Sayfa 243 / 480 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon
7,261 ile 7,290 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ne Kaka, ne Maicon.
    Sadece hayal olabilir bunlar.
    Hem Kaka hem Maicon Türkiye Ligi'ni kesinlikle küçümseyeceklerdir. İmkansız bile tasvir edemez. Bu dedikodulara inanmamanızı öneririm, böyle bir transfer olması mümkün değil.
    Bu maliyetleri de kimse karşılayamaz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ne Kaka'mı? Biri bendenmi bahsetti? Eğer Real teklifi kabul etmezse Rüştü ile Ferarri'yi verirler kesin hallolur. Yıldırım Demirören ne de olsa Ronaldo'nun kankası Kaka ile konuşur Ronaldo.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ertem Şener her zaman böyle bombalar patlatır..

4. Default

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Kaka gelsin babaannemi keserim.
    Ertem şener'den sana cevap gecikmedi

guti !!! quaresma !!! simao !!! almeida !!! beşiktaş'ta dendiği zaman yorumları hatırladınız mı ? 'yok canım ancak formasını alırlar'.

neyse bu konuda son sözüm !!! haber namustur
    .

Çok iddialı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bende kim bu bomba diye mesajları okumaya başladım yukarıdan Kaka ve Maicon diyor deyince heralde yanlışlıkla yazdı arkadaş o mesajı dedim... İkiside elini sallasa Tr'den daha iyi liglerdeki takımlara kolayca gidebilirler. Takımlarımızın bu kadar yüksek maliyetli oyuncuları kaldırabileceklerini düşünmüyorum. Bir kere gelse bile takımın dengesi bozulur. Kaka bir yana Bjk takımı bir yana olur Herşey Kaka'ya özel ayarlanır. Bence takım içi dengeler alt üst olur. Her yönden imkansız. Ama BJK yönetimide getirirse tebrik eder yazdıklarımı yalar yutarım

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Nuri > Madrid Kaka > Besiktas

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maicon ve Kaka çok uçuk isimler gerçekten. Ertem Şener bir bildiğimiz var heralde gibisinden haber yapıyor ancak bunlara bir Beşiktaşlı olarak ben de pek ihtimal vermiyorum. Ama artık şöyle de bir gerçek var takım bünyesinde "SERDAL ADALI"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yok artık birisi Kaka mı dedi ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kaka gelebilir bence. Gelişi öyle fırtınalar yaratmaz. Şu anda Kaka'ya 30 milyon euro bonservis verecek bir takım yok. Ederi iyice düştü.

Ancak Kaka gereksiz bir transfer olur. Çünkü Kaka hücuma yönelik bir orta saha, Alex gibi bir ikinci forvet. Beşiktaş'ta onun gibi oyuncular mevcut, onun kadar kaliteli olmasa da.

Ben daha çok santrfor transferini bekliyorum. Forlan olabilir. Nilmar olabilir. Belki Lisandro Lopez olabilir. Bu adamlar daha faydalı olur.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Serdal Adalı geçen gün alacağımız yabancı oyuncular Quaresma,Simao veya Guti'den kötü oyuncular olmayacak demişti.Alamasak bile Maicon,Kaka gibi oyuncularla ismimizin geçmesi,bu tarz oyuncularla ilgilenmemiz de önemli bir şey diye düşünüyorum.Çok değil 2 sene önce öyle bir oyuncu alacağız ki Ronaldo transferini bile gölgede bırakacak diyip Tabata'yı getiren bir yönetime sahiptik.Bu arada Forlan'ın kesin bir şekilde bittiği,kupa finalinden sonra açıklanacağı söyleniyor.Hayırlısı bakalım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet Forlan konusu tamamdır deniyor ama bakalım. Bobo'nun gönderileceği anlamına gelir bu eğer kesin anlaşıldıysa. Almeida gitmeyecek bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

forlan konusu bitti. kesin anlaşılmış.
    bana kalırsa maicon rahat gelir. yaşı ve sözleşmesinin seneye bitecek olması bunda en büyük etken. zaten inter'in van der wiel ile anlaştığı söyleniyor. açıksası maicon inter'de yıllık 1-2 milyon euro kazanıyordur. adam inter'de en uç başarılara ulaştı. senelik 3-4 milyon euro garanti para verirsek gelebilir. yaşından dolayı son büyük imzasını atacağı için bunun olma ihtimali çok yüksek.
    hamit'de keza aynı şekilde iyi para kazanabileceği son imzasını atacak. türkiye'den sağlam para teklif eden 3 büyüklerden herhangi birisine gidebilir.
    kaka ise gerçekçi hedef değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Adalı'nın 3 hedefi Kaka,Maicon,Hamit.Girişimler varmış ama getirebilecekleri sanmıyorum.Gelirlersede bizim ligi takmazlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

maicon, no comment.

