Sayfa 261 / 480 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon
7,801 ile 7,830 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Q7 ve Simao tamam da, hücum hattını tamamlayabilmek için Guti'den daha iyi bir hücuma yönelik orta sahaya ihtiyacımız var. Bu, Almeida'nın yanına alınacak ikinci bir forvet de olabilir ancak tek forvet de, iki forvet de olsa, Fernandes'e ek olarak hücuma destek atabilecek bir oyuncuya ihtiyaç var.

Haydi Forlan olsun diyeceğim ama Forlan'ın yaşı var. Oraya şöyle Burak Yılmaz gibi bir adam gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Almeida'nın kesinlikle gönderilmemesi taraftarıyım ben. Bobo belki gidebilir. Nobre'nin ise hala Beşiktaş oyuncusu olması sinir sebebidir.

indie nickli abi çok güzel yazmış. 5 oyuncudan toplam 72 gol fena değil açıkçası. Üstelik sakatlıklarla özellikle Guti ve Quaresma'nın bu kadar boğuşmuş olduğunu düşünürsek. Bence önümüzdeki sene takımın da artık birbirine alışması ve sisteminde yerli yerine oturmasıyla çok daha iyi bir takım olacağız.

Ama şunu da unutmamak lazım ki hücum hattımızın maksimum performans vermesi gerideki oyuncularımızın aynı oranda iyi oynamalarıyla mümkün.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Almeida ve Simao yarım devre oynadılar, Q7-Almeida-Simao üçlüsü 27 golü bu haliyle bulmuş.
    Düz mantık düşünsek tam devre oynasalar Almeida-Simao toplamı 32 Q7 de zaten 11 tane attı, 43 eder. Bir de takımın form düşüklüğü falan var. Simao nun içerden çıkıp verilmeyen golü var falan Neyse 43 yetmez mi? Bence yeter. Bunlar işin istatistik kısmı...

Diğer taraftan biz farklı maçlar mı izledik arkadaşlar? Q7-Simao-Almeida nın üçünün birden oynadığı hangi maçta gol atamadık? Hatta iddia ediyorum çoğu maçta 2 ve üstü gol atmışızdır. Biz bu 3 ünü zaten sabitleyip, geri 4 lümüzü sağlama almalıyız artık, bu adamlar zaten bir şekilde gol atıyor ya da attırıyor.

Bu arada Ekrem le sözleşme yenilenmiş, hiç sevemesem de 400 bin euro verilmeyecek oyuncu da değil Her yerde oynuyor nasılsa, 18 aldın mı her mevkiye bir alternatifin var demektir

UEFA ve kupada koy takimlarina karsi olan gereksiz ve kolay golleri/asistleri cikar bir kere. Lige bakmamiz lazim. Diyelim ki Simao ve Almeida ligin basinda gelmisti ve ayni performansi sergilemisti. O zaman hucumdaki dortlu 4*2+5*2+7+3 gol atacakti, ki bu 28 gol demek. Ki bunlarin buyuk bir kismi ekstra goller, yani uzaktan sut, duran toplar, penaltilar, ki Guti'nin neredeyse penalti haric golu yok. Dedigim gibi, ekstra isleri yapan oyuncular bunlar, ama istikrarli bir sekilde gol atacak, gole yonelik efektif oynayan oyuncular degiller. Bu dortlunun bir sezonda attigi gol sayisi sadece Alex ile esit ve bu adamlar 4 kisilik yer kapliyor, 1 kisilik degil. Bir daha dusun bakalim dediklerimi bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex'in en az 10 penaltı golü var sen de bunu düşün bir bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Guti kaç penaltı golu attı bu sezon ? 5-6 tane atmıştır herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

