa Kupalarına katılabiliriz diyorum ama aldığımız para bizi kurtarmıyor çünkü maaş bütçesinde zaten içerideyiz bu da kadroda ki birkaç önemli ismi satmam anlamına gelecek.

Kadro ve Taktik

Kadro da beniö için bir süpriz bu oyuncuyla ilk kez karşılaşıyorum ve Avrupa'nın bütün dev klupleri peşinde,teklif yağıyor...

Tabi kaynaklar bunula sınırlı değil A takımdakiler hariç herkesin kadrosuna katmak için kağıştığı diğer oyuncularımız ise Jordy Croux(16),Seppe Brulmans(16) ve Leopold Njengo(15).Bu oyuncalar ile ilk kez karşılaşıyorum,oldukça keyifli olacak bir iş gibi...

Database boyutu large.Açık olan ligler...

Neden Genk?

Daha önce CM 01/02 serisinde Genk ile yaklaşık 15 sezon süren bir kariyer yapmıştım ve ondan sonra da Belçika Ligi'ne hiç bakmadım fakat bu seride gençleri ile Anderlecht ve S.Liege gibi takımlara kafa tutulabilir ve en önemlisi ligde yabancı kısıtlaması yok tek şart maç kadrolarına en az 6 tane Belçika'lı oyuncu almak bu da böyle bir yapıya sahip bu takım için hiç sorun değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kariyeriniz onaylanmıştır.Uzun soluklu ve zevkli olması dileğiyle.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Böyle takımları yönetmeyi bende seviyorum ve bu takımı ilk kez duydum. Yaş ortalamasının 20 olduğunu duyunca mutlaka bu takımla bir kariyer açmam gerektiğini düşündüm ve şu an menajer kısa listesi doluyor. Başarılar, elimden geldiğince takip edeceğim.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar dilerim,ilginç bir serüven olacaktır.Umarım başarılarla dolu bir kariyer olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Başarılar dilerim...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Teşekkür ediyorum.

Ben transfer işleri ile uğraşırken asistanım takımın başında hazırlık maçlarındaydı ben ise tribündeydim,iyi sonuçlar iyi futbol vardı gençlerimiz de bir de hazırlık turnuvası kazandık ve sezoan resmi olmasa da bir kupa ile başladık.Pilot klübümüz olan L'pool'un reserv takımı ile oynadığımız maça biz de U19 takımımızla çıktık ve kazandık boynuz kulağı geçecek.

Önümüzde Avrupa Ligi ön elemesinde oynayacağımız Motherwell maçı vardı ve o zamana kadar transferlerimizi bitirdik,geriye sadece uyum süreci kaldı...

Transferler

Genç yetenekleri topladık,Kirita'da orta sahada ki rotasyon darlığımıza ilaç olacaktır.Sao Paolo'dan Lucas ile de anlaşmıştım ama para yetmedi Galeano ile arasında tercih yapmak zorunda kaldım Galeano'ya daha çok ihtiyaç vardı,tercihte o oldu ama Lucas'ı ne yapıp edip alacağım.

Şimdi bu noktadan sonra maçları toplu koyacağım,bazı önemli maçları tek tek ekleyeceğim.

Motherwell maçlarının kolay geçmesini bekliyordum ama pekde öyle olmadı,rövanşta Khalil sahne aldı attığı 2 golle turu getirdi.Asıl bomba olan sezonun ilk maçında evimizde S.Liege karşısında alınan skor,Matoukou 2'si penaltıdan 3 gol attı diğer gol ise Khalil'den geldi yeni sezona dair umudumuz arttu.

Ardından 2 maçta ezilerek yenildik özellikle Mechelen yenilgisi beni çıldırttı.Adamlar sene sonunda Rennes'e gidecek olan yıldızları Benteke ile bizi eziiiiiipp geçtiler.Bu maçların moral bozukluğuna bir de Avrupa Ligi'nde çektiğimiz Napoli kurası eklendi.