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Kaka ve Maicon gibi dünya sınıfında futbolcuların Türk takımlarıyla adı geçince bazı kişiler '' Yok artık.Takımı satsalar alamazlar'' gibi tabirler kullanıyordu.Taki geçen sene Beşiktaş yönetimi cevabı en iyi şekilde verene kadar.Alınamayacak oyuncular değiller.Umarım bu tip oyuncular Türkiye Ligi'nin kalitesini bir nebze daha yukarı çeker.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by eminoski View Post
    Ertem şener'den sana cevap gecikmedi

guti !!! quaresma !!! simao !!! almeida !!! beşiktaş'ta dendiği zaman yorumları hatırladınız mı ? 'yok canım ancak formasını alırlar'.

neyse bu konuda son sözüm !!! haber namustur
    .

Çok iddialı
    Tamam Guti, Simao, Almedia tamam iyi oyuncular falan ama geçen isimler Kaka ve Maicon. İnsaf yani.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Kaka tamamda Maicon imkansiz degil bence

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Kaka tamamda Maicon imkansiz degil bence
    Tam tersi.
    Kaka belki kiralık gelir ama Maicon imkansız ötesi.
    Dünyanın hâlâ en iyi sağ beki Maicon.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bjk ' nin her transferinde imkansız diyorsunuz abi. Ama adamlar alıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu sebepten dolayı zaten herkesin imkansız demesi hoşuma gidiyor

Herkes imkansız desin ki bu adamlar da gelsin

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Murat Abi'ye katılıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Ney Kaka mı ? Maicon mu ? Bir Beşiktaş'lı olarak ben bile ihtimal vermiyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Heralde Simao ile Maicon'u bir tutmayacaksınız ? Tamam Simao'da çok çok iyi bir oyuncu olabilir ama Beşiktaş'ın Maicon'u almasıyla Cristiano Ronaldo'yu alması arasında olasılık olarak bir fark görmüyorum açıkcası. Kaka için net konuşmayayım çünkü Real Madrid'te beklenen performansı gösteremedi çok düşük bir ihtimal gelebilir belki.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Heralde Simao ile Maicon'u bir tutmayacaksınız ? Tamam Simao'da çok çok iyi bir oyuncu olabilir ama Beşiktaş'ın Maicon'u almasıyla Cristiano Ronaldo'yu alması arasında olasılık olarak bir fark görmüyorum açıkcası. Kaka için net konuşmayayım çünkü Real Madrid'te beklenen performansı gösteremedi çok düşük bir ihtimal gelebilir belki.
    Katıldığım bir yorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İbrahim Öztürk transferi bitmiş diyor LigTv'de de... Ama umarım ki takasta verilen 2 oyuncudan biri Sivok değildir. O zaman büyük kazık yemiş oluruz. Transfer listesine koysak iyi paraya satabileceğimiz bir oyuncu Sivok. 1-2 yıldır da Çek Milli Takımı'nda düzenli oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Şimdi soracağım soru şaka değil.İbrahim Öztürk kim? Hangi takımda oynuyor mevkiisi falan ne?Türkiye ligini pek takip etmiyorum ama dikkat çeken bir oyuncu olsaydı tanırdım mutlaka.(Bkz.Emenike,Cenk Tosun)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bursaspor'da son dönemde istikrarlı bir grafik gösterip parlayan stoper.

28. Default

Inter, Ajax defansının sağ kanadında görev yapan Gregory Van Der Wiel ile prensip anlaşmasına vardı.!!!

Maicon gidiyormu yoksa

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Maicon going to do Beşiktaş ?

Yok artık.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maicon'da geldikten sonra vatandaşı Kaka'yı da ikna eder

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri