1 ile 30 arası toplam 159 sonuç

Konu: Gençlik Ateşi Sönmez,Genk Yenilmez

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kayseri

Hem ligde hem kupada süpersin abicim. Transferin son gününde Bebe transferi iyi olmuş. Finansın muhteşem,kadron muhteşem. Bu sene ŞL'yi alırsan gelmeyecek oyuncu kalmaz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BlueKing3 View Post
    Hem ligde hem kupada süpersin abicim. Transferin son gününde Bebe transferi iyi olmuş. Finansın muhteşem,kadron muhteşem. Bu sene ŞL'yi alırsan gelmeyecek oyuncu kalmaz.
    Benim ŞL'yi alabileceğime dair pek inancım yok ama Ayrıyeten tüm dünya gelmek istese de daha adam alacak yer kalmadı,kadro genç dolu daha adam alırsam nereye koycam bilmiyorum süper regenler bulmadığım sürece daha bu takıma transfer yapmıyacağım.Herkes oyuncularımın peşinde zaten vurup kafalarına susturuyorum şimdilik ama daha ne kadar tutabilirim böyle elde bilmiyorum.
    Bir de Balotelli'yi 4.7 trilyona alayımmı?

Tamamen yedekler ve U-21,U-19 takviyeli kadrolar ile oynanan 3 maçta iyiydi.Genk forması ile ilk kez Dender karsısında sahaya çıkan Bissafi ve Ramalho golde atarak beğeni topladılar.

ŞL'de Madrid karşısına çıkıyoruz Madrid'teyiz...

Müthiş maç oldu,bu kadar iyi oyunu ben de beklemiyordum.Bizim Neynar efendinin önüne Casillas'tan seken 3 top düştü 3'ünüde geri Casillas'ın kucağına yolladı ve kazanabileceğimiz maçı son dakikada yediğimiz golle kaybettik.Ronaldo ise destansı bir gol attı,orta sahanın sağından aldı ceza sahası yayına kadar 4 kişiyi geçti kalecinin de üstünden aşırdı golü yaptı Made in CR7

Mesaj Yetkileri