6 tane diye biliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Alex'in en az 10 penaltı golü var sen de bunu düşün bir bence.
    10 mu? Yok 20.
    Demin baktim, 7 penalti 3 frikik golu var, yani oyun icerisinde 18 gol atmis. Guti ise 6 penalti atmis, yani 18'e 20 gibi birsey oluyor (Simao ve Q7 frikikleri var). Yani Alex oyun icerisinden bizde 4 oyuncunun attigi kadar gol atmis ligde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyun tarzları birbirinden bu kadar farklı iki oyuncuyu kıyaslamaya kalkarsak elbette arada uçurum oluşur. Guti Alex'in Fener'de üstlendiği rolü bizde üstlense emin ol o da o kadar gol atar. Ama Guti çok daha fazla geriye gelen bir isim top alıp oyun kurma bazında. Defansın önünde dolanıyor hep genelde. Fenerbahçe'de Emre'nin varlığı Alex'i rahatlatan olay. Kabul edelim ki Ernst ve Necip Emre kadar topla arası iyi olan oyuncular değiller. Bundan dolayı Guti'nin genelde geriye gelip top alması gerekiyor. Ama Alex öyle değil. Alex normal bir forvet oyuncusundan daha fazla pozisyona giren bir isim.

Senin dediğin sistemde yeni transfer yapmamız gerekiyor yani , bu oyuncuların golle fazla haşır neşir olamadıklarını düşünüyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Guti hiçbir zaman Alex'in görevini yapamaz. Guti hiçbir zaman Alex kadar efektif oynamaz. Özellikle bu sezonki Alex kadar koşsa Guti en fazla 20 dk oynar. Ernst topla arası iyi değil ? Nasıl olur yahu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Guti hiçbir zaman Alex'in görevini yapamaz. Guti hiçbir zaman Alex kadar efektif oynamaz. Özellikle bu sezonki Alex kadar koşsa Guti en fazla 20 dk oynar. Ernst topla arası iyi değil ? Nasıl olur yahu.
    Evet oynamaz ben de ondan bahsediyorum zaten. Real Madrid'de de aynı şekilde geriye dönük oynuyordu ama her sezon en az 12-13 asist ortalaması vardı. Gol o kadar değildi tabi.

Ernst konusuna gelecek olursak topla arası iyi değilden kastım teknik açıdan zayıf olması değil ama Emre Belözoğlu kadar yüksek pas yüzdesiyle oynayan ve gerektiğinde Emre gibi dripling yapabilen bir oyuncu değil. Anlatmak istediğim bu. He Antalya maçında yaptığı birbirinden mükemmel iki asisti falan söyleyeceksiniz onlara lafım yok onu da belirteyim.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Oyun tarzları birbirinden bu kadar farklı iki oyuncuyu kıyaslamaya kalkarsak elbette arada uçurum oluşur. Guti Alex'in Fener'de üstlendiği rolü bizde üstlense emin ol o da o kadar gol atar. Ama Guti çok daha fazla geriye gelen bir isim top alıp oyun kurma bazında. Defansın önünde dolanıyor hep genelde. Fenerbahçe'de Emre'nin varlığı Alex'i rahatlatan olay. Kabul edelim ki Ernst ve Necip Emre kadar topla arası iyi olan oyuncular değiller. Bundan dolayı Guti'nin genelde geriye gelip top alması gerekiyor. Ama Alex öyle değil. Alex normal bir forvet oyuncusundan daha fazla pozisyona giren bir isim.

Senin dediğin sistemde yeni transfer yapmamız gerekiyor yani , bu oyuncuların golle fazla haşır neşir olamadıklarını düşünüyorsun.
    Aynen oyle dusunuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Guti'ye kotu oyuncu demiyorum ki. Bana gore Guti cok iyi bir oyuncu, Alex'ten iyi bir oyuncu. Ama mecvut BJK kadrosunda ilk 11 oynamamali, sikinti yaratir, yerine ceza alani kosularini yapabilen, ikinci forvet rolunu ustlenebilen, gol vurusu iyi olan ve 20 gol atabilecek bir oyuncu lazim, ki bu Diego olur, Forlan olur, olur da olur. Guti de kulubeden cok iyi katkilar yapabilir, gerektiginde orta sahanin ikisinden biri olarak da oynayabilir, Yusuf gibi cilingir rolunu ustlenebilir.
    Gelecek sene Guti'ye guveneceksek yandik.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

