Sayfa 258 / 480 İlkİlk ... 158208248256257258259260268308358 ... SonSon
7,711 ile 7,740 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

"SEZER'İ KİMSE GÖRMÜYOR MU?"
    21.Mayıs.2011 12:00

Fanatik gazetesi spor yazarı Yemen Ekşioğlu, bu akşam oynanacak Gaziantepspor karşılaşması öncesi HABER1903'e konuştu.

Ekşioğlu yaptığı açıklamada;

" Beşiktaş için Gaziantepspor maçının önemi yok. Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupasını kazandığının ertesi günü ligi bitirdi. Tayfur Havutçu'nun bugünkü sahaya çıkacağı gençlerin devamlılığı önemli. Alınacak skor hiç önemli değil. Zaten farkındaysanız herkes tatile çıkmış durumda. Şimdi beklentimiz şu medyada ki transfer edilmek istenen yıldız futbolcuların netlik kazanması. Benim üzüldüğüm tek nokta Trabzonspor'dan Egemen, Bursaspor'dan İbrahim ve Samsunspor'dan Kemal isimleri yer alıyor. Gözlerinin önünde ki Milli takımın değişilmez ismi Sezer Özmen var. Kimse bu çocuğu görmüyor mu? " diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

İBRAHİM HOLOSKO TAKASI MI?
    23.Mayıs.2011 0:00

Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması giyen İbrahim Akın ile temaslarını hızlandırdı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bugüne kadar Trabzonspor'dan Egemen Korkmaz, Rapid Wien'den Veli Kavlak ve Valencia'dan bonservisi alınma aşamasına gelen Manuel Fernandes ile anlaşma sağladı.

Kadrosundaki Türk oyuncu sayısını arttımak için temaslarına devam eden Siyah Beyazlı yönetim, teknik direktör Tayfur Havutçu'nun raporu doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması giyen İbrahim Akın ile temaslarını hızlandırdı.

2004-2007 yılları arasında Beşiktaş'da ter döken İbrahim, Siyah Beyazlı forma ile istenilen performansı sergiliyememiş ve 2007-2008 sezonun devre arasında 1.1 milyon TL bonservis bedeli karşılığında İstanbul Büyük Şehir Belediyespor verilmişti.

İstanbul Büyük Şehir Belediyespor ile sözleşmesi 30 Haziran 2012'de sona erecek olan 27 yaşındaki oyuncu için girişimlerini arttıran Beşiktaş futbol komitesi, bu sezonun devre arasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a kiralanan Holosko'nun bonservisi karşılığında İbrahim'i yeniden kadrosuna katmayı planlyor.

İki kulüp arasında görüşmelerin devam ettiği ve haftasonu kadar bu transfer ile ilgili resmi açıklamaların yapılması bekleniyor.

DHA

Gerçekten daha önce bende duymuştum canlı ropörtajda İ. Akın ı istediğini, Tayfur Hoca nın... Holosko yu severim ama buradaki Beşiktaşlılar bile artık adama tepkili ise en ufak hatasında yine ıslıklanacaksa böyle bir transfer mantıklı olacaktır. Hem İbrahim hem solda hem de göbekte oynayabiliyor, belki bu sefer tutar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben inanmıyorum faydalı olacağına abi. Gelecek yedek bekleyecek bekledikçe siniri bozulacak bizimkileri de bozacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ben inanmıyorum faydalı olacağına abi. Gelecek yedek bekleyecek bekledikçe siniri bozulacak bizimkileri de bozacak.
    Dogru bunuda göz önünde bulundurmak lazim. Basari için takim olmak arkadaslik falan cok önemli.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Tayfur Hoca ya güvenmeliyiz bence artık. Adını medyaya verebilecek kadar istiyor. Keşke daha iyisi olsa ama zaten şu an Holosko da taraftarın tepkisi olan bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben pek sıcak bakmıyorum abi. Bu arada tribündergi son dakika bilgisi verdi , Rapid Wienle görüştüğümüzü borsaya bildirmişiz Veli Kavlak için. Bu adamın bovservisi elinde değil miydi ?

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Hiç bilgim yok. Haber1903 te sadece Beşiktaş ta diye haber geçti ayrıntıları vermediler. 3-4 Gurbetçi gelecekmiş Almanya dan bu hafta sonuna kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Besiktas insallah gurbetcileri ortasahaya almaz. Eger alirsa yedekte curuyecekler yuksek ihtimal. Oncelikli kisiler bekler ve stoperdir zaten.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Kısmen haklısın ama gelecek oyuncular zaten 11 oyuncusundan ziyade 18-20 yaş aralığında gelişmeye müsait oyuncular olacaklardır muhtemelen. Ayrıca o mevkiye alınsa bile 1 sene sonra Aurelio oynayabilecek düzeyde olmaz. Ernst de yavaş yavaş kariyerinin sonuna doğru yaklaşır.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Transfermarkt sitesine göre Veli nin 31.12.2011 de kontratı bitiyor. Bakalım kaça almışlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Besiktas insallah gurbetcileri ortasahaya almaz. Eger alirsa yedekte curuyecekler yuksek ihtimal. Oncelikli kisiler bekler ve stoperdir zaten.
    Guti , Simao , Fernandes , Quaresma , Ernst gibi oyuncuların olduğu bir takımda yedek kalmak isterim. Onları seyrede seyrede büyük topçu olurum zaten , sıra bana geldiğinde de çıkar topumu oynarım.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Ofansif olarak pek Türk oyuncumuz yok ve yabanci kontenjani oldugu için forma sansi bulurlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Ya Sezer var, Atınç ta bir alternatif artık... Ben İbrahim Öztürk ün alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Ersan da da fazla fiyat farkı kalmamış, bir şekilde alınacak. Kemal de gelirse ekstrası olur. Forlan transferi olmayınca yine Maicon Bosingwa isimleri dolaşmaya başladı sağ bek için. Mantıklı olan da bu bence. Bunlardan biri alınırsa sadece yedek sol bek eksiğimiz olur, onu da Ekrem çok zorda kalırsak Toraman hatta Ersanla bile kapatmaya çalışırız, gidip ligden bir Türk oyuncuya tonla para ödemeye gerek yok. Birde Atila Turan adı geçiyordu bir zamanlar, o tür birşey de olabilir.
    Maicon ve Bosingwa'nın buraya gelebilme olasılığı bir yana, Beşiktaş'la anılması bile gülünç. Darijo Srna, Alan Hutton, Emanuel Eboué gibi oyuncular da gelmez. En can alıcı bölge oldu artık. O bölgede milli takımımızda bile sorun var. Henüz çözemedik. Attila Turan'ı geçen yıl raslantı eseri bir forumda görmüştüm. Umarım yeteneklidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yerli kanat alternatiflere ihtiyacımız var.Veli ve İbrahim Akın bu yüzden iyi olur bence.Bir de Ekrem'in bu takımda bek olarak 3. alternatif olması gerekiyor.Bu sezon çok sırıttı bekte ki normal,adam bek değil.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Sivok-Toraman-Egemen-Atınç a ek olarak... Kemal Tokak-İbrahim Öztürk-Ersan üçlüsünden biri eklenecek gibi. Yeterli olacaktır.

Sanırım Tayfur Hoca geçenlerde Atınç'ın kiraya verilmesini istemişti diye bişey biliyorum. Ersan-Kemal Tokak kesinlikle ama kesinlikle a-lın-ma-lı...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"ANLAŞTIĞIMIZ TAKDİRDE YUVAYA DÖNECEK"

23.Mayıs.2011 21:08

Beşiktaş Kulübü ile adı geçen ve Haber1903'e yaptığı açıklama ile Beşiktaş'a yeşil ışık yakan İbrahim Akın transferini Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı'ya sorduk.

Adalı HABER1903'e yaptığı açıklamada;

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne İbrahim Akın için teklifimizi yaptık.Kendilerinin cevabını bekliyoruz, İbrahim bizim eski futbolcumuz, kulübüyle anlaştığımız taktirde yuvaya dönecek." diyerek sözlerini tamamladı.

- HABER1903 -
    Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Adem Büyük: "4 büyük takımdan bir tanesine transferim gerçekleşmezse, önceliğim Mersin İdman Yurdu’dur."

Tribun Dergi

Adem Büyük: "Beşiktaş’a bir gün tekrar döneceğimi biliyorum. Siyah beyazlı formayı bir gün tekrar giyeceğim."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İbrahim Akın iyi bir yedek olabilir. Yusuf etkisi yaratır belki Ama Adem gelirse forma şansı bulacağını sanmıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

İbrahim Akın: "Kulübüm ile anlaşıldığı taktirde seve seve Beşiktaş'a gelirim. Taraftara olan borcumu ödemek istiyorum."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursa transfer haberlerinde görünce yazayım dedim. Beşiktaş yerinde olsam İbrahim Akın'la beraber Ali Tandoğan'ı da geri getiririm. Sağ bekte kaliteli bir isim.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Tandoğan Antalya'da.Yüksek ihtimal.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İbrahim Akın iyi bir yedek olabilir. Yusuf etkisi yaratır belki Ama Adem gelirse forma şansı bulacağını sanmıyorum.
    Aynı kanaatteyim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi yola girdik transfer konusunda diyoruz ne Ali Tandoğan'ı arkadaşlar

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ali Tandoğan ı bizden gönderirken yaşlı diye gönderdik, İ. Akın ı oynayamıyor diye... İbrahim gençti, toparlandı geri geliyor ama Ali daha da yaşlandı, gençken de bizde oynayabilecek düzeyde değildi, şimdi hiç değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ali Tandoğan ı bizden gönderirken yaşlı diye gönderdik, İ. Akın ı oynayamıyor diye... İbrahim gençti, toparlandı geri geliyor ama Ali daha da yaşlandı, gençken de bizde oynayabilecek düzeyde değildi, şimdi hiç değil.
    Olay budur işte. İbrahim'in bile akıllandığı muamma ancak yaşı itibariyle olabilitesi olan bir transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İbrahim Akın'ın akıllanacağını sanmıyorum. Sergen Yalçın gibi adam at hastası.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    İbrahim Akın'ın akıllanacağını sanmıyorum. Sergen Yalçın gibi adam at hastası.
    nokta.....

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

at yüzünden istden dışarı çıkmayan bi adam ibrahim akın bide fernandesin bonservisi 2.2ye hallolmuş diye okudum
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    at yüzünden istden dışarı çıkmayan bi adam ibrahim akın bide fernandesin bonservisi 2.2ye hallolmuş diye okudum
    2,2 iyise Euro yada TL farketmez büyük basari

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2.2 mi ?????? Sen benim başıma gelen en güzel şeeeeyyyy........... (Serdal Adalı)

Mesaj Yetkileri