Oynadığımız iki Napoli maçınıda da müthiş mücadele verdik deplasmanda ki kısır maçın ardından Napoli'yi elebileceğimize dair bir inanç oluştu bunu gerçekleştirdik,gerçekten müthişti zaten ilk Napoli maçının ardından bir çıkışa geçtik.
    Ardarda gelen iki yenilginin takıma Match Prepation'dan çok yoğun atak çalıştırdım bunun etkisi var sanırım sonuçlarda.

UEFA Avrupa Ligi Grup kuraları çekildi ve Zenit,Beşiktaş ve Rosenborg ile aynı gruba düştük.Napoli gibi bir takımı elediğimiz için kendimize güveimiz tam herşey olabilir diyoruz.
    Yakaladığımız müthiş ivme bize acayip skorlar aldırttı.UEFA'da bir Zenit'e gücümüz yetmedi zaten onlarada yetmemizi beklemiyordum ezdiler bizi ama biz de diğer iki rakibimizi ezdik,Lig Kupası'nda ise bir amatör takım ile eşleştik U-19 oyunculardan kurulu takımımız da onları dağıtmayı başardı.Bu periyotta ki en ilginç maç Club Brugge maçı oldu aha ezdik aldık dedğim maçta 90+'da 1 puanı zor kurtardık.

Brugge takımının attığı ilk golde bizim çocuklar resmen elleri bellerinde geziyorlardı birşeyler olacağını sezdim ama ne yaptıysam engel olamadım ne zaman yenik duruma düştük o zaman canlandık yazık oldu giden puanlara.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Komedyen View Post
    Böyle takımları yönetmeyi bende seviyorum ve bu takımı ilk kez duydum. Yaş ortalamasının 20 olduğunu duyunca mutlaka bu takımla bir kariyer açmam gerektiğini düşündüm ve şu an menajer kısa listesi doluyor. Başarılar, elimden geldiğince takip edeceğim.
    Teşekkür ediyorum,ben şu an da oldukça ilerledim ve hiç beklemediğim kadar iyi gidiyor bunda taktiğin etkisi çok büyük,bu taktiği yapan arkadaşıma teşekkür etmeden geçmeyeyim

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Başarılar dilerim,ilginç bir serüven olacaktır.Umarım başarılarla dolu bir kariyer olur.
    Quote Originally Posted by BlueKing3 View Post
    Başarılar dilerim...
    Sağolun kariyer hem ilginç hem de uzunca devam ediyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Transferler iyiymiş fakat çok olmuş.İnş takım uyunmu sorunu yaşamazsın hocam.

Başarılar. Transferler güzel.

Başarılar ..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu bölümde S.Liege evinde bizden intikamı aldı,bariz şekilde rakibimizden zayıf kaldık öyle böyle 2 gol bulduk ama maçın hakkı rakibindi,aldılarda.Yedekler ile çıktığımız Rosenborg maçında 1-0 ile güldük.Zenit maçından zaten umudum olmadığı için yine gençlere şans verdim,tabi benim bu takımda genç dediklerim 15 ile 17 yaş arası oyuncular,as takımdakiler 18-20 arası zaten tektük oyuncumuz var bu yaş grubunun üzerinde olan.Mechelen ve Benteke'yi devirmenin verdiği hazzı anlatamam. Son maçta da Anderlecht resmen 1 puanı kaptı kaçtı.UEFA Avrupa Ligi'nde ise kaderin cilvesi Bursaspor ile eşleştik bu form durumumuz ile Bursa'nın bize karşı hiç şansı olmadığını düşünüyordum ki haklılığım maçlarda ortaya çıktı.

İki Bursa maçının arasında bir Wasterlo galibiyeti çıakrdık.

Bursa Maçları

1.Maç

Önlem aldıkları Kevin 17.dk'da sakatlandı yerine giren Stilic onu çokta aratmadı.

2.maç

Yedeklerle ile sahadaydık...

Böyle ilginç bir şekilde kazandık

Ara transferde ki sırrımız yönetimin hedef değiştirerek bize sağladığı kaynak sayesinde Tiago Alves oldu.7.5 trilyon ödedik genç oyuncu için toplam harcamamız 40.5 trilyon oldu,yaş ortalamamız ise 19.

Adrian Calello tamamen etkisiz eleman almayın,önermiyorum,test ettim,onaylamadım.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Tiago Alves büyük katkı sağlar diye düşünüyorum.Bu kadroyla en az 10 sene devam edersin hocam

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Transferler iyiymiş fakat çok olmuş.İnş takım uyunmu sorunu yaşamazsın hocam.
    Quote Originally Posted by Erdi_1907 View Post
    Başarılar. Transferler güzel.
    Quote Originally Posted by VasfiVural View Post
    Başarılar ..
    Sağolun arkadaşlar uyum sorunu yaşadık ilk haftalarda ama az zararla geçirmeyi başardık.Bu arada VasfiVural Kastamonuspor'u yönetiyor yazıyor,Kastamonulumusun?

Normal sezonun son 2 maçın da şov yaptık Brugge'e hoca kovdurduk ama zararımıza oldu takımın başına Martin Jol geçti UEFA Avrupa Ligi'nde rakip PSG oldu maceramız sona erdi

30 maçlık normal sezonun sonunda oldukça çekişmeli bir tablo var dersem yalan olur S.Liege ile kapışıyoruz hataya yer yok rakip bizden tecrübeli ama biz daha canlı bir takımız.Çokgol atıyoruz,makul seviyede yiyoruz,iyiyiz iyi.

Quote Originally Posted by iLkeRisT View Post
    Sağolun arkadaşlar uyum sorunu yaşadık ilk haftalarda ama az zararla geçirmeyi başardık.Bu arada VasfiVural Kastamonuspor'u yönetiyor yazıyor,Kastamonulumusun?
    Evet .
    __

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar hocam hayırlısı

Kariyer gerçekten çok güzel gidiyor özellikle transferler çok iyi

17. Default

Takım seçiminiz çok güzel,başarılar kolay gelsin.Genç bir kadro ile her hedefe ulaşılabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tiago Alves büyük katkı sağlar diye düşünüyorum.Bu kadroyla en az 10 sene devam edersin hocam
    Valla hocam amacım bu adamlarının hepsinin emekliliğini görmek

UEFA Avrupa Ligi 2.Eleme Turu PSG Maçları

Gol makinesi takımım bu maçlarda acemiliğine yenildi,normalde leblebi gibi gol attıkları pozisyonları bu maçlarda kaçırdılar çok pisipisine gittik desem yeridir artık rota tamamen lig.

Aha oldu eleyeceğiz dedim ama olmamış

Avrupa serüvenimizde noktalandı artık sırada şampiyonluk grubu var bu statünün amacını ben anlayamadım bir türlü 6 takım ve 10 maç var kendimizi mutlu sona yakın hissediyoruz.Evimizde Anderlecht ile başlıyoruz.

Fizik-Kondüsyonumuz,dinamizmimiz,gençliğimiz,futbol arzumuz ligde ki başka bir takım bu rakipten bu durumda puan çıkarabilirmiydi bilmiyorum,takımım kesinlikle tahminlerimin çok ötesine geçmiş durumda.

İkinci maçta evimizde Lokeren'i 3-2 ile geçtik maçlar zorlaştı ve sırada Brugge deplasmanı var.

Rakipte Akpala ilk kez 11'de başlamış adam bizi yıkıyordu az kalsın neyse ki KAdlec-Zeman-Khalil'den oluşan 3 silahşörlerimiz sazı ellerine aldılar.

Üzerimize oyunlar oynanıyor,şampiyonluğumuz engelleniyor,kahrolsun federasyon Yine 10 kişi kaldık,son dakikalar iyi ter döktük ama kazandık hem de deplasmanda bu bize şampiyonluğun habercisi.

Aradaki maçlarda iyi form gösterdik yine lider olarak 9.maça geldik evimizde çekiştiğimiz takım S.Liege ile oynayacağız.Biz yenersek şampiyonluğu ilan edeceğiz Liege yenerse lider olarak son maça çıkacak.Sezon açılışında Liege'i evimizde hezimete uğratmıştık bunu tekrarlamamamız için hiçbir sebep yoktu...

Cristal Arena'da 25000 taraftarımız önünde erken skoru bulduk,üzerimize geldiler 2 tane daha attık ve işi bitirdik,ilk yılımızda bu genç kadro ile müthiş futbol oynayarak bu başarıyı hakkettik benim ilk sezon hedefim ilk 2 idi,işler yolunda gitmese de 3. oluruz diyordum ama herşey beklediğimden iyi gitti.AMR özelliği bulunmayan Kadlec sezon boyu o bölgede rakiplerine korkulu rüya gördürdü çok iyiydik.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by VasfiVural View Post
    Evet .
    __
    Hocam bende Kastamonu Araç'lıyım.

Quote Originally Posted by Canales View Post
    Başarılar hocam hayırlısı
    Quote Originally Posted by berat87 View Post
    Kariyer gerçekten çok güzel gidiyor özellikle transferler çok iyi
    Quote Originally Posted by eminoski View Post
    Takım seçiminiz çok güzel,başarılar kolay gelsin.Genç bir kadro ile her hedefe ulaşılabilir.
    Hedeflediğim gençleri almak için epeyce fazladan maaş verdim çünkü rotam belli.ilk sezon itibariyle Dünya futbolunun dev takımları oyuncularımın peşinde miladı dolanlar tabi ki yolcu olacak ama gençlerin hiçbirini herhangi bir ücret karşılığın da satmayı düşünmüyorum henüz yetşme aşamasında olan Limbombe dahil

İlk yılımızın ardından puan durumu;

Son maçta Kortrijk karşısına U-19 takımımızla çıktık,maç deplasmandayıd 1-0 kaybettik tabi ki önemi yok.Liege son düzlüğe kadar iyi kovaladı ama köşeyi önce dönen biz olduk.

2.Sezon ile devam edeceğim ...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu arada şimdi dikkatimi çekti Bursa maçlarında Bursa saha dizilişinde 10 kişi görünüyor statsa baktığımda 11 kişi Ozan Has taktikte gözükmüyor ama sahadaydı,oyunun bir hatası daha sanırım,böyle birşeye başka denk gelen görmedim duymadım

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

3 kastamonulu olduk hemşerim başarılar dileriz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mesajlar View Post
    3 kastamonulu olduk hemşerim başarılar dileriz
    Sağol hemşerim teşekkür ederim

Beklenmedik bir şekilde şampiyon tamamladığımız sezonun ardındddan camiadaaaa müthiş bir coşku ve sevinç vardı.Ben ise yeni sezonun planlarını yapıyordum ve bunu parasız olmayacağını hesap ederek yapıyordum ki yönetim beni yanılttı,başkan muhtemelen yastık altı yaptığı paraları çıkardı ve 33 trilyonluk bir transfer bütçesi verdiler.Şahsen benim ağzım açık kaldı bu parayı görünce ve bende bütün hesaplarımı değiştirdim.

2.SEZON

2 tane basit hazırlık maçı yaptık,bu maçlara as takım oyuncuları çıkmadı.

Barca ile kardeş klüp olduk ve 1 oyuncu gönderdiler bize bizde onu eğittik.

Böyle bir transfer dönemi geçirdik.Daha hiç kimse bulaşmadan Lucas'ı kaptım,bu çok iyi oldu.Eren'i eyvah kimse gelmiyor paniği ile aldım savunmaya Galeano'nun yanına adam şarttı ama sonradan yeterince para kalınca gözümü kararttım bastım parayı Rever'i aldım.Ronaldo ve Serginho regen oyuncular.Serginho Dani Alvaas'in,Ronaldo ise Vagner Love'un veliahtı olarak gösteriliyor.

Kendilerine öngörülen potansiyellere ulaşırlarsa değmeyin keyfime ama bu konuda çok umutlu olduğumu söyleyemem.Büyük takımlar takipte bunları baktım birşey olmayacaklar iyi fiyatlara hertürlü satabilirim sanırım.

Ligi biz kupayı S.Liege aldı ve en büyüğü belirlemek için Süper Kupa'da karşılaştık.

Geçen sezonun sonunda dağıttığımız rakip karşısında rahat bir maç hayal etmiştim ama hiçte öyle olmadı.Çok çekişmeli geçen maçın ardından penaltılarda gülen biz olduk ve sezona bu kez resmi bir kupa alarak başladık.

Artık zorlu sezonun başlıngıcındaydık.Şampiyonlar Ligi ön eleme turlarında sırası ile Apoel ve Kopenhagen ile oynadık ikiside bize rakip olacak seviyede takımlar değillerdi ve rahat bir biçimde Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldık.grup çok zor Chelsea,Fiorentina ve Olimpiakos ile oynayacağız.Bu maçlara kadar ligde geçen süreçte ise rahat maçlar oynasakta fazla gol yiyor gibiyiz bu da zorlu ŞL mücadeleleri öncesi biraz nahoş bir durum.Ligde ise Mechelen'e takmış durumdayım geçen sene bizi lig maçlarında çok zorladılar,kupadan elediler hadi Benteke sayesinde dedim,bu sene Benteke'de gitti hala bize ters geliyorlar,özel bir motivasyon ile çıkıyorlar karşımıza sanırım.

Devam eden süreçte ŞL'de oynadığımız 4 maçta 3 yenilgi aldık.Evimizde Olimpiakos'u ise çok rahat bir futbolla 3-0 yendik.Bu maçlar bize devler liginde tecrübenin ne kadar önemli bir etken olduğunu iyice kanıtladı ve şimdiden gelecek sezonun transfer stratejisi üzerinde çalışma yapmaya başladım.Ligde ise Rever ve Boka transferlerinin muazzam katkısını görüyoruz pozisyon falan vermeden arkama yaslanıp rahat rahat izliyorum maçları yediğimiz goller ise çok ilginç

Beni uyku tutmayan bu geceden bizlik bu kadar herkese iyi geceler...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Takımını sadece Belçika Ligi standartlarında kurmuşsun, avrupada pek bi varlık gösteremiyorsun..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Takımını sadece Belçika Ligi standartlarında kurmuşsun, avrupada pek bi varlık gösteremiyorsun..
    Aslında Belçika Ligi'nin epey üzerinde bir kadromuz var ama ŞL'de acemiliğimiz ayyuka çıktı desem yeridir.Zeman,Khalil vr Kadlec'li hücum hattı çok süratli yedekleri Damari ve Limbombe'de oldukça süratli.Bu oyuncuların hız-hızlanma +16 ama ah gençlik ahh arkalarındaki Casemiro ve K.De Bruyne'de bu acemi tayfanın devamı,onlarda öğrenecekler,kazanacaklar başka yolu yok

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

tebrikler gerçekten güze gidiyorsun yeni sezonunda başarılar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furdun View Post
    tebrikler gerçekten güze gidiyorsun yeni sezonunda başarılar

Teşekkür ederim.

Şu anda işte olduğum için ufak detaylara girelim ve bakalım takımımızın gerçek hayatta ki performansı ne durumdaymış;

Benim hücum hattına yaptığım takviyelerden dolayı ağırlıklı olarak klubede oturan Vossen ve Oginjimi takımın en önemli hücum silahları olmuşlar ki zaten ikiside Belçika milli takımı oyuncusu.

Takım izimizden gidiyor,şampiyonluk grubuna lider başlamışlar ilk hafta sonunda liderliği korumuşlar.

Eve geçtiğimde kariyere devam edeceğim...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

başarılar...

şampiyonluk güzel olmuş...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    başarılar...

şampiyonluk güzel olmuş...
    Teşekkürler.

Kariyere devam ediyoruz,sezonun bu noktasında tam bir kırılma maçı ile başlıyoruz,ŞL gruplarında 5.maçımızda evimizde Chelsea ile karşılaştık ve o an benim için inanılmazı gerçekleştirdik,şampiyon olduğum maçtan daha çok sevindim buna.

Ardından...