oynamasın dediğiniz adam guti arkadaşlar ne çabuk unuttuk 8lik tabataları sakatlık müptelası delgadolara
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    10 mu? Yok 20.
    Demin baktim, 7 penalti 3 frikik golu var, yani oyun icerisinde 18 gol atmis. Guti ise 6 penalti atmis, yani 18'e 20 gibi birsey oluyor (Simao ve Q7 frikikleri var). Yani Alex oyun icerisinden bizde 4 oyuncunun attigi kadar gol atmis ligde.
    Bu arada Alex'in 9 penaltı golü var , yanlış bakmışsın.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İŞTE EGEMEN KORKMAZ'IN MALİYETİ
    25.Mayıs.2011 0:00
    < ÖNCEKİ HABERSONRAKİ HABER >
    Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Trabzonspor forması giyen ve sözleşmesi sona eren Egemen Korkmaz ile 4 yıllık anlaşmaya vardı.

Buna göre Egemen Korkmaz, Beşiktaş'ta oynadığı her yıl 1 Milyon 100 Bin Euro garanti para ve 25 Bin Euro maç başı ücret alacak.

- HABER1903 -
    Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

BURAK KAPLAN BEŞİKTAŞ'TA
    25.Mayıs.2011 13:42
    < ÖNCEKİ HABERSONRAKİ HABER >
    Transfere hızlı başlayan Beşiktaş Transfer Komitesi Bayern Leverkusen'in gurbetçi oyuncusu Burak Kaplan ile her konuda anlaştı.

Bu transferin gün içinde borsaya bildirileceği öğrenildi.

BURAK KAPLAN KİMDİR ?
    Kaplan, futbola 1994 yılında 4 yaşında SSV Vingst 05 takımında başladı. 1997'ye kadar bu takımın altyapısında yer aldı. 1997'de uzun süreli Bayer Leverkusen takımına geçti. Çeşitli seviyelerde forma giydikten sonra 2007/08 sezonunda U-19 takımına yükseldi. İlk sezonunda özellikle son maçlarda forma şansı buldu ve 16 maçta 3 gol kaydetti. 2008/09 sezonunda U-19 liginde 26 maçın 25'inde forma giyip, 17 gol kaydetti.

U-19'da oynarken gösterdiği performansla Bayer Leverkusen II takımında da yer almaya başladı.Regionalliga'da oynayan Leverkusen II ile ilk maçına SC Verl karşısında çıktı. 13 dakika oynayan Kaplan, 90. dakikada attığı golle takımının 2-2 berabere kalmasını sağladı. Sezonun son maçında da forma giydi.

2009/10 sezonuna Leverkusen II'de başladı. 26 maçta 8 gol kaydetti. Aynı sezon Bayer Leverkusen A takımına yükseldi. [1] Sezon öncesi düzenlenen Zayton Kupası çerçevesinde Mısır Şampiyonu Al Ahly Kahire ile yapılan karşılaşmada maçın adamı seçilmiştir. 13 Aralık 2009'da ise kulübüyle 2012'ye kadar sözleşme imzalamıştır. B.Leverkusen'de oynadığı ikinci maçında ise Hannover 96'ya ilk golün asistini yaptı ve ikinci golü kaydetti. Maçı 3-0 kazandılar. Kaplan, sezonun son iki maçında da oynayarak toplam da 4 maçta oynamış oldu.

2010/11 sezonunda 2 maçta Leverkusen II forması giyse de genel olarak A takımda yer aldı. Bundesliga Ekiplerinden Bayer Leverkusen Türkiye Ümit Milli Oyuncusu Burak Kaplan'ı Sezon Sonuna Kadar Almanya 2.Lig Ekiplerinden Fürth'e Kiralanmıştı.
    - HABER1903 -
    Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

AÇIKLAMA:
    Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Bayer 04 Leverkusen kulübü oyuncularından Burak Kaplan'ın transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

kap.gov.tr

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu çok iyi haber işte. Ümit milli takımda izleyip beğendiğim bir oyuncuydu , tam da aradığımız türden. Orta sahada iki kanatta da oynayabiliyor. Yerli , genç ve fazlasıyla gelecek vaadeden bir oyuncu. Daha ne olsun ki?..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Beşiktaş artık yerli +yabancı transferinde parayı sokağa atmamalı. Birileri Demirören'i gaza getirip 2 liralık adamı 12 liraya aldırıyor ve taraftarda aşırı beklenti oluşuyor. Geçen sezon kurulan kadro ile 34'de 34, devre arası takviyeleri ile 17'de 17 beklentileri oluşturulması bir hataydı. umarım bunu bu sezon yapmazlar ve akılcı nokta transferlerle gelecek sezon yarışın içinde olurlar. Çünkü Galatasaray ve Beşiktaş'ın yarışın içinde olmaması ligi çok tatsız tuzsuz bir hale sokuyor.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

artık değişti demirören boboya bile resti çektiler ki 2 sene önce nobreye 2.2 veren aynı başkan ve aldığımız oyuncular gençler özellikle bedelsiz ve düşük maliyete elden çıkarması zor olmayacak tipte oyuncular.geçen sene seçimlerde ne derse yapıyor bi tek stad kaldı
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

UEFA ve kupada koy takimlarina karsi olan gereksiz ve kolay golleri/asistleri cikar bir kere. Lige bakmamiz lazim. Diyelim ki Simao ve Almeida ligin basinda gelmisti ve ayni performansi sergilemisti. O zaman hucumdaki dortlu 4*2+5*2+7+3 gol atacakti, ki bu 28 gol demek. Ki bunlarin buyuk bir kismi ekstra goller, yani uzaktan sut, duran toplar, penaltilar, ki Guti'nin neredeyse penalti haric golu yok. Dedigim gibi, ekstra isleri yapan oyuncular bunlar, ama istikrarli bir sekilde gol atacak, gole yonelik efektif oynayan oyuncular degiller. Bu dortlunun bir sezonda attigi gol sayisi sadece Alex ile esit ve bu adamlar 4 kisilik yer kapliyor, 1 kisilik degil. Bir daha dusun bakalim dediklerimi bence.
    Tekrar düşündüm değişen birşey olmadı. Yirmi golü bulamazlar demiştin, senin hesabın bile bu ligde havlu attığımız sezonda 28 i bulmuş. Yetersiz diyorsun ama bu sene Beşiktaş ın gol sıkıntısı çektiği maç yok diyorum ben. Kendimce daha önce de açıklamaya çalıştım, Schuster ile 70 lere kadar gol bulamayınca golü yiyorduk, rakip tamamen kapanıyordu, ligde bu kadar az gol atmamızın sebebi bu. Avrupa da köy takımı dediğimiz takımları, diğer temsilcilerimiz eleyemediği için bu sene Avrupa Ülke puanımız çok zarar gördü. Bu kadar basit değil herşey. Ben tekrar söylüyorum, takımın psikolojik olarak çökmüş göründüğü Belediye maçında bile 2-1 den sonra golü bulabildik. Tekrar ediyorum takım tamamen dağılmış haldeyken. Bu halde nasıl Lig maçlarını baz alalım ki...

Ayrıca penaltılar diyoruz ama penaltıyı yaptıran oyuncularda bu takımın hucum hattı değil mi? Bu da bir nevi üretkenlkle alakalı değil mi?

Guti'ye kotu oyuncu demiyorum ki. Bana gore Guti cok iyi bir oyuncu, Alex'ten iyi bir oyuncu. Ama mecvut BJK kadrosunda ilk 11 oynamamali, sikinti yaratir, yerine ceza alani kosularini yapabilen, ikinci forvet rolunu ustlenebilen, gol vurusu iyi olan ve 20 gol atabilecek bir oyuncu lazim, ki bu Diego olur, Forlan olur, olur da olur. Guti de kulubeden cok iyi katkilar yapabilir, gerektiginde orta sahanin ikisinden biri olarak da oynayabilir, Yusuf gibi cilingir rolunu ustlenebilir.
    Gelecek sene Guti'ye guveneceksek yandik.
    Guti nin yerine Nihat ın Sociedad daki hali gibi birileri alınacaksa ne ala... Yoksa Guti nin sahada değil koşması, yürümesi bile yeter. Hatta bana kalsa, Selçuk gelmese bile Necip-Ernst-Fernandes üçlüsüyle oynayıp gol yememeliyiz. İkinci yarıda bunlardan birinin yerine girecek Guti skoru her türlü değiştirir.

Son olarak;son bir yıldır kime çok para vererek aldık merak ettim açıkcası.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

seçimlerden beri demirören yanlış bi iş yapmadı ve sözlerini tuttu inşallah böyle devam eder.transfer politakımız çok iyi şuan.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"NE OLACAK BENİM HALİM"

25.Mayıs.2011 10:26

Beşiktaş’ın Adanaspor’dan almak için uğraş verdiği stoper Ersan Gülüm, yönetime haber göndererek durumunu sordu.
    Siyah-beyazlılar, Gençler’den Mustafa ile Ankaragücü’nden Güven Varol’un da peşine düştü.
    Trabzonsporlu Egemen Korkmaz’ı Borsa’ya bildiren, İbrahim Öztürk için de Bursaspor ile anlaşmak isteyen Beşiktaş’ta Ersan Gülüm’ün alternatifleri bulunurken, genç oyuncu ise siyah-beyazlı ekipte kalmaya can atıyor.

Adanaspor’dan kiralanan oyuncuyu transfer etmek isteyen, ancak turuncu-beyazlıların yüksek fiyat istemesi nedeniyle transferi gerçekleştiremeyen siyah-beyazlı yönetime mesaj gönderen Ersan, “Ne olacak benim halim?” diye sordu. Başarılı savunmacının, Beşiktaş’tan çok memnun olduğu, kendisine talip olan Fenerbahçe ve Galatasaray yerine Kartal’da kalmak istediği belirtildi.
    Siyah-beyazlılar, transferde de gözünü Ankara’ya dikti. Siyah-beyazlı idareciler, Ankaragücü’nün orta saha oyuncusu Güven Varol ile Gençlerbirliği’nin golcü isimlerinden Mustafa Pektemek’in transferlerini bitirmek için Ankara’ya gidecek.

Başkent çıkarması

Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ile komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, Teknik Direktör Tayfur Havutçu’nun çok istediği Güven ile Mustafa’nın da işini bitirmeye çalışacak. 29 yaşındaki Güven Varol’u transfer etmek isteyen Beşiktaş yönetiminin, bu oyuncunun karşılığında, Ankaragücü yönetimine kaleci Hakan Arıkan’ı vermeyi planladığı öğrenildi. Transfer çalışmalarını astronomik bonservis rakamları ödemeden bitirmek isteyen Beşiktaş Futbol Komitesi’nin, Mustafa Pektemek transferini de bitirmek için, Gençlerbirliği İlhan Cavcav ile kıran kırana bir pazarlığa girecek.
    - MİLLİYET -

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adamın da kafa bir milyon olmuştur tabi. Bir an önce netleşse artık şu işler. Antrenmanlarına mı odaklansın bu işlere mi kafa yorsun..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

dün BJK TV de röportajı vardı ersanın. hiç tatil yapmayacakmış kamp dönemine kadar antramanlarını sürdürecekmiş Beşiktaş ile ve takım kamp için toplandığında anca hazır olurmuş.Adamın başka takım diye bi derdi yok durumum belirsiz bile demedi kendimi kamp dönemine hazır etmek için hergün tesislerdeyim diyip durdu
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Kendini hazır etsinki transfer olsun futbolu aklına koyan tüm futbolcular bu şekilde çalışıyor zaten güzelim tesisi bulmuş çalışacak fit olacak tabi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Tekrar düşündüm değişen birşey olmadı. Yirmi golü bulamazlar demiştin, senin hesabın bile bu ligde havlu attığımız sezonda 28 i bulmuş. Yetersiz diyorsun ama bu sene Beşiktaş ın gol sıkıntısı çektiği maç yok diyorum ben. Kendimce daha önce de açıklamaya çalıştım, Schuster ile 70 lere kadar gol bulamayınca golü yiyorduk, rakip tamamen kapanıyordu, ligde bu kadar az gol atmamızın sebebi bu. Avrupa da köy takımı dediğimiz takımları, diğer temsilcilerimiz eleyemediği için bu sene Avrupa Ülke puanımız çok zarar gördü. Bu kadar basit değil herşey. Ben tekrar söylüyorum, takımın psikolojik olarak çökmüş göründüğü Belediye maçında bile 2-1 den sonra golü bulabildik. Tekrar ediyorum takım tamamen dağılmış haldeyken. Bu halde nasıl Lig maçlarını baz alalım ki...

Ayrıca penaltılar diyoruz ama penaltıyı yaptıran oyuncularda bu takımın hucum hattı değil mi? Bu da bir nevi üretkenlkle alakalı değil mi?

Guti nin yerine Nihat ın Sociedad daki hali gibi birileri alınacaksa ne ala... Yoksa Guti nin sahada değil koşması, yürümesi bile yeter. Hatta bana kalsa, Selçuk gelmese bile Necip-Ernst-Fernandes üçlüsüyle oynayıp gol yememeliyiz. İkinci yarıda bunlardan birinin yerine girecek Guti skoru her türlü değiştirir.

Son olarak;son bir yıldır kime çok para vererek aldık merak ettim açıkcası.
    Rehavi bence yanlış düşünüyorsun. Bu sezon Beşiktaş'ın en büyük eksikliği dengesiz ve verimsiz hücum etmek oldu. Bence bjkforever en azından bu konuda haklı. Takımda koordinasyon eksikliği had safhadaydı arkadaşlar. Bana kimse istatistik falan göstermesin. Tabii ki bundaki suçlu bjkforever'ın dediği gibi Portekizli üçlü falan değil. Suçlu tamamen bu adamları takım haline getiremeyen Schuster'de.

Schuster'in tek artısı bilinen bir hoca olduğundan yıldızların gelişine yardımcı olması oldu. Şimdi artık Avrupa'nın önemli oyuncularını alabilecek bir kulüp haline geldik. Ama artık iyi bir adam almak için Schuster gibilerin olmasına gerek yok çünkü Guti gibi, Q7 gibi, Simao gibi referans oyuncular var.

Ben bu yıldız dörtgenindeki en zayıf halkanın Guti olduğunu düşünüyorum, ki bence Havutçu da aynı şeyi düşünüyor. Beşiktaş'ın bu sezonki birinci hamlesi hücumu ve hücum presini adam etmek olmalı. Bunun için de sistem oturmalı. Artık tek forvet + Simao + Q7 mi oynanır, yoksa 2 forvet + Simao + Q7 mi oynanır bilemem ama her sistemin belli bir hücum stratejisi olmalı.

Bu arada Guti - Alex kıyasında Alex'i seçenlere kesinlikle katılıyorum. Guti daha çok tatil yapmaya gelmiş bir oyuncu, Alex de iş disiplinine sahip ve aldığı parayı kuruşuna kadar hak eden bir oyuncu. Alex'in üzerine takım inşa edersiniz ama Guti'nin üzerine takım inşa edemezsiniz. Guti Real Madrid'te kendi üzerine kurulu bir sistemle oynamadı, hep sistemin parçası olan iyi bir rotasyon oyuncusu oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tanju,Burak Kaplan transferleri çok umut vaadediyor. Çok iyi yoldayız gerçekten...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Tabata'ya 8 milyon euro verdik.Şimdi o paraya neredeyse tüm eksiklerimizi kapatık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen ya. Serdal Adalı nereden geldiyse artık , toparladı ne var ne yok

Mesaj Yetkileri