Olimpiakos'u tekrar devirdik ŞL'de ve UEFA Avrupa Ligi'ne kaldık yine Kupa 2'deydik.ligde zaten rakipsiz gibiyiz bol gollü maçlar oynuyoruz,oyuncularıma teklifler yağmaya devam ediyor,gitmek istiyorum diyene "gideceksen git,kalacaksan kapa çeneni işine bak" tarzındaki çıkışlarımla ezdiğim gençlerden sorun yaratan yok henüz.Belçika Kupası'nda dolu dizginiz UEFA'da ise rakibimiz AEK oldu,rahat bir tur olacağını düşünüyorum.

AEK'yı 2 maçta da ezdik,büzdük,3'e çarpıp 5'le böldük ama para etmedi bir türlü atamadık ve iş penaltılara kadar geldi.Bİz 4'te 4 attık,onlar 5'te 4 attı ve son penaltımız için topun başına Rever geldi.Tamam attı bitti bu iş dedim ama direğe nişanladı 6.penaltıları iki tarafta gole çevirdi,7.penaltıyı onlar kaçırdı biz de ise Casemiro golü yaptı ve Cristal Arena yıkıldı.

Sırada Avrupa'da Udinese maçları ligde ise 30 maçlık normal sezonu tamamladık.Açık ara lideriz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

UEFA Avrupa Ligi 2.Eleme Turu Maçları

Pek şansımızın olduğunu düşünmüyordum ama Udinese'nin 4-3-1-2 ile Alexis Sanchez'i AMC'de kullanarak uyguladığı taktik bu takıma hiç uygun değil ve bedelini elenerek ödediler.Biz ise çok iyiydik,hakkettik ve büyüyoruz.

Karambole falan bir gol attılar,biz daha iyiydik 90+1!de de olsa attık ve yenilmeden eledik rakibimizi.

Artık mücadelenin kızıştığı tarihlere geldik.UEFA'da rakip yine İtalyan,takım Palermo.Yolun sonu görünüyor. Ligde ise şampiyonluk grubundayız iyi bir puan farkı ile başlayacağız bu sebepten ötürü ligde biraz daha yedek ağırlıklı oynayacağız.

Ardı ardına 3 zor maç oynadık Palermo maçı öncesi ve çokta parlak bir performans gösterdiğimiz söylenemez.

Bu sürecin güzel haberi bilendiğimiz Palermo'yu evimizde yendik.Çok avantajlı bir skor alamasakta galibiyet iyidir.İki Palermo maçı arasında ki tek maçımız evimizde Zulte Waregem ileydi ve rakibe 4-0'lık bir mağlubiyet yaşatarak evine gönderdik.Belçika standartları için pek iyi bir ev sahibi değiliz.

Sicilya'da muazzam bir mücadele örneği sergiledik ve resmen "düşler sahnesindeyiz".bu maçın ardından yaşadığım sevincin tarifini yapamam,bu takıma yine çok ısındım,resmen yaşıyorum

Ancak iş bu sefer bitti,tamam dedim.Sırada ki rakip Shakhtar zor olacak,zor.
    Burada çok zorlu bir süreç bizi bekliyor bizi.Shakhtar maçı öncesi deplesmanda Mechelen'i 2-0 Club Brugge maçını yine deplasmanda 2-1 yendik ve artık hedef Shakhtar maçıydı.

Neler oluyor neler,rakip atamadı,biz affetmedik.Net pozisyona sokmadık rakibi biz de neti bulamadık ama yenmeyi başardık artık rüyayı yaşıyoruz.

Arada Anderlecht maçı vardı,evimizdeydi,gözümüzü kararttık eski bir dost Balasz Toth önderliğinde rakibi Cristal Arena çimlerine gömdük,fena gaza gelmiş haldeyiz.Şimdi radarımız da Ukrayna deplesmanında çıkacağımız tarihi bir maç var ve hedefimiz kiltlendik biz bu finali görürüz ve görüyoruz da...

Golü erken bulanın biz olması tüm gerginliğimiz aldı rahat oynadık,yine net pozisyon vermedik,yine pozisyon bulamadık ama tarihimizin şu ana kadar ki en önemli maçında amacımıza ulaştık sırada yine bizim için tarihi bir final var rakip Everton.

3 lig maçının ardından Bükreş'in National Arena Stadı'nda oynanacak UEFA finali vardı bizim için.Ligde koptuk gittik zaten bu 3 maçın benim için hiçbir önemi yoktu tamamen yedekleri sürdüm sahaya onlarda anca bunu yapabildiler...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bütün mücadele işte bu kupa için olacak,tabi ki rakibimiz Everton maçın favori tarafıydı.Ben ise buraya kadar gelmiş olmanın hazzı ile mağlubiyeti bekliyordum ama son derece huzurlu ve mutluydum.Maç öncesi 11'ler şu şekildeydi;

Everton'un taktiği bizim için iyiydi çünkü kanatsız oynayan takımlara karşı hep avantıj bizden yana oluyor.Tabi burda ki fark rakip çok güçlü ama bir Chelsea değil.Tecrübesizliğizin bizi yakacağını düşünüyorum maç öncesinde.

Maça rakibe neredeyse top göstermeden başlıyoruz.Daha santradan topu alıp rakip kaleye inen Khalil yürekleri ağızlara getiriyor,heyecan doruğa çıkıyor ama golü bulamıyoruz.Çok iyi oynuyoruz ve artık ilk yarı bitmek üzere maçı kazanacağımıza dair inanç en üst seviyede.Ama ilk yarı bitti bitecek derken Everton kullandığı kornerde seyyar kulesi ile golü buldu ve ağzımdan çıkan laf adaletin bu mu futbol oldu.Gelen gole kimse inanamadı bizim tarafımız da bir ölüm sessizliği ile soyunma odasındaydık.Takımı cesaretlendirmem gerekiyordu elimden geleni yaptım ve oyuncularımı sahaya gönderdim.Yenen golden hiç etkilenmemiş gibi müthiş bir hırs ile ikinci yarıya başladık dakikalar geçiyor golü bulamıyorduk ta ki 75. dakikada ki hamleye kadar takıma cümbür cemaat saldırın demiştim rakibi iyice sersemletmiştik ordan burdan derken Khalil'in bir anlık hamleyle savunmanın arasına müthiş süratli koşusu Van Den Borre'un nefis pasıyla birleşince Khalil kısa kariyerinin zirvesine ulaşıyordu dakikalar 84'ü gösteriyordu rakibi sürklaese etmiştik artık ve skora da denge gelmişti.Kalan kısımda da iyi oynadık pozisyonlar bulduk,rakipte geldi ama gol çıkmadı artık uzatmalardaydık.Fizik gücümüz yerindeydi yine saldıran bizdik olmuyor,olmuyordu ama uzatmaların ilk yarısı biterken Fellaini atıldı ve rüzgarı artık iyice arkamıza aldık ikinci yarıya da fırtına gibi girdik hemen başlarda Khalil müthiş driplinginin ardından 85'te etkisiz Zeman'ın yerine giren nöbetçi golcümüz Omer Damari'ye nefis bir ara topu attı.Damari yanında ki Dante'ye göre çok süratliydi ondan önce topu aldı,kaleci Howard'ın yanından geçti golü yaptı artık inanılmaz bir noktadaydık.Rakipte son anlarda Baines'ta sakatlanıp çıkınca artık kaderlerine razı olmuşluk vardı,son anlar saha içinde sukunet içinde kısa paslar ile geçiyordu kenarda biz tribünde seyircimiz çıldırıyordu ve kupa inanılmaz bir serüvenin ardından kaptanımız Courtais'in ellerinde yükseliyordu.

Bu zaferin ardından ligde Mechelen maçına geçtik maç kimin umrundaydı.U-19 oyuncularım sahadaydı 1-0 yenildik dcanları sağolsun.

Ligde açık ara şampiyonluğu elde etmiştik daha önce...

Kupa finalinede gelmiştik,dalip belliydi,rakip keşke sahaya hiç çıkmasaydı

Sezonu 3 kupa ile bitirmenin keyfi inanılmazdı ama önümüzdeki sezon için rotayı ŞL'ye çevirdik...

3.Sezon ile devam edeceğim.Bugunlükte bu kadar herkese iyi geceler.